Реклама
Реклама
Реклама

Весняний розпродаж: готові квартири запропонували за 2,05 млн рублів

Новий будинок "На Індустрії" вже зданий.

Закритий двір, власний стадіон, простора дитяча площадка і обробка під ключ. Всім цим може похвалитися новий будинок "На Індустрії", розташований в районі Уралмаш. Новобудова знаходиться в п'яти хвилинах ходьби від метро "Проспект Космонавтів", в стороні від автомобільних доріг.

Закритий двір дозволяє забути про почуття тривоги і не переживати за гуляє дитини. Тим більше що для дітей у дворі будинку є безліч розваг: гірки, гойдалки, ігрові майданчики і справжній стадіон. Нудьгувати їм точно не доведеться.

Всі квартири здаються з обробкою під ключ: якісний ламінат, світлі шпалери під фарбування, міжкімнатні двері; встановлені лічильники на електрику, воду і тепло. Це дозволяє новоселам заощадити свій час і кошти: в таку квартиру можна відразу заїхати і жити, минаючи довгий процес ремонту.

Тільки в березні, за умовами акції, придбати 1-кімнатну квартиру площею 34 кв. м можна за 2 050 000 рублей. Вартість 2-кімнатних квартир починається від 3 820 000 рублей.

Також ви можете вибрати квартиру з авторським ремонтом і меблями: квартиру-студію за 2,6 млн рублів, однокімнатну - за 2,7 млн ​​рублів.

Перед покупкою клієнти можуть особисто подивитися планування будь-якої квартири, а також оцінити дизайн квартир в авторському ремонті. Адреса житлового будинку "На Індустрії": вул. Індустрії, 66, м Єкатеринбург.

Комерційне представництво житлового будинку "На Індустрії":

Єкатеринбург, вул. Ясна, 2 (ТРЦ "Фан Фан"), офіс 503
тел .: +7 (343) 328-48-14, 288-74-00
Сайт: class = "_"> industria66.ru

Однокімнатна квартира з авторським ремонтом: class = "_">

Квартира-студія з авторським ремонтом: class = "_">

Квартира-студія з авторським ремонтом: class = _>

Типове оздоблення: class = "_">

Типове оздоблення: class = _>

Організатор акції: ТОВ "Центр нерухомості" ЕКБ-Буд-Інвест "(г. Екатеринбург, вул. Ясна, 2, оф. 503). Терміни проведення акції: c 01.03.2017 р по 31.03.2017 р Подробиці акції можна дізнатися по телефону +7 (343) 288-74-00. Пропозиція не є публічною офертою.