Реклама
Реклама
Реклама

Незвичайний дизайн ванної кімнати, в якій можна навчити плавати маленьких дітей

Oлеся Линник

Заради того, щоб навчити своїх малюків плавати, сім'я зважилася на незвичайний дизайн. У ванній кімнаті розмістили величезну ванну, яка замінює дітям міні-басейн. Давай подивимося, як архітектор Катерина Горяєва здійснила побажання спортивної мами.

Коли дружна сім'я з чотирьох чоловік затіяла ремонт у новій квартирі, перше, про що подумала мама, - це дуже велика ванна, в якій можна навчити малюків плавати. Адже в такому міні-басейні, встановленому в рідних стінах, вони будуть відчувати себе набагато комфортніше, ніж в жабнику, де плюскається маса людей.

Господарі вирішили облаштувати ванну за всіма правилами інтер'єрної науки і попросили архітектора-дизайнера Катерину Горяєва створити проект в природних тонах. Родзинкою в дизайні ванної стала облицювання торцевої стіни натуральним базальтом. Ця довговічна гірська порода, як правило, застосовується для зовнішньої обробки будівель. Дизайнер же використовувала красивий фактурний камінь сіро-графітового відтінку для декорування ванної кімнати.

В ТЕМУ: Сильна і незалежна: дизайн однокімнатної квартири для молодої дівчини і її кішки

Холод каменю компенсує тепле дерево, яким шпоновані підвісна шафка і консольна тумба під раковинами. Умивальників господарі попросили зробити два, щоб і у чоловіка було свій простір, і у дружини - свій світ зі скляночки і баночками. Велике дзеркало - особливе побажання власників, адже вся сім'я стежить за фізичною формою.

В ТЕМУ: 8 незвичайних способів прикрасити кімнату за допомогою дзеркал

Виявилося, що підібрати ванну розміром 1900 х 1500 см дуже складно, але, в підсумку, знайшли у Teuco, модель Seaside. Банні рушники підібрані в тон плафонам бра - свіжого і життєрадісного мандаринового відтінку. Цей тон немов став сполучною ланкою між світло-бежевою плиткою і темними меблями.

В ТЕМУ: Помаранчевий колір в інтер'єрі: 7 правил його використання

Більше ідей шукай в кожному журналі "Затишна квартира"