Реклама
Реклама
Реклама

Послуги дешевих вантажоперевезень в Алмати

Пересилання товарів і вантажів між містами і країнами стала звичайною справою для бізнесу Пересилання товарів і вантажів між містами і країнами стала звичайною справою для бізнесу. Тому зараз існує безліч транспортних компаній. « GoldExpressDI »Здійснює дешеві вантажоперевезення Алмати. Фірма продуктивно працює на ринку вже багато років. Завдяки тому, що всі перевезення здійснюються своєчасно і якісно, ​​компанія заробила про себе позитивну думку партнерів і постійних клієнтів.
Якщо вам потрібні послуги дешевих вантажоперевезень в Алмати - звертайтеся в компанію «GoldExpressDI». Завдяки тому, що фірма володіє солідним автопарком з сучасними і потужними видами транспорту, ваш вантаж буде доставлений абсолютно неушкодженим і точно в обумовлений термін. До того ж співробітники компанії допоможуть вам митному оформленні вашого вантажу.

Логістика в компанії відмінно налагоджена, тому робота відбувається безперебійно. До того ж всі фахівці, що працюють в штаті, мають великий досвід роботи і високу кваліфікацію.
Вантажні перевезення ЖД транспортом
Крім транспортування вантажів автошляхами, так само є послуги вантажних перевезень ЖД транспортом від GoldExpress . Цим напрямком діяльності фірма займається з 2009 року і на сьогоднішній день перевозить близько 1 тонни вантажів щодня.
Завдяки тому, що компанія співпрацює з багатьма партнерами, у вас є можливість перевезення вантажу різними способами:

  • напіввагони;
  • криті вагони;
  • платформи;
  • ІОЦ вагони-термоси.

ЖД перевезення здійснюються по території Казахстану та СНД. При цьому ви маєте можливість відстежувати місцезнаходження вантажу.
Так як компанія працює з різними замовниками, фірмами і вантажами різного плану, співробітники розробляють спеціальні індивідуальні комерційні пропозиції і умови для кожного клієнта. Ціни на послуги перевезень завжди залишаються на доступному для клієнтів рівні, до того ж є гнучка кредитна лінія.
«GoldExpress DI» не стоїть на місці і постійно розробляє нові напрямки своєї роботи і маршрути перевезень. Менеджери клієнтської служби завжди готові до обговорення зручних вам напрямків в індивідуальному порядку. Телефонуйте і замовляйте надійні вантажоперевезення по доступній ціні в компанії «GoldExpress DI».

Так само якщо у Вас є питання, Ви їх завжди можете задати фахівцям компанії, які без проблем допоможуть Вам їх вирішити. Тут працюють на результат, тому клієнти завжди задоволені результатом.