Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру на Новоризькому шосе / Новій Ризі

Квартира на Новоризькому (Нова Рига) шосе. Останнім часом жителі Москви прагнуть придбати Квартиру не в самому місті, а за його межами. Зокрема дуже багато людей розглядають покупку квартири по Новоризькому шосе, або як ще називають цей напрямок - Нова Рига. Квартира на Новоризькому (Нова Рига) шосе

Чому покупці розглядають пропозиції про покупки квартири на Новоризькому шосе цілком зрозуміло - географічне положення Новоризькому напрямку, транспортна доступність, престижність і чиста екологія.

Якщо ви вибираєте варіант придбання Квартири на Новоризькому шосе , Вам необхідно дізнатися відповіді на деякі не незначні питання, які виникають при покупці квартири на Новій Ризі, а саме:

1. Транспортна доступність Новоризького шосе

На скільки зручно вам буде добиратися від будинку до роботи або навпаки - купуючи квартиру на Новоризькому шосе Ви дізнаєтеся, що за останні роки проведена колосальна робота по прокладанню та запуску в роботу підземного тунелю від МКАД до проспекту Жукова, створення без світлофорного руху від МКАД до метро "Вулиця 1905 року", в даний момент ведеться реконструкція Нової Риги (розширення до 4 смуг руху в кожному напрямку), звичайно ж, в наші дні без пробок при русі по Новій Ризі не обійтися, але якщо порівняти з іншими підмосковному напр авленіямі, то на Новоризькому шосе, впевнено скажемо, вільно - все це додає впевненості в бажанні купити квартиру на Новоризькому шосе. До будь-якого житлового комплексу або населеного пункту на Новоризькому шосе, в яких є продажу квартир, можливо дістатися громадським транспортом, це ще один плюс при покупці Квартири на Новій Ризі.

2. Нова Рига, як інфраструктурний комплекс
Природне бажання кожного, хто купив або планує купити Квартиру на Новоризькому шосе, щоб поруч з будинком були все необхідне для проживання: дитячий сад, школа, магазин, банк і т.д. Купуючи Квартиру на Новоризькому шосе потрібно заздалегідь переконатися в тому, що близько або в безпосередній близькості є всі перераховані вище об'єкти інфраструктури. Скажімо, на Новоризькому шосе, є кілька Житлових комплексів, які "обділені" інфраструктурою, але їх кількість так мало, що не варто загострювати увагу на цьому.

3. Сприятлива екологія Новоризького напрямки
Західна роза вітрів - забруднене повітря Москви направляється на схід, в східні і південно-східні райони Підмосков'я. Через райони Новоризького напрямку Московської області приходить чисте повітря з боку Смоленської області.

Відомо, що в Смоленській області, та й самому Західному Підмосков'ї, практично відсутні шкідливі виробництва. Велика частина Новоризького шосе відноситься до Істрінському і Рузскому районам, де взагалі немає промислових підприємств, що викидають в повітря або воду шкідливі відходи. На Новій Ризі збереглася багата флора і фауна. Величезні території Новоризького напрямки покриті лісами, де до сих пір зустрічаються дикі лісові тварини і птахи, а в озерах і річках водяться риби, які можуть існувати тільки в чистій воді.

Дізнавшись і побачивши все це у вас, безсумнівно, виникне бажання КУПИТИ КВАРТИРУ на Новоризькому шосе, а кажучи простіше - КУПИТИ КВАРТИРУ НА НОВІЙ РИЗІ.