Реклама
Реклама
Реклама

Кремль став виробником морозива

Управління справами президента похвалився відродженням радянського пломбіру.

Торговий дім «Кремлівський» управління справами президента Росії оголосив про випуск шести видів пломбіру Торговий дім «Кремлівський» управління справами президента Росії оголосив про випуск шести видів пломбіру. Новий продукт промаркований знаком «Вибір Кремля».

Виробник новинки був обраний на конкурсній основі, повідомляє ТАСС з посиланням на слова прес-секретаря управління справами президента РФ Олену Крилову. Новий пломбір дуже схожий на аналог радянського морозива.

як сказано на сайті торгового дому, морозиво виробляється за рецептом 50-х років XX століття і відповідає як ГОСТ того часу, так і сучасного. Серед видів морозива - пломбір у вафельному стаканчику, шоколадний у вафельному стаканчику, пломбір в ріжку, з варенням, крем-брюле та ескімо.

У релізі переконується, що в морозиві повністю натуральний склад. Новинку можна буде придбати в підвідомчих управління справами кафе, а також в магазинах великих торгових мереж.

Згідно зі встановленими в Радянському Союзі вимогам, все морозиво випускалося за єдиними технологіями відповідно до вимог ГОСТ 117-41 1941 року і вважалося одним з найсмачніших в світі. Відзначається, що сучасні пломбір виготовлений відповідно до ГОСТ 31457-2012.