Реклама
Реклама
Реклама

Ньюфаундленд в Калінінграді. (3/4) - Форум - ньюфа в біді! - Groups - Newfs.ru :: Newfoundland breed

  1. повідомлення
  2. відповідь
  3. About this forum

Search along the site:

It is a group forum It is a group forum   Ньюф в біді Ньюф в біді! . Details at the end of page .

Ньюфаундленд в Калінінграді.

Написало 13 осіб

Написало 13 осіб: ( 3 ), ( 2 ), ( 5 ), ( 3 ), ( 1 ), ( 3 ), ( 11 ), ( 31 ), ( 1 ), ( 1 ), ( 4 ), ( 4 ), ( 1 )

повідомлення

ось давайте подивимося на пацана і все тверезо оцінимо
ми говорили з Алісою що найважливіше при виборі отказника зрозуміти - чи можна забезпечити йому повноцінне лікування, найди це бомби з годинниковим механізмом ...
якщо проблем тільки в інфекційних захворюваннях вух і можливо шкіри і можна підтримувати собаку в стані стабільному займаючись профілактикою - це одне ... взяти шаха наприклад ніхто б Алісі не рекомендував - там потрібно стільки спеціалізованих лікарів мати під рукою або кейс лени Зирін - леся або франко - леся не вимагає (ттт) настільки серйозною медичною підтримки як франко
тому і поеять б що зараз з бармалейкіним

Від інфекційних захворювань вух може добре допомогти препарат від маститу корів Мастіет Форте (Нідерланди). Треба закопувати в вуха днів 5.

Фотографії, зроблені в чектверг, 25 вересня, -
Фотографії, зроблені в чектверг, 25 вересня, -   У четвер я відвезла Бармалейкіна до іншого вету (за згодою Олени)







У четвер я відвезла Бармалейкіна до іншого вету (за згодою Олени). Вет сказала, що лисини пов'язані швидше за все з гормональним дисбалансом і необхідно здати аналіз -дослідження рівня гормонів Т3 і Т4. Попередній діагноз -гіпотеріоз. Все це лікується і нічого надскладного тут немає. Бармалейкін так і трясе головою, а в вухах - дріжджоподібних грибок і бактерії. Те ж саме - нічого надскладного немає - лікування Отібіовіном протягом 7-10 днів. Протипоказань для кастрації вона ніяких не бачить, але для початку хотілося б отримати аналіз на гормони, а для цього необхідно здати кров. Я не знаю, яке рішення щодо лікування прийме Олена, вона куратор.
Взагалі, як видно з фото - помітні поліпшення, башка так зовсім волохата. Я вже чухаються-чухає його. Дуже славний хлопчисько, що не ВИСТАЧАЄ тільки любові і ласки. Йому б одного господаря і будинок біля річки, а уживеться він, думаю, з усіма, тим більше якщо буде кастрований. Поки в машині їхали я постійно його гладила. Він так цікаво дивиться в очі. Начебто хоче повірити і ніяк не наважиться.
Просто велике спасибі і Аллі, господині перетримки та Олені, куратору. З середини липня я не бачила собаку і була дуже приємно здивована його видом.
В темі є прямий телефон Олени. Якщо та потенційна зацікавленість щодо Бармалейкіна все ще має місце бути, я думаю, має сенс зв'язатися з Оленою і задати конкретні питання.
Я через пару годин відлітаю.

залишок 5400
Останній візит - 1100
Разом 4300

, Ох ... ці очі ... нехай хлопчику пощастить!

Іра, які новини хороші! Звичайно, все вилікується! Головне знайти люблячого друга-господаря. Хлопець дуже покращав!

якщо що - тільки що зв'язалася з подругою в Калінінграді - з машиною ... вона написала що якщо що - допомогти може - так як ира в роз'їздах

Всім добрий день, вчора нарешті змогла поговорити з Оленою після кількох безуспішних спроб. У неї були особисті обставини тому нам так довго не вдавалося зв'язатися. Останні новини про Бармалейкіне. Фоток, у мене немає, на жаль. За словами Олени-Хлопець заріс зовсім шерстю, тільки залишилися небо чи шие ділянки на животі. У вуха капають Барс, схоже, ефект позитивний, так як короста буквально відвалюється. Чути став краще. Яйце перестало рости. Кастрацію залишили на весну. Хлопчисько знаходиться на вулиці тому операцію зараз робити неможливо так як потрібна буде перетримка в домашніх умовах з мед відходом. Олена цього забезпечити не може так як сама завтра-післязавтра лягає на операцію. Але Бармалейкін відчуває себе дуже добре. Дуже прив'язався до Алли, господині перетримки.
Корм жує не дуже, їсть м'ясні субпродукти.
Постараюся знайти безкоштовну машину і поїду найближчим часом сама на пересмикування, відвезу хлопчику рубець, зроблю фотки.
У мене на мапі до СТХ пір 4300 рублів (Олена від грошей знову відмовилася), Мені зовсім не посміхається перспектива стояти з простягнутою рукою і пропонувати раз по раз гроші, які не затребувані. Рубль падає, я вважаю ці гроші необхідно віддати тому, хто в них потребує зараз найбільше. Я сподіваюся, що ньюфісти, що давали гроші на Бармалейкіна, зі мною погодяться. Просто необхідно єдина думка-кому? Якщо у когось є інша думка, будь ласка, буду рада вислухати, але гроші ньюфістов, які за велінням серця віддали свої кошти, тримати у себе за пазухою більше не хочу.
Якщо ситуація зміниться, то нехай це буде вже інша історія.


а авансом за операцію оплатити не можна?

[P1713,], ну який аванс, коли людина НЕ хоче брати гроші! До весни ці гроші перетворяться в пил. А кому-небудь на сайті вони зараз дуже знадобляться. Я в безглуздій ситуації-я не хочу тримати гроші більше, просто НЕ ХОЧУ. Людина розміщує об'ява в соціальних мережах-помогіте- а коли я приходжу і кажу-ось гроші, беріть, мені кажуть, ні, не треба., Все є. І не хочу я більше розбиратися в логіці, якщо це можна взагалі назвати логікою.
Якщо я можу допомогти собаці, я допоможу і так, не вдаючись до допомоги форуму, але тримати чужі гроші на своїй карті просто відмовляюся.

Іра, я Вас розумію. Може бути зв'язатися в личку з людьми, переказувати гроші і запитати їх думку. Я знаю, що Франко має бути важка і дорога операція. Може йому перевести? Порадьтеся з форумчанами.

Спасибі Іріша за твою співчутливість, доброту і чуйність :)))) Нехай сумних випадків буде якомога менше ...

Бармалей знову потрібна допомога.
Сьогодні на місцевому форумі з'явилося повідомлення. У собаки не стало куратора і лікування припинили. Операцію з видалення пухлини так і не можуть зробити.

Як же так? Він хоча б на перетримці?

ось що пишуть в темі:
"Уже рік в притулку живе колишній домашній ньюфаундленд Бармалей. Коли то напевно він був улюбленою і кращої собакою для своїх господарів, але коли він захворів, його просто викинули на уліцу.У Баріка найсильніший демодекоз і пухлина. Рік тому коли він потрапив до притулку у нього був куратор, його лікували, обстежили. куратора не стало і лікування призупинилося. він добрий, чудовий, найулюбленіший у притулку дитина. !!! Зараз він все більше лежить і тихенько чекає свого часу.
Йому потрібна операція з видалення пухлини, але її не можна робити через демодекозу. Нам дуже потрібна допомога на нове обстеження і лікування.
//vk.com/topic-12601436_30034261?offset=0 стара тема Баріка
допомога можна перераховувати на карту ощадбанку 4276 8800 5840 3860
тел. для грошей 89622636989 (билайн)
тел. для зв'язку 89003519311 АЛЛА "Так, Ксенія, я пам'ятаю Бормалейку і допомагали йому. Дивно, що не стало куратора. Все ніби налагодилося і гроші перестали збирати і тут вот .... Шкода хлопця дуже! Куди ж подівся куратор? Чому його забули? Іра про нього писала. Як тільки доберуся до СБанка і покладу гроші на карту, обов'язково переведу йому.

Дівчата, дуже велике прохання-не нагнітати ситуацію, дізналася про це сама півгодини назад, дзвонила Аллі, господині перетримки, вона сказала, що Олена, колишній куратор, зникла минулої осені, скоріше за все з медичних причин -ів належало кілька операцій (((( (сподіваюся, що з нею все в нормі, але на мої дзвінки вона так і не відповіла (((((
Алла, тепер готова везти Бармалейкіна до іншого вету, (блін, скільки я говорила, щоб поміняли лікаря ((((((, тепер просто чекаю відповіді від свого вета, щоб він хоча б його подивився, а потім будемо вирішувати все інше. До жаль, на це піде час ((((дуже прошу всіх, зберігайте спокій, не все так однозначно ...

відповідь

Для того, щоб писати повідомлення в форумі, необхідна реєстрація. Ми запрошуємо вас зареєструватися , це не складно.

Якщо ви вже зареєстрований користувач - введіть свій логін і пароль у полях авторизації - вверхнем лівий кут наших сторінок.

About this forum

This page is a forum of group This page is a forum of group   Ньюф в біді Ньюф в біді! .
This group is public. It means that on it site rules extend, and their observance is watched by group administration.
Group administration:,

Просто необхідно єдина думка-кому?
А авансом за операцію оплатити не можна?
Може йому перевести?
Як же так?
Він хоча б на перетримці?
Com/topic-12601436_30034261?
Куди ж подівся куратор?
Чому його забули?