Реклама
Реклама
Реклама

Розглядаємо заробіток на перегляді веб-сторінок і вивчаємо його суть. Знайомимося з сайтами на яких можна заробляти на перегляді реклами

  1. На яких сайтах можна заробляти на перегляді реклами?
  2. Як працювати на Wmmail
  3. Негативні моменти заробітку на перегляді веб-сторінок

Суть заробітку на перегляді веб-сторінок або   заробітку на кліках   полягає у відвідуванні сайтів і знаходженні на них   певної кількості часу (іноді навіть сайт переглядати не обов'язково, можна просто згорнути віконце з рекламним сайтом), за що нараховуються гроші

Суть заробітку на перегляді веб-сторінок або заробітку на кліках полягає у відвідуванні сайтів і знаходженні на них
певної кількості часу (іноді навіть сайт переглядати не обов'язково, можна просто згорнути віконце з рекламним сайтом), за що нараховуються гроші. І тут у кого-то може виникнути питання: хто платить гроші за перегляд веб-сайтів? Відповідь проста - багато охочих розкрутити свій сайт. Так як такий спосіб реклами є одним з найбільш недорогих варіантів накрутки користувальницьких факторів, від бажаючих відбою немає.

Для найбільшого заробітку на перегляді веб-сторінок бажано реєструватися не на одному, а відразу на декількох, які оплачують кліки сервісах (ще їх називають САР - системи активної розкрутки) Для найбільшого заробітку на перегляді веб-сторінок бажано реєструватися не на одному, а відразу на декількох, які оплачують кліки сервісах (ще їх називають САР - системи активної розкрутки). У системах активної розкрутки часто надаються ще й додаткові способи для заробітку: такі як виконання нескладних завдань (наприклад, реєстрації на сайтах, додавання коментарів на сайт або форум, розміщення оголошень, проходження гри і безліч інших легко здійсненних завдань).

Також популярні: читання листів , Проходження тестів, скачування файлів на комп'ютер, установка програм та ігор, автоматичний серфінг (потрібно тільки відкрити сторінку з серфінгом і нічого не натискати на неї, або завантажити спеціальний софт для автоматичного серфінгу).

На яких сайтах можна заробляти на перегляді реклами?

Одним з кращих сайтів для подібних заробітків є сервіс поштових розсилок і серфінгу Wmmail . Даний сайт пропонує, як ручної, так і автоматичний вид серфінгу. На ньому крім заробітку на перегляді веб-сторінок надається ще і парочка додаткових можливостей для отримання доходу: виконання завдань і магазин статей. На сайті також діє партнерська програма, за допомогою якої можна заробляти до 10% від заробітку запрошених за посиланням користувачів. Мінімальна сума для виведення коштів становить 0,10 доларів і набирається дуже швидко. Виплати зароблених грошей виробляються за допомогою платіжної системи WebMoney .

  1. Поштовик відразу придбав популярність і став затребуваним серед користувачів.
  2. Новий проект де можна заробити реальні гроші, не виходячи з дому і приділяючи роботі по три години на добу.
  3. Робота де немає начальників і ніколи не запізнишся. Обсяг роботи і час визначаєш для себе сам.

Даний букс вже багато років працює і невідкладно виплачує своїм користувачам, зароблені гроші.

Як працювати на Wmmail

На проекті Wmmail можна працювати, виконуючи завдання різної складності і різної оплати, перегляді листів і перегляді серфінгу.

Саме нескладне, але і низькооплачуване дію - це серфінг. Тут їх два варіанти: ручний і автоматичний.
Ручний серфінг - виконується кліком по цифрі, цим підтверджуючи свою активність у виконанні цього завдання.
Автоматичний - серфінг відбувається в автоматичному режимі, без будь-яких ваших дій.

2. Листи.

Щоб швидше підняти свій рейтинг на даному сайті, можна щодня переглядати листи. Але на читанні листів великих грошей заробити також не вийде.

3. Завдання. 3

Заробіток на завданнях вважається найшвидшим і прибутковим способом заробляння грошей на проект Wmmail.
Постійний і гідний заробіток забезпечений тільки при виконанні завдань. Завдань на проекті безліч: вони різні за ціною і складності. Починаємо виконання завдань з легких, поступово набувши досвіду і знання, починаєте виконувати завдання з більш високою складністю і оплатою. У доступних завданнях можуть бути:

  • кліки по сайтам рекламодавця;
  • написання відгуків на товар;
  • коментарі до готових статей;
  • написання статей ;
  • постинг, репостінг статей;
  • перегляд відео ;
  • голосування і багато інших дій.

Завдання бувають одноразові і багаторазові. Для виконання завдань виділяється досить тривалий час. Після виконання відправляєте виконану роботу замовнику у вигляді звіту, якщо всі умови дотримані, ви отримуєте оплату відразу після перевірки.

Але якщо виконано неточно або не відповідає даним вимогам завдання - то замовник залишає за собою право на повернення завдання на доопрацювання. При цьому дається додатковий час для виправлення неточностей у виконаній роботі в інтернеті . Для тих у кого є бажання працювати і заробити реальні гроші на перевіреному буксе - реєструйтеся на проекті, заводите гаманець в WebMoney, для виведення коштів. Робота на Wmmail - гарне доповнення до вашого бюджету, де все залежить виключно тільки від вашого бажання, терпіння і знань.

Сервіс автоматичного розкручування VIPIP теж пропонує непогані можливості для заробітку на перегляді веб-сторінок. Цей сервіс для заробітку є повністю автоматизованим. На даному сайті можна заробляти на виконанні завдань, серфінгу, на діях в соціальних мережах.

Щоб приступити до автоматичного заробітку, потрібно завантажити і встановити на свій комп'ютер спеціальну програму або плагін для браузера. Дана програма сама переходить по посиланнях і практично не вимагає участі користувача. Заробіток в соціальних мережах також повністю автоматизований. Щоб приступити до цього виду заробітку, потрібно лише прив'язати акаунти соціальних мереж в налаштуваннях профілю і запустити розширення для браузера, яка сама буде відкривати сторінки для серфінгу і виконання завдань.

Виплачуються зароблені гроші як на рублеві, так і на доларові гаманці платіжної системи WebMoney , А також на Яндекс гроші . Мінімальна сума для виплати коштів становить 0,10 доларів. Щоб набрати її, потрібно небагато часу.

Негативні моменти заробітку на перегляді веб-сторінок

У заробітку на перегляді веб-сторінок також є і деякі недоліки. Головним є не дуже висока оплата за клік і безліч відверто шахрайських проектів, що пропонують заробляти по долару за клік, а то і більше.

Потрібно розуміти, що перегляд веб-сторінок і виконання завдань - це некваліфікована праця, тому він не може приносити великі гроші.

З іншого боку, якщо уважніше підійти до вибору ресурсів для заробітку і використовувати функціонал подібних сайтів на повну котушку, то можна заробити дуже навіть непогану суму, якої цілком вистачить на оплату інтернету, поповнення рахунку на мобільному телефоні та інші дрібні витрати.

Як варіант, заробіток на перегляді веб-сторінок стане стартовим капіталом для більш серйозної справи - наприклад, оплати домену та хостингу для подальшого заробітку на своєму сайті .

Вам також буде цікаво:

- Заробіток на кліках

- Заробіток в мережі. Поштові кліки, що це?

Поштові кліки, що це

"ОЦЕНИТЕ ЛАСКА прочитав статтю, АДЖЕ МИ НАМАГАЛИСЯ СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ВАС"

На яких сайтах можна заробляти на перегляді реклами?
І тут у кого-то може виникнути питання: хто платить гроші за перегляд веб-сайтів?
На яких сайтах можна заробляти на перегляді реклами?
Поштові кліки, що це?