Реклама
Реклама
Реклама

Дистанційний доступ до послуг банку "Російський стандарт"

Інтернет-банкінг - вид дистанційних послуг, які надають банки своїм клієнтам

Інтернет-банкінг - вид дистанційних послуг, які надають банки своїм клієнтам. Ця електронна платіжна система дає можливість проводити фінансові операції, використовуючи Інтернет.

свою систему дистанційного обслуговування надає і банк «Російський стандарт». Така система спрощує здійснення фінансових операцій і дозволяє проводити їх за допомогою міжнародної Мережі. Її розробники подбали про те, щоб система була простою і зрозумілою клієнтам, а також забезпечили конфіденційність всіх особистих даних і безпеку грошових коштів.

Її розробники подбали про те, щоб система була простою і зрозумілою клієнтам, а також забезпечили конфіденційність всіх особистих даних і безпеку грошових коштів

«Русский стандарт» дає можливість робити внески, поповнювати рахунок мобільного телефону, оплачувати штрафи і пеню, комунальні послуги, і покупки в інтернет-магазинах. Система допоможе погасити кредит, оформити депозит, внести плату за послуги інтернет-провайдера, конвертувати грошові кошти і зробити внутрішній і міжбанківський переказ. Під час всіх операцій, які проводяться за допомогою системи «Русский стандарт», клієнт повністю контролює свої грошові кошти. Ознайомлення користувачів з усією необхідною інформацією про хід фінансових операцій забезпечують електронні виписки по рахунках.

Ознайомлення користувачів з усією необхідною інформацією про хід фінансових операцій забезпечують електронні виписки по рахунках

Для того щоб стати користувачем системи «Русский стандарт» треба укласти з банком договір про дистанційне обслуговування, або ж придбати пакет послуг «Банк в кишені».

Платіжна система «Русский стандарт» має докладні інструкції, які полегшують роботу. Також її творці розробили шаблони, що спрощують проведення часто здійснюваних операцій. Велика увага розробники приділили безпеці системи і конфіденційності особистих даних. Для цього вони використовували захищене SSL-з'єднання і систему одноразових паролів. Про безпеку мають дбати і самі клієнти. Згідно з правилами вони не можуть надавати третім особам свої персональні дані, повідомляти дані, паролі. Клієнтам рекомендується уникати використання системи в інтернет-клубах, інтернет-кафе та інших місцях громадського користування. Слід подбати про встановлення надійної антивірусної програми, переконуватися в правильності адреси інтернет-банку і засвідчуватися в наявності знака SSL-захисту біля адресного рядка під час входу в систему. Клієнт, що втратив телефон, повинен своєчасно повідомити про це співробітників банку і заблокувати картку.

Банк постійно працює над вдосконаленням системи і усуненням її недоліків. Його керівники спілкуються зі своїми клієнтами для того щоб оцінювати роботу своїх співробітників і підвищувати їх кваліфікацію.