Реклама
Реклама
Реклама

Зважені та щасливі 8 сезон 11 випуск від 08.11.2018 дивитися онлайн безкоштовно

Учасники синьої пари біжать марафон

Фото: прес-служба СТБ

Одинадцятий випуск шоу "Зважені та щасливі" вийшов на екрани 8 листопада. У цьому ефірі сім'ї чекала перевірка на детекторі брехні . Учасникам дали можливість перевірити, чи готові вони бути відвертими на 100% і чи довіряють своїм близьким після всіх пройдених випробувань.

"До проекту ми взагалі не спілкувалися з батьком, не знали один одного. Зараз я не уявляю відносин краще", - прокоментував Богдан з червоною команди.

Ольга проходить перевірку

Фото: прес-служба СТБ

Від чесності кожного учасника залежала навантаження, з якою сім'я повинна була подолати полумарофон, тобто 21 кілометр, в випробуванні. Товстунам слід пройти дистанцію з важким колодою в руках. За кожну неправду, сказану під час перевірки на поліграфі, до нього додавали по 1 кг.

Рожева команда вибилася в лідери

Фото: facebook.com/TheBiggestLoserUA

Крім цього, по шляху учасників чекали особливі двері. Перед ними були написані питання, на які товстуни напередодні дали неправдиві відповіді. Якщо учасники знову відповідали нещиро, то заробляли два зайвих кілометра. Такий антібонус отримали червоні і сині.

Богдан і Олег перемогли

Фото: facebook.com/TheBiggestLoserUA

Сініі (Саша і Наталя) фінішували останніми і отримали антібонус - плюс 1 кг на зважуванні. Четверте місце зайняли Сюзанна і Богдан із зеленої команди, третє - Іван і Оля з рожевою, друге - Наталя та Людмила з жовтою. Переможцями стали Олег і Богдан з червоною пари - вони заслужили мінус 2 кг на ваги.

Щотижневе зважування учасників

Фото: facebook.com/TheBiggestLoserUA

На щотижневому зважуванні найгірший результат показали зелені - Сюзанна і Богдан. Пара отримала чорні футболки і на наступному тижні відправиться на битву лузерів разом з Наталею і Людмилою , Які наділи чорне в минулому випуску.

Зелені відправляться на битву лузерів

Фото: facebook.com/TheBiggestLoserUA

Нагадаємо, раніше тренер шоу Марина Узєлкова поділилася своїми секретами краси . А ведуча Мирослава Ульянина розповіла, як правильно чистити зуби .

"Зважені та щасливі" 8-й сезон дивитися 11-й випуск онлайн: товстуни проходять випробування на детекторі брехні:

"Зважені та щасливі" 8-й сезон дивитися 11-й випуск онлайн: учасники біжать марафон:

"Зважені та щасливі" 8-й сезон дивитися 11-й випуск онлайн: щотижневе зважування:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні