Реклама
Реклама
Реклама

≡ Велика Кишеня ᐈ Бумеранг офіційний сайт програми

  1. Основні розділи
  2. Новини мережі
  3. висновок
  4. Питання відповідь

Сайт kishenya.ua має інформативний характер і зручний у використанні. Ресурс створено для зручності покупців мережі магазинів Велика Кишеня, які без праці дізнаються про акції або перевірити баланс накопичених балів не виходячи з будинку.

На головній сторінці сайту відображені основні розділи, клікнувши на які дізнаємося необхідну інформацію. Меню знаходиться вгорі головної сторінки і кнопки з таким вмістом:

Меню знаходиться вгорі головної сторінки і кнопки з таким вмістом:

Головна сторінка - розділи 1

Основні розділи

  • Про компанію - в цей розділ входить історія розвитку мережі магазинів Велика Кишеня, досягнення і нагороди мережі за період діяльності. Тут же знаходиться інформація про контроль якості продуктів, що поставляються в магазини назва розділу Гарантія якості. Якщо хочете дізнатися більше про торгові марки Велика Кишеня, йдемо в розділи Власне виробництво і СТМ.
  • Співпраця - це інформація для постачальників компанії, і виробників які хочуть взяти участь в різноманітних тендерах.
  • Робота - цей розділ буде цікавий тим, хто хоче працювати в мережі магазинів. Тут відображено вакантні місця та відгуки співробітників про компанію.
  • Програма лояльності - інформації про програму Бумеранг.
  • Контакти - вказані номери телефонів компанії і місце знаходження магазинів на карті, згідно обраного міста.

Cайт з'явився в 2015 році і з тих пір дизайн не змінювався

Cайт з'явився в 2015 році і з тих пір дизайн не змінювався

Основні розділи 1.1

Новини мережі

Новини компанії читаємо на головній сторінці сайту або в розділі про компанію. Новини носять інформативний характер і як правило розповідають про початок акції, правила і терміни провидіння.

Акційна програма Товар тижні діє з понеділка по неділю. Як правило, щопонеділка найменування акційного товару змінюється, про що дізнаємося на сайті зайшовши в розділ Товар тижні. У розділі зазначено перелік товарів з урахуванням знижки в грн. і в процентному співвідношенні.

Сардельки, ікра лососева Сардельки, ікра лососева   Масло, сметана   Кава, рослинне масло Масло, сметана Кава, рослинне масло

Якщо цікавлять актуальні вакансії в мережі магазинів, тоді варто відвідає розділ Працевлаштування. Розділ на головній сторінці сайту зверху в меню. Тут переглядаємо вільні посади згідно регіону, в яких вони вільні.

Пошук роботи, відкриті вакансії

Переглянувши всі вакантні місця і не знайшовши, що цікавить посада, заповнюємо анкету з зазначенням потрібної посади і відправляємо в відділ по персоналу. Коли з'явиться вакантне місце, співробітник компанії зв'яжеться і запросить на співбесіду.

висновок

Офіційний сайт kishenya.ua буде корисний для покупців Велика Кишеня, так як на ньому багато корисної і потрібної інформації.

Розібрати як користуватися сайтом не складе великих труднощів так, як основне меню відображено відразу на головній сторінці, варто тільки уважно ознайомиться з його пунктами.

2

Питання відповідь

Що таке бонуси?

Бонусна картка для всієї РОДИНИ надає можливість економити гроші (бонуси) за кожну покупку, а також отримувати вигідні персональні пропозиції.

Зекономленими грошима (бонусами) Ви можете розраховуватися за свої покупки вже на наступний день.

Як накопичувати бонуси?

Просто пред'являйте вашу зареєстровану картку або брелок при здійсненні кожної покупки.

Як накопичувати бонуси?