Реклама
Реклама
Реклама

Гороскоп на березень 2018 роки Скорпіон.

Астрологічний прогноз безкоштовно на місяць 03

Астрологічний прогноз безкоштовно на місяць 03.2018 Скорпіон.

Загальний гороскоп Скорпіон на березень 2018 року

Скорпіони в березні 2018 року буде активні як ніколи, крім того, місяць обіцяє безліч цікавих подій з різних сфер життя, причому, до деяких подій навіть ви не зможете дати свою оцінку і зрозуміти, яке відношення це має до вашого життя - позитивне або негативне. Тому, не поспішайте з висновками і формуванням своєї думки щодо того, що відбувається - можуть виникнути ситуації, в яких ви не зможете адекватно оцінити те, що відбувається. Тому, зірки пропонують в більшості чекати і спостерігати за тим, що відбувається. І по можливості, не діліться своїми спостереженнями з оточуючими, щоб не спотворити своє сприйняття.

Багато Скорпіони в березні 2018 року ухвалять рішення розлучитися з чимось, що обмежує або неприємним - з людьми, роботою, ситуаціями, своїм баченням світу і т.п. В цьому випадку вам варто зробити рішучий крок і йти до кінця у своєму рішенні. Інакше ви ризикуєте застрягти в болоті минулого, яке вас не задовольняє. Незважаючи на всю біль від розриву, ви зможете подолати всі це і встати на новий шлях в просуванні до свого майбутнього з легким серцем. Якщо ви ще маєте надію на зміни ситуації, яка доставляє вам хворобливі переживання, то в цьому випадку вам доведеться чимало потрудитися над самим собою і над змінами у відносинах з оточуючими.

У березні 2018 року на зазвичай діяльних Скорпіонів часто знаходитиме стан ліні. В цьому випадку, не дозволяйте собі відпочивати і розслаблятися, інакше всі ваші досягнення здуються як повітряна куля. І отримати досягнуте ви зможете вже з більш високою ціною.

Любовний гороскоп на березень 2018 роки Скорпіон

Скорпіони, які мають вже відносини, в березні 2018 року відчують холодність і віддалення від партнера. У другій половині місяця з'явиться спокуса завести стосунки на стороні. Все залежить від вас - як ви відреагуєте на цю ситуацію, чи зможете зберегти вірність в важких умовах або підштовхнете свій справжній союз до розпаду і руйнування. Якщо ви встоїте перед спокусою легких відносин, які виявляться ілюзією любові, то в майбутньому доля піднесе вам подарунок у вигляді зміни відносин з вашим справжнім партнером в кращу сторону.

Одиноким Скорпіонам місяць принесе можливості зустріти свого обранця / обраницю, тільки якщо ви самі прикладіть до цього максимум зусиль і будете проявляти активність і інтерес в цій сфері. Також варто подумати про свої очікування щодо особистості вашого нового любовного партнера. Можливо, ви не там шукайте або підняли планку своїх вимог необгрунтовано високо. Розберіться насамперед у собі.

Гороскоп кар'єри на березень 2018 роки Скорпіон

Ті Скорпіони, які мають бажання і можливості почати власний бізнес, в березні 2018 року отримають можливість зустріти відповідну бізнес-партнера, цілі і характер якого будуть збігатися з вашими. Разом ви зможете домогтися успіху в професійній сфері. Також, не виключено, що ця людина виявиться більш рішучим і ризикованим, ніж ви можете собі дозволити, що також спровокує вас на більш високі досягнення. У березні 2018 року біля Скорпіонів як ніколи прокинеться бажання маніпулювати оточуючими, щоб домогтися успіху в кар'єрі. Зірки не рекомендують такі дії. Інакше незабаром ви можете отримати відплата.

Фінансовий гороскоп на березень 2018 роки Скорпіон

Березень 2018 року може принести Скорпіонам можливості отримання високих прибутків, але на перспективу. Це означає, що в цьому місяці ви зможете сміливо планувати найдорожчі і несподівані проекти і прикладати зусилля для їх початку. Також, в ці проекти вам доведеться вкладати істотні суми грошових коштів. Тому, варто також підстрахуватися і прорахувати всі ризики, які будуть видні відразу ж, як тільки ви візьметеся за аналіз всієї ситуації. В цьому випадку, місяць може виявитися дуже перспективним і принесе вам високі доходи. У березні 2018 року Скорпіонам варто бути уважнішими і обережнішими з позиковими засобами - найкраще утриматися від того, щоб брати або давати в борг великі суми комусь. В іншому випадку це може привести до небажаних і несподіваним судових розглядів.

Гороскоп здоров'я на березень 2018 роки Скорпіон

Березень 2018 року принесе багатьом Скорпіонам турботи і проблеми зі здоров'ям. Ваш імунітет виявиться слабким, і ви відчуєте себе на рідкість болісно. Також, в березні 2018 року вам доведеться витрачати чималі кошти на здоров'я - як на лікування, так і на профілактику. І крім того, вам доведеться також оплачувати підтримку здоров'я ваших близьких. Незважаючи на хворобу, Скорпіонам варто утриматися від вживання сильних медикаментів, щоб швидше зняти всі проблеми. У вашому випадку буде розумно прийняти той факт, що «тихіше їдеш - далі будеш». І вже заздалегідь почати профілактику в тих областях свого здоров'я, які у вас традиційно ослаблені. Особливу увагу потрібно приділити шлунково-кишковому тракту.

Характеристика знака Скорпіон

Не забувайте оцінювати прогноз, якщо він Вам сподобався: