Реклама
Реклама
Реклама

Замовити узгодження установки душової кабіни недорого

Види робіт:Вартість:

Технічний висновок від 6 000 руб. Проект від 9 000 грн. Перенесення санвузла від 53 200 руб.

Переведення житлового приміщення в нежитлове від 900 000 рублів (можливість облаштування окремого виходу обов'язкова).

Замовлення документів БТІ від 5 000 рублів.

Дизайнерський проект від 750 рублів за один квадратний метр площі приміщення.

Решта розцінки, на що надаються нами види послуг, в розділі "Ціни"

Думка про те, що установка душової кабіни замість демонтованої ванни не вимагає отримання згоди органів місцевого самоврядування, дуже поширене, але помилково Думка про те, що установка душової кабіни замість демонтованої ванни не вимагає отримання згоди органів місцевого самоврядування, дуже поширене, але помилково. Навіть якщо кабіна буде розташовуватися точно в тому місці, де раніше знаходилася ванна, така заміна тягне за собою необхідність внесення змін в технічний паспорт квартири, який містить відомості про всі встановлені в ній сантехнічних приладах.

Таким чином, з точки зору закону установка душової кабіни є ні що інше, як перебудова житлового приміщення, під яким стаття 25 Житлового кодексу розуміє виконання будь-яких дій по перенесенню, заміні або установці санітарно-технічного обладнання.

Повний перелік документів, необхідних для погодження установки душової кабіни викладено в статті 26 Житлового кодексу:

  • заява власника на виробництво перебудови ванної кімнати;
  • нотаріально завірені копії документів, що підтверджують право власності на квартиру або право користування нею;
  • письмову згоду всіх мешканців квартири, що підлягає перебудові;
  • технічний паспорт;
  • розроблений відповідно до вимог СНиП та СанПіН проект перебудови або ескіз (поверховий план з вказівками внесених змін).

Нерідко чиновники Мосжілінспекциі наполягають на наданні додаткових документів, мотивуючи це внутрішніми розпорядженнями Нерідко чиновники Мосжілінспекциі наполягають на наданні додаткових документів, мотивуючи це внутрішніми розпорядженнями. Однак така вимога є незаконною, виняток становить лише висновок органу, покликаного здійснювати охорону об'єктів культури в разі, якщо квартира або будинок, в якому вона розташована, є пам'ятником історії або архітектури.

Рішення за заявою має бути прийнято протягом 45 діб з дня прийому документів. У разі відмови в узгодженні перебудови, комісія Мосжилинспекции зобов'язана вказати його причини, а також видати припис про усунення недоліків, що перешкоджають виконання будівельно-монтажних робіт по установці душової кабіни.

На практиці, найчастіше причиною відмови стає порушення чинних норм, допущені при складанні проектної документації. При цьому власник квартири несе додаткові витрати на оплату відмови в узгодженні і повторного складання проекту перебудови.

Звернення в Бюро проектного узгодження повністю виключає ймовірність виникнення такої ситуації Звернення в "Бюро проектного узгодження" повністю виключає ймовірність виникнення такої ситуації.

Відповідальне ставлення до роботи, неухильне дотримання букви закону, дотримання всіх необхідних санітарно-будівельних норм і багаторічний досвід супроводу погоджень перебудов і перепланувань різної категорії складності - Відповідальне ставлення до роботи, неухильне дотримання букви закону, дотримання всіх необхідних санітарно-будівельних норм і багаторічний досвід супроводу погоджень перебудов і перепланувань різної категорії складності -

відмінні риси наших фахівців, дозволяють уникати відмов в отриманні дозволів і долати будь-які бюрократичні бар'єри відмінні риси наших фахівців, дозволяють уникати відмов в отриманні дозволів і долати будь-які бюрократичні бар'єри.

Наші контакти: Наші контакти:

+7 (499) 267-67-65; +7 (967) 002-80-49 [email protected]