Реклама
Реклама
Реклама

У Москві на 328 будівлях з'явиться художнє підсвічування

Фото: портал мера і уряду Москви

Архітектурно-художнє підсвічування з'явиться на 328 об'єктах в Москві до кінця 2018 року, заявив заступник мера міста з питань житлово-комунального господарства та благоустрою Петро Бірюков.

"Підсвічування з'явиться на 328 об'єктах міста, в тому числі 86 з них знаходяться на Бульварному кільці. Крім того, підсвічуванням прикрасять об'єкти на Тверській, набережних Москви-ріки, мостах і будівлях МЦК, павільйонах ВДНГ і на інших об'єктах Москви", - цитує Агентство "Москва" Бірюкова.

Заступник мера нагадав, що в цьому році архітектурно-художнє підсвічування вже прикрасила Московський театр на Таганці, Патріарше подвір'я храмів в Заряддя, Гостинний двір, будівлю міністерства промисловості і торгівлі РФ, а також Китайгородська стіна.

"Незабаром вона з'явиться на будівлях Білоруського вокзалу, МХАТ імені Горького і Московської державної академічної філармонії", - доповнив Бірюков.

Для освітлення центральних вулиць, бульварів, вильотну магістралей і мостів були розроблені індивідуальні концепції, які створюють світлові образи окремих просторів, гармонійних з єдиною концепцією Москви.

В даний час архітектурне освітлення виконано на об'єктах Садового і Бульварного кільця, проспекту Миру і Ярославського шосе, вулиці Тверська і ін. За словами Петра Бірюкова, до кінця 2018 року загальна кількість об'єктів, які прикрасять за допомогою освітлення, досягне понад 2200 об'єктів.

Раніше повідомлялося, що в столиці до Дня міста впорядкують близько 80 парків. Роботи вже завершені в парку Мітіно, в Бітцевському парку, Братеевской каскадному парку, парку 50-річчя жовтня.

Ландшафтна підсвічування на Південних воротах в місто

Поділитися в соціальних мережах: