Реклама
Реклама
Реклама

Розширення Москви в 2018 році: нові кордони, карта

  1. Як розшириться Москва?

Ще в 2013 році столична влада зайнялися розробкою плану, де вказані нові кордони розширення Москви, карта на 2018 рік краще всяких слів показує, що відносно 2011 року територія року буде збільшена практично в два рази. Ще в 2013 році столична влада зайнялися розробкою плану, де вказані нові кордони розширення Москви, карта на 2018 рік краще всяких слів показує, що відносно 2011 року територія року буде збільшена практично в два рази

Москва є одним з найбільш великих міст в світі, тому жителі і гості міста щодня стикаються з такою проблемою, як завантаженість транспортних шляхів і відсутність житла в межах міської межі (багатьом доводиться щодня добиратися на роботу з приміських селищ).

У 2010 році столична влада вирішила, що забудовувати і без того не найнижчий місто хмарочосами просто далі не можна, тому що в місті вже просто немає коштів для будівництва висоток, а значить столичні території необхідно розширювати. Потрібно сказати і про те, що карта нових кордонів розширення Москви на 2018 рік збільшилася після прийняття відповідного закону у 2013 році за рахунок того, що влада міста перестали перешкоджати забудовникам в освоєнні порожніх земельних ділянок, якщо вони готові вкладати кошти в будівництво нових спальних районів фінансові кошти. Подібна методика привела до того, що в столиці з'явилося багато нових спальних районів для житла, але при цьому у них була погано розвинена інфраструктура, і тепер забудовники можуть будувати тільки ті новобудови, поруч з яким будуть знаходитися лікарні, дитячі садки, магазини та інші об'єкти соціального значення, де люди можуть ще й знайти для себе ідеальне місце роботи недалеко від будинку.

Як розшириться Москва?

Розширення Москви: нові кордони в 2018 році збільшаться за рахунок приєднання більш ніж двох десятків муніципальних утворень сільського і міського типу, а саме - Троїцька, селищ внуковського, Марушінское, Шаповское, міста Московський і так далі. Населені пункти, які увійшли до складу столичної території утворили собою два нових округу - Троїцький і Новомосковський, а представники преси їх стали називати «Нової Москвою».

Розширення столиці РФ триває і далі, причому влада занепокоєна не тільки тим, щоб в країні з'являлися нові спальні райони, вони розширюють лінії метрополітену, щоб столичні жителі могли легко і швидко добиратися в будь-яку частину міста, дбають про будівництво шкіл і поліклінік, а також не забувають говорити про те, що будь-який приєднаний район буде належним чином озеленений, що для досить загазованому столиці є безсумнівним плюсом. Відповідно, розширення столичних територій проходить досить швидко і має ряд переваг. Розширення столиці РФ триває і далі, причому влада занепокоєна не тільки тим, щоб в країні з'являлися нові спальні райони, вони розширюють лінії метрополітену, щоб столичні жителі могли легко і швидко добиратися в будь-яку частину міста, дбають про будівництво шкіл і поліклінік, а також не забувають говорити про те, що будь-який приєднаний район буде належним чином озеленений, що для досить загазованому столиці є безсумнівним плюсом

Схожі новини:

Як розшириться Москва?
Як розшириться Москва?