Реклама
Реклама
Реклама

Подарункова коробка для вина з гравіюванням

  1. Зовнішній вигляд
  2. Як замовити коробку для вина з гравіюванням
  3. вартість
  4. Враження від подарунка

Доброго дня! Не так давно мої хороші друзі відзначали річницю весілля, на яку я була запрошена. Думаючи, що подарувати їм, я вирішила, що пляшка хорошого дорогого вина стане відмінним презентом.

Думаючи, що подарувати їм, я вирішила, що пляшка хорошого дорогого вина стане відмінним презентом

З вибором алкоголю не виникло проблем, оскільки я добре знаю смаки і переваги своїх друзів. Але мені хотілося, щоб подарунок якось запам'ятався, і тому я вирішила купити подарункову коробку для вина з гравіюванням. В інтернет-магазині був досить великий вибір красивих подарункових коробок з дерева, і підібрати варіант до мого випадку не склало труднощів.

Також там були моделі, які підходять до дня народження, весілля і інших свят. А якщо ви шукаєте презент для конкретної людини, наприклад, батька, друга, начальника або чоловіка, то в магазині дуже багато таких адресних варіантів з красивим і оригінальним дизайном. Я ж для своїх друзів вибрала цікаву коробку під назвою «Він і Вона». При замовленні я ввела їх імена і таким чином, у мене вийшов незвичайний і персональний подарунок.

Алкоголь люди дарують досить часто - на свята і без приводу, близьким і колегам, чиновникам і лікарям, в знак подяки, в знак примирення, в знак закінчення справи і т.д. І дійсно, пляшка хорошого якісного алкоголю для багатьох стає відмінним подарунком, оскільки, часто для себе люди скупляться купувати дороге вино, а ось в якості презенту з радістю приймають. Однак підносити просту пляшку якось неналежно. Тому коробки для вина - чудова нагода не лише порадувати одержувача вмістом пляшки, а й передати йому свої почуття і побажання.

Тому коробки для вина - чудова нагода не лише порадувати одержувача вмістом пляшки, а й передати йому свої почуття і побажання

З цих міркувань я і вирішила замовити дерев'яну подарункову коробку для вина з гравіюванням. Тепер розповім про неї докладніше.

Зовнішній вигляд

  • Коробка зроблена з натурального дерева.
  • Розміри: 135х125х375 мм;
  • Вага: 0,86 кг.
  • Шийка пляшки надійно фіксується, що допомагає запобігти пошкодженню скла.

На лицьовій стороні вигравірувано слово «Love», а нижче імена закоханих. Гравірування зроблена дуже якісно, ​​красиво і по-справжньому професійно. До коробки прикріплюється мотузка, за яку можна тримати її.

Як замовити коробку для вина з гравіюванням

Щоб замовити такий оригінальний подарунок, потрібно на сайті ввести в спеціальну форму імена обдаровуваних і поточний рік. Після цього переглянути підсумковий варіант і якщо все правильно, то натиснути кнопку «Замовити». Після цього ваше замовлення надійде в обробку і через кілька днів буде готовий. Забрати його можна кількома способами, в тому числі в пунктах самовивозу, за допомогою кур'єра або поштою.

вартість

Ціна на стандартні винні коробки зараз однакова - 1590 рублів. Я вважаю, що це не так дорого для унікального пам'ятного презенту. Велика коробка стоїть на 400 рублів дорожче і підходить для великих пляшок.

Враження від подарунка

Коли я прийшла в гості на торжество і подарувала улюблене вино моїх друзів в красивій дерев'яній коробці - вони були дуже раді. Вони довго розглядали її, дивувалися моїй оригінальної ідеї і сказали, що обов'язково візьмуть її і собі на замітку. Тому я сміливо можу рекомендувати подарункову коробку для вина, якщо ви хочете подарувати алкоголь, але не знаєте, як красиво його оформити. Так ви зможете справити хороше враження і порадувати своїх друзів або близьких.

Купити подарункову коробку для вина з гравіюванням можна в цьому інтернет-магазині:

Купити подарункову коробку для вина з гравіюванням можна в цьому інтернет-магазині: