Реклама
Реклама
Реклама

Налаштування WM Keeper WinPro

  1. Вкладка "Загальні" ¶
  2. Вкладка "Додаткові" ¶
  3. Вкладка "Безпека" ¶
  4. Вкладка "Обмеження" ¶
  5. Вкладка "Кредити" ¶
  6. Вкладка "Drag & Drop" ¶

розділ налаштувань WM Keeper WinPro (Classic) викликається через головне меню програми «Інструменти» -> «Параметри програми ...».

WM Keeper WinPro (Classic)

Наявні опції згруповані в шести вкладках:

Загальні - містить параметри, що змінюють загальні режими роботи програми.

Додаткові - додаткові налаштування, що впливають на роботу програми.

Безпека - містить параметри, що визначають захищеність додатки від несанкціонованої роботи в ньому сторонніх осіб.

Обмеження - містить параметри, що визначають перелік входять операцій при роботі з неавторизованими кореспондентами.

Кредити - містить параметри, що визначають обмеження з видачі кредитів іншим кореспондентам.

Drag & Drop - настройка дій і підтверджень при проведенні операцій в режимі Drag & Drop.

Вкладка "Загальні"

Вкладка Загальні   ¶

Вікно завжди нагорі - вікно WM Keeper WinPro буде завжди відображено поверх усіх вікон.

Показувати спливаючі підказки - відображати події через спливаючі підказки в панелі завдань.

Сповіщати про нову подію в системному треї - відображати анімацією іконки кіпера в системному треї про нову подію (повідомлення, переказ коштів, рахунок).

поки подія знаходиться в списку "Вхідні" - відображати анімацію, поки подія знаходиться у вкладці "Вхідні" WM Keeper WinPro (Classic) . Прибрати подія з вкладки "Вхідні" можна або ознайомившись з ним, або натиснувши кнопку "Прибрати".
якщо подія не старше ... хвилин - відображати анімацію про подію, якщо воно сталося не більше вказаної кількості хвилин назад. Після вказаного часу анімація не буде відображатися.

навіть коли програма не запущено - відображати анімацію про нову подію (повідомлення, переказ коштів, рахунок) навіть коли програма WM Keeper WinPro (Classic) не запущено (в т.ч. не виконано вхід). При цьому буде відображена тільки інформація про наявність події, щоб прочитати нагадування або виконання з ним дій буде потрібно вхід в програму.

Закривати вікна після виконання операцій - закривати діалогові вікна операцій (наприклад, переказ коштів, виставлення рахунку і т.п.) автоматично через 5 секунд після успішного завершення.

Відображати кореспондентів, що знаходяться в offline - відображати в списку коррекспондентов, кореспондентів, у яких не запущено програмне забезпечення WM Keeper і не виконано вхід.

Відображати неавторизованих кореспондентів - відображати кореспондентів, що не були авторизовані вами (не відправляти запит на авторизацію або відправили, але ви його відхилили).

Ніколи не зберігати неавторизованих кореспондентів при виході - Ніколи не зберігати неавторизованих кореспондентів (що не відправляли запит на авторизацію або відправили, але ви його відхилили) при виході. Таким чином при виході з програми вони будуть вилучені зі списку контактів.

Використовувати групи користувачів - розбивати кореспондентів на групи, які ви можете самі формувати (створювати, видаляти групи, видаляти \ додавати кореспондентів в групи).

Показувати текст в закладках головного вікна - відображати текст поруч іконками вкладок (кореспонденти, гаманці і т.п.) в головному вікні WM Keeper WinPro (Classic) .

Вимагати підтвердження при закритті діалогів, виході з програми - вимагати підтвердження дії закриття важливих діалогових вікон (відправки повідомлення, платежів, рахунки) і при виході з програми WM Keeper WinPro (Classic) .

Показувати нові рахунки і операції зі списку "Вхідні" у вікні чату - при відкритому чаті з кореспондентом, рахунки і операції відображати не інформацією у вкладці "Вхідні" а інформаційної рядком в чаті з соотв. кореспондентом.

При відкритті чату показувати 5 попередніх повідомлень - при відкритті чату з кореспондентом завантажувати (якщо є) 5 останніх повідомлень з цим кореспондентом

Сповіщати про надходження нових листів на mail.wmkeeper.com - відображати інформацію на вкладці "Вхідні" про наявність нових листів і їх кількості в сервісі mail.wmkeeper.com.

Вкладка "Додаткові"

Вкладка Додаткові   ¶

WMID за замовчуванням - якщо у вас кілька WMID , То зазначений WMID буде одразу вказано при запуску програми.

Файл даних (.sdf) * - шлях, де зберігається файл даних, що містить історію повідомлення, операцій тощо.

Встановлені плагіни (модулі розширення програми): - список встановлених плагінів для вашого WM Keeper WinPro (Classic) на даному ПК.

Вкладка "Безпека"

Вкладка Безпека   ¶

Місце зберігання ключів: - вказівка місце, де в поточному часі збережений файл ключів . Кнопка "Змінити" дозволяє поміняти місце зберігання файлу ключів (Enum або "цей комп'ютер").

Змінити ключі ... - зміна файлу ключів , При якому будуть видані нові файли ключів. Видані до цього моменту інші файли ключів і всі їхні копії стануть недійсними.

Зберегти ключі в файл ... - функція збереження ключів в файл , Розміром 164 байта, які можуть знадобитися для входу з іншого ПК за браком Енума або для XML інтерфейсів.

Змінити пароль ... - зміна пароля для вашого WMID . Після зміни пароля вхід і використання зі старим паролем буде неможливо.

Подивитися звіт про безпеку ... - відображення діалогу перевірки налаштувань безпеки , З відображенням зауважень і рекомендацій до їх усунення.

Створити рахунок у сервісі E-num ... - якщо у вас немає облікового запису в E-num то ця функція спробує створити його з емейлом, зазначеним в ваших даних і зберегти в нього ключі від вашого WMID .

Використовувати активацію WebMoney Keeper при вході в систему - використовувати режим активації при вході в WM Keeper WinPro (Classic) з незнайомих ПК. З метою підвищення безпеки дану опцію неможливо вимкнути.

Автоматична генерація коду протекції - автоматична генерація безпечного коду протекції при перекладі з кодом протекції. Якщо опція вимкнена, то при кожному перекладі з кодом протекції вам буде потрібно встановлювати його вручну.

Вкладка "Обмеження"

Вкладка Обмеження   ¶

Дозволити приймати від неавторизованих кореспондентів - функція встановлює факт того, що ви хочете приймати від кореспондентів, які не перебувають в списку ваших кореспондентів. Функція корисна, якщо ви хочете обмежити, наприклад, прямі перекази від третіх осіб на ваші гаманці на увазі того, що переклади повинні проходити через інтернет-сторінку.

Повідомлення - дозволити \ запобігти отриманню повідомлень від кореспондентів не в вашому контакт-листі.

Платежі - дозволити \ заборонити прийом вхідних платежів від кореспондентів не в вашому контакт-листі.

Рахунки до оплати - дозволити \ заборонити прийом вхідних рахунків на оплату від кореспондентів не в вашому контакт-листі.

Вкладка "Кредити"

Вкладка Кредити   ¶

Погашати кредити з гаманця - вказується гаманець, з якого списувати кошти в рахунок погашення взятих кредитів.

Чи не публікувати свій кредитний статус - не відображати третім особам при перегляді вашого профілю ваш поточний кредитний статус .

Виписувати рахунок на оплату в кредит якщо: - виписувати рахунок на оплату в кредит тільки тим кореспондентам, кредитний статус яких не гірше обраних рівнів:

  • його статус не гірше ніж:
    • всі кредити погашені - тільки якщо кореспондент брав коли-небудь кредити і повністю їх повернув;
    • кредити не погашені, термін повернення не закінчився - тільки якщо кореспондент уже брав колись кредити, які можливо, ще не погасив, але за якими термін повернення ще не закінчився;
    • кредитних операцій немає - виписувати рахунки на оплату в кредит, в т.ч. кореспондентам, у яких не було кредитних операцій в минулому;
  • атестат не нижче ніж:
    • Початковий атестат - виписувати рахунки на оплату в кредит, якщо атестат контрагента початковий або вище;
    • Персональний атестат - виписувати рахунки тільки якщо атестат персональний або вище;
    • Атестат Реєстратора - виписувати рахунки тільки WMID з атестатом реєстратора .

Дана опція впливає лише на роботі з гаманцями типу C і D

Вкладка "Drag & Drop"

Вкладка Drag & Drop   ¶

Гаманець за замовчуванням - гаманець, який за замовчуванням використовувати для платежів, ініційованих через перетягування ( "Drag & Drop").

Подтверджать операції з Drag & Drop - підтверджувати операції, виконані через "Drag & Drop".

Підтверджувати оплату рахунків без протекції операції - запитувати підтвердження рахунків без протекції операції при оперуванні через "Drag & Drop".

Використовувати код для двофазного платежу - використовувати вказаний код для коду з протекцією платежів, проведених з використанням "Drag & Drop".

Використовувати адресу доставки - використовувати вказану адресу за замовчуванням для доставки товарів, куплених через "Drag & Drop".

Див. також

Рекомендації щодо безпечного використання WebMoney Keeper WinPro
Підтвердження операцій в WM Keeper
Пароль на вхід WM Keeper WinPro
Перевірка налаштувань безпеки WM Keeper WinPro
Файл ключів WM Keeper WinPro
Cмена ключів WM Keeper WinPro
Збереження ключів в E-num Storage за допомогою WM Keeper WinPro