Реклама
Реклама
Реклама

Рейтинг кращих електронних кухонних ваг

  1. 1 місце - Stadler Form Scale One SFL.0011
  2. 2 місце - Beurer KS 48
  3. 3 місце - Zelmer 34Z052
  4. 4 місце - Polaris PKS 0524DGN
  5. 5 місце - Scarlett SC-1213

Кухонні ваги - далеко не перша і точно не найнеобхідніша річ в господарстві. Але вона не завадить, особливо любителькам готувати страви в точній відповідності з рецептурою. Про вибір кухонних ваг ми писати не будемо, а лише наведемо рейтинг кращих електронних моделей за відгуками покупців.

1 місце - Stadler Form Scale One SFL.0011

Дуже симпатична модель за ціною 1300 гривень в Україні або 3500 рублів в Росії.

Характеристики:

  1. Межа зважування - 3 кг;
  2. Точність - 1 г;
  3. Є тарокомпенсация;
  4. Послідовне зважування;
  5. Таймер, годинник;
  6. Харчування від батарейок ААА;
  7. Автоматичне відключення;
  8. Додаткове: два дисплеї, вимірювання температури, вологості повітря, при цьому дата.

Судячи з відгуків покупців, це прекрасна модель, яка дуже точно показує вагу. При цьому вона працює досить довго і правильно. Одного комплекту батарей ААА вистачає на цілий рік навіть при щоденній експлуатації. Виглядають стильно і чудово вписуються в кухню.

Недолік - це відсутність в комплекті батарейок - їх доведеться докуповувати окремо. Також ці ваги дорогі, що теж є мінусом. Можна знайти модель простіше і набагато дешевше! В цілому, це кращі електронні кухонні ваги з позитивними відгуками, тому ми їх рекомендуємо, нехай вони і дорогі.

2 місце - Beurer KS 48

Досить дорога модель за ціною 1000 гривень або 2600 рублів в Росії. Це трохи дешевше, ніж модель вище.

Характеристики:

  1. Межа зважування - 5 кг;
  2. Є тарокомпенсация;
  3. Точність - 1 грам

Ніяких унікальних характеристики тут немає, але і ціна в даному випадку відповідна. Як і попередні, ці теж дуже точні ваги, максимально зручні в експлуатації. Про них виключно позитивно відгукуються покупці, виділяючи лише деякі недоліки. Головний з них - ніжна скляна платформа, що вимагає дбайливої ​​експлуатації. І ще: іноді при зважуванні довго «думають», яку цифру показати - перескакують з одного значення на інше.

Незважаючи на недоліки, це одні з кращих електронних кухонних ваг, які ми сміливо рекомендуємо!

3 місце - Zelmer 34Z052

Недорогі ваги за ціною 600 гривень або 1600 російських рублів. Нічого особливого в них немає, тому і ціна настільки приємна покупцеві.

Характеристики:

  1. Межа зважування - 5 кг;
  2. Точність - 1 грам;
  3. Індикація перевантаження, автоматичне відключення.

За відгуками ця модель характеризується дуже і дуже позитивно. Інша справа, що відгуків набагато менше, ніж про перших двох вагах, тому вона і знаходиться на третьому місці. Якщо зважувати монетку в різних місцях майданчика цих ваг, то вага завжди буде точним і незмінним - це добре характеризує цей прилад. Він надійний і точний, коштує недорого - що ще потрібно від електронних ваг? До того ж, виробник дає 2 роки гарантії на свій продукт, що теж прекрасно.

Загалом, ця модель без недоліків, з одними лише плюсами. Рекомендуємо чи? Ще б!

4 місце - Polaris PKS 0524DGN

Вартість - близько 500 гривень (в середньому 480 грн), отже, ціна для Росії - 1300 рублів. Недорога модель, що вже радує.

Характеристики

  1. Межа зважування - 5 кг;
  2. Точність вимірювання 1 грам;
  3. Лічильник калорій;
  4. тарокомпенсація;
  5. Індикація перевантаження, заряду батареї, автоматичне відключення при невикористанні.

Скажімо прямо: модель не без недоліків. Незважаючи на те, що говорять про неї переважно позитивно, можна виділити і мінуси. Наприклад, функція підрахунку калорій - марна трохи більше ніж взагалі! Тут не можна самостійно ввести цінність продукту і дізнатися калорійність порції. Тут потрібно ввести код продукту з існуючого списку, а знайти потрібний продукт в цьому списку дуже складно, а іноді - неможливо, тому що не всі позиції присутні. Тому люди, строго контролюють калорійність їжі, що вживається, не оцінять цю функцію і будуть вважати калорійність на калькуляторі.

Також прилад дуже чутливий. Якщо він лежить на столі, на який ви тільки що поставили чашку з чаєм, то він, швидше за все, включитися. Як наслідок, батарейки сядуть швидше, але це вже дрібниці.

В цілому, відгукуються про цю модель добре, тому ми її теж рекомендуємо! Однак попереджаємо: не "ведіться» на функцію підрахунку калорій - це не зовсім те, чого ви чекаєте.

5 місце - Scarlett SC-1213

Дуже дешева модель за ціною 300-350 гривень. Це приблизно 800-900 російських рублів.

Характеристики:

  1. Межа зважування - 5 кг;
  2. Тарокопменсація;
  3. Точність - 1 грам;
  4. Можливість вимірювання об'єму рідини;
  5. Індикація перевантаження, заряду батареї;
  6. Автоматичне відключення.

Найголовніше - девайс прекрасно справляються зі своїм завданням - точно зважує продукт, більшого від нього чекати не доводиться. Ціна - теж дуже великий і великий плюс! Мабуть, це найкращі дешеві електронні кухонні ваги. Дешевше знайти не вдасться, а якщо і вдасться, то напевно точності зважування від них не дочекаєтеся.

З недоліків, які ми почерпнули з негативних відгуків: сенсорні кнопки не завжди спрацьовують! Причому, скарги на сенсорні кнопки надходять від різних покупців, так що це головний мінус даних ваг.

В цілому, можемо рекомендувати модель, але за умови, що немає можливості купити модель вище з цього списку. Це теж непогані ваги, але назвати їх кращими можна з натяжкою. Дуже сподіваємося, що наш рейтинг Вам хоч трохи допоміг визначитися з вибором.


Будь ласка, оцініть цю статтю:

Будь ласка, оцініть цю статтю:

Він надійний і точний, коштує недорого - що ще потрібно від електронних ваг?
Рекомендуємо чи?