Реклама
Реклама
Реклама

Лазерне гравірування на кераміці

27.01.2016

Гравірування лазером можлива для побутової кераміки і гончарних виробів. Кераміка має стійкість до впливу лазера.

Кераміка - один із самих твердих матеріалів. Не дивлячись на це, лазером можна випарувати верхній шар глазурі і домогтися різних декоративних ефектів і стильно вписуються в інтер'єр деталей.

Лазерне гравірування на кераміці (керамічному посуді) - самий простий і зручний спосіб нанесення зображень і малюнків, а також тексту.

Гравірування на тарілці - одна з найбільш затребуваних послуг на керамічному посуді. В наші дні актуально дарувати такі подарунки на дні весілля і як сувенір друзям і знайомим.

Будьте впевнені, гравірування на предметах з кераміки: чайної або кавовій парі, чайничку, керамічній вазі або статуетці персонализирует Вас і донесе одаряемому, то тепло і трепет, яке Ви заклали в настільки не звичайний подарунок.

Якщо ви вирішили піднести в подарунок банальний, на перший погляд, чайний керамічний сервіз, то зробіть це цікаво. Шикарний, розкішний подарунок буде гідно оцінений усіма оточуючими гостями. Ми в свою чергу як компанія з нанесення гравіювання на керамічні предмети, даємо гарантію якості і збереження вашого предмета і виконаємо навіть складну роботу швидко і за привабливою ціною. Телефонуйте.