Реклама
Реклама
Реклама

Доставка в Казахстан. Пошта Казахстану

Доставка в Казахстан Доставка в Казахстан. Пошта Казахстану. Авіа перевезення вантажів з Москви в Казахстан. Авіа вантажоперевезення в Казахстан. Доставка в Казахстан. Авіаперевезення вантажів з Москви в Казахстан здійснюються рейсами авіакомпанія Трансаеро, авіакомпанія Сибір, Ейр Астана. Термінова відправка посилки в Казахстан. Командирська пошта Казахстан. Доставка з Москви в Астану за 12-36 годин. Доставка в Алмати за 12-24 години. Доставка в Актау за 2-3 дня. Доставка в Байконур за 2-3 дня. Доставка в Караганду за 2-3 дня. Доставка в Костанай за 2-3 дня. Доставка в Павлодар за 2 дні. Доставка в Усть-Каменогорськ за 2 дні. До авіаперевезення з Москви в Казахстан приймаються стандартні безпечні вантажі. Пошта в Казахстан, доставка кореспонденції в Казахстан від 5 кг. Термінова документація, термінові посилки в Казахстан приймаються в центрі Москви на терміналі Аероекспрес метро Павелецкая.

Великі вантажі до Казахстану приймаються до авіаперевезення на вантажному терміналі аеропорту Домодєдово. Щодня в усіх напрямках. Попереднє бронювання вантажоперевезення по телефону обов'язково! За домовленістю можлива оплата авіагрузоперевозкі з Казахстану (Western Union і тд). Термінова пошта, вантаж, посилки видаються вантажоодержувачу на вантажному терміналі аеропорту Астана, Алмати, Актау, Байконур, Караганда, Костанай, Павлодар, Усть-Каменогорськ. Одержувач інформується по електронній пошті або телефону з Москви. Якщо у Вас виникли питання, то телефонуйте за +7 (495) 505-22-09 Олексій. Будемо раді бачити Вас в числі наших клієнтів.

Ps Митниця між Росією і Казахстаном знята! Митне оформлення в аеропортах Росії і Казахстану не потрібно! Вільна відправка і отримання безпечних вантажів.

www.avia-port.ru