Реклама
Реклама
Реклама

Новий рік у Великому Устюзі

  1. Трохи про місто і кліматі
  2. пам'ятки
  3. Вотчина Діда Мороза
  4. Музей новорічної та різдвяної іграшки
  5. Фабрика "Велікоустюгскіе візерунки"
  6. Новорічні розваги
  7. Де розміститися?

Відправитися в казкову подорож на батьківщину Діда Мороза і провести чарівну ніч, зустрівши новий рік - дитяча мрія кожного. Хочете по справжньому здивувати і порадувати свою дитину? Так що вам заважає відправитися в подорож на новорічні свята разом зі своїм чадом в Великий Устюг, щоб організувати справжню зимову казку, повну чудес і несподіванок для нього?

Великий Устюг - це зимова столиця сімейного туризму Росії, просочена неймовірною атмосферою казки, свята, затишку і гостинності. Незабутньо зустріти новий рік сюди приїжджають сім'ї з різних куточків нашої неосяжної країни.

Трохи про місто і кліматі

Місто розташувався в Вологодської області, на південній частині гирла Двіни (Устя Півдня), завдяки якому Іван Грозний вирішив назвати Великий Устюг саме так.

Великий Устюг - це уособлення російської провінційної краси. Місто славиться виробництвом лляних тканин та одягу, які можна придбати тут за дуже низькими цінами, і, звичайно ж, своєю архітектурою 18 століття, яка збереглася в чудовому стані донині.
Великий Устюг - це уособлення російської провінційної краси

Великий Устюг
Що стосується клімату, то необхідно відзначити, що зими тут снігові і досить-таки м'які, температура повітря зазвичай тримається на позначці не нижче -11 градусів, однак бувають і похолодання (вкрай рідко) при яких температура повітря опускається нижче -18 градусів.

пам'ятки

У Великому Устюзі знаходиться досить багато цікавих і чудових місць, що вважаються місцевими пам'ятками, але ми вирішили трохи розповісти про найцікавіші ...

Вотчина Діда Мороза

Головною місцевою визначною пам'яткою тут, звичайно ж, є передмістя міста, в якому, прямо посеред лісу, побудував собі будиночок всіма улюблений Дідусь Мороз. Потрапити у володіння головного Дідуся Росії може кожен бажаючий, який придбав щасливий квиток, що дозволяє увійти на територію.
Головною місцевою визначною пам'яткою тут, звичайно ж, є передмістя міста, в якому, прямо посеред лісу, побудував собі будиночок всіма улюблений Дідусь Мороз

Будинок Діда Мороза
Тут ви зустрінете відомих персонажів з народних казок, сніговика - головного помічника Дідусі й, звичайно ж, самого Діда Мороза, який вважає за краще розташовуватися в різьблений садибі на центральній вулиці своєї вотчини.

Музей новорічної та різдвяної іграшки

Цей чудовий, незвичайний музей присвячений прикрасам домівки на новорічні свята. Якщо ви вважаєте процес прикраси будинку до нового року і Різдва щось особливим, значить дане місце створене саме для вас.
Цей чудовий, незвичайний музей присвячений прикрасам домівки на новорічні свята

Музей новорічної та різдвяної іграшки
Тут ви зможете побачити як виглядали перші новорічні ялинки в Росії і чим їх прикрашали, а також ознайомитися з колекцією ялинкових іграшок, зроблених руками жителів нашої країни. Крім цього, в колекції музею можна зустріти красиві новорічні листівки, порцелянові статуетки та інші цікаві прикраси.

Фабрика "Велікоустюгскіе візерунки"

З 1972 року тут проводять унікальні вироби з дерева і берести, прикрашені оригінальним різьбленням, плетінням і розписами. Вироби виготовляються відповідно місцевих традицій.
З 1972 року тут проводять унікальні вироби з дерева і берести, прикрашені оригінальним різьбленням, плетінням і розписами

Вироби з фабрики «Велікоустюгскіе візерунки»
Тут ви зможете ознайомитися і придбати місцеву продукцію, зроблену з натуральної берести з любов'ю. Посуд, підстаканники, кошики, берестяні короби, шкатулки, сувенірні дошки для оброблення, підноси і унікальні письмові набори - всі ці цікаві предмети ви зможете придбати на згадку про поїздку або в подарунок близьким.

Новорічні розваги

Нудьгувати вам тут однозначно не доведеться, розваг тут - хоч відбавляй.
Нудьгувати вам тут однозначно не доведеться, розваг тут - хоч відбавляй

Катання на санях
Крім відомої вотчини Діда Мороза та інших визначних пам'яток, в новорічний час, на вулицях Великого Устюга можна зустріти безліч розваг на будь-який смак і гаманець:

  • катання на санях;
  • перестрілки сніжками;
  • снігові гірки;
  • льодові палаци і фігури - все відповідно старих російських традицій на вулицях цього казкового містечка.

Де розміститися?

Якщо ви самостійно вирішили відправитися в Великий Устюг, то не переживайте, проблем з місцем для проживання тут однозначно не виникне.

Оптимальним варіантом для вас буде розміститися в теплій, затишній квартирі з подобової оплатою. Швидко знайти хорошу квартиру на добу без посередників можна скориставшись сервісом Spiti.ru. Вказавши вартість проживання за добу і потрібні зручності (інтернет, мікрохвильова піч, джакузі і т.д.), ви отримаєте список відповідних пропозицій від власника, виходячи з якого зможете зробити свій вибір.
Оптимальним варіантом для вас буде розміститися в теплій, затишній квартирі з подобової оплатою

Затишна квартира подобово в місті Великий Устюг
Пам'ятайте, що напередодні новорічних свят рекомендується заздалегідь домовлятися з місцевими орендодавцями про заселення і, при необхідності, бронювати подобову квартиру на певну дату.

Кожному, хто вирішив відправитися в Великий Устюг самостійно, необхідно також знати, що екскурсійні квитки в вотчину Діда Мороза і багато інших місць (в період з 02.12.2016 по 01.10.2017) можна придбати лише на спеціально відведений час, вільний від відвідування туристичних груп (дізнатися докладніше можна на офіційному сайті Дідуся Мороза).

Приємного відпочинку і незабутніх вражень від казкового міста і час проведеного на батьківщині Діда Мороза.

Хочете по справжньому здивувати і порадувати свою дитину?
Так що вам заважає відправитися в подорож на новорічні свята разом зі своїм чадом в Великий Устюг, щоб організувати справжню зимову казку, повну чудес і несподіванок для нього?
Де розміститися?