Реклама
Реклама
Реклама

Валерія відновила стосунки з ображати її дочкою Пригожина

Спільну з Данаєю фотографію співачка опублікувала на сторінках мікроблога

Напередодні Нового року Валерія встигає не тільки зніматися в святкових шоу, але і проводити час з сім'єю. Так, у вихідні співачка і Йосип Пригожин зустрілися в одному з ресторанів Москви з дочкою продюсера від першого шлюбу - 21-річної Данаєю Пригожиної. Відповідну фотографію Валерія опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Даночка приїхала. Обідаємо в приголомшливо красивому місці з видом на Кремль. Москва прекрасна, а святкова особливо », - повідомила численним передплатникам співачка. В боргу не залишилася і Даная: «Ура, побачилися з Валерією і татом. Без слів », - написала вона в соцмережі.

Спільну з Данаєю фотографію співачка опублікувала на сторінках мікроблога   Напередодні Нового року Валерія встигає не тільки зніматися в святкових шоу, але і проводити час з сім'єю

Раніше Даная неодноразово ставала героїнею ефірів, де виступала з обвинуваченнями на адресу батька. Фото: кадр з програми «Насправді»

Користувачі, в свою чергу, захопилися мудрістю Валерії та Йосипа Пригожина, які, незважаючи на минулі конфлікти з Данаєю, змогли нормалізувати з нею стосунки.

«Дана дуже красива дівчинка!»; «Ви, Валерія, не просто красива жінка, але і дуже мудра»; «Даночка красуня»; «Валерія! Ви прекрасні! Як же правильно вас виховали батьки! Як правильно розставлені по життю все пріоритети! Ви найкраща! »; «Валерія, ви розумниця і дуже мудра жінка, так і повинно бути! Мудрість і талант в одному прекрасну людину! Достойно! »- захопилися фоловерів.

Нагадаємо, Даная Пригожина - дочка Йосипа Пригожина від першого шлюбу. Відносини дівчата зі знаменитим батьком ще кілька років тому були напруженими. У 2016 році вона збиралася судитися з продюсером через гроші і вимагала, щоб він фінансово її забезпечував, так як вона відчувала труднощі з роботою. Крім того, в мікроблозі Даная неодноразово говорила, що батько соромиться її і брата і всіляко ображала його сім'ю. сімейний конфлікт вдалося залагодити тільки недавно; тоді Пригожин говорив, що в ситуації поставлено крапку.

Додамо, що у продюсера також є донька Ліза від цивільної дружини Лейли Фаттахова, трьох дітей нинішньої дружини - співачки Валерії - він також вважає рідними.