Реклама
Реклама
Реклама

Вимоги транспортної компанії "Ділові лінії"

Добридень

Добридень!

До вже існуючих правилами по межтермінальним перевезень ТОВ "Ділові лінії" додано нові вимоги .
З 20 липня 2016 року в зв'язку зі змінами до законодавства РФ ( «пакет І. Яровий») вступили в силу нові вимоги до надання транспортно-експедиційних послуг.
Відповідно до даних вимог з 17 серпня 2016 року вносяться зміни в порядок прийому вантажу для його подальшого перевезення:
Прийом вантажу буде здійснюватися за фактом подання:
1. Документів, що засвідчують особу, а при передачі вантажу від іншої особи (юридичної, фізичної) також довіреності.
Довіреність повинна бути пред'явлена ​​в оригіналі або належним чином завіреної копії. форма довіреності .
2. Документів на вантаж, що містять його найменування, характер, властивості (наприклад, товарна накладна, накладна на внутрішнє переміщення, універсальний передавальний документ, рахунок-фактура, пакувальний лист, відвантажувальних специфікація, сертифікат, свідоцтво тощо). При відсутності таких документів, або неможливості передати їх компанії «Ділові Лінії», ви можете скласти опис відправки. Стандартна форма опису , Також бланки доступні на терміналі.

Процедура отримання вантажу залишається колишньою.

Також нагадуємо, що відповідно до вимог "Ділових ліній" при здачі вантажу відправник зобов'язаний вказати не тільки свої дані, але паспортні та дані одержувача . Тому, для більш оперативної відправки Вашого замовлення, рекомендуємо прикріпити в своєму особистому кабінеті на сайті "деленкі" електронні копії Вашого паспорта *.
За більш детальною інформацією Ви можете звернутися до свого менеджера, по телефону 8-800-100-8000 або до онлайн-консультанту на сайті " Ділові лінії ".

* Інформація, зазначена Вами в Особистому кабінеті, суворо конфіденційна, використовується тільки в рамках взаємодії продовця і Покупця.