Реклама
Реклама
Реклама

Московський дитячий сад відзначив 35-річний ювілей

  1. урочистий день
  2. Попередні статті:

Дитячому садку №62 «Якірець» в селищі Горки-25 Московської області виповнилося тридцять п'ять років. Привітати дитячий сад з ювілеєм прийшли його друзі, а вихователі зі своїми підопічними підготували святковий концерт.

урочистий день

«Дитячий сад - це милі, добрі, розумні, веселі, галасливі, чудові діти. Дитячий сад - це батьки. Дитячий сад - це співробітники. Дитячий сад - це сім'я »- такими словами відкрила ювілейні урочистості завідуюча дитячим садком« Якірець ».

Під звуки пісні «Маленькая страна» дошкільнята подарували співробітникам дитсадка повітряні кульки у формі серця. Привітати «Якірець» з днем ​​народження приїхали представники відділу управління освіти. Вокальна група вихователів дитсадка виконала для них «Пісню про гарний настрій». В гості до дітей приїхали також шановні люди селища - депутати Любов Петрівна Савкевич, Умар Істрапіловіч Ахмедханов, Олег Володимирович Бабич.

В гості до дітей приїхали також шановні люди селища - депутати Любов Петрівна Савкевич, Умар Істрапіловіч Ахмедханов, Олег Володимирович Бабич

Серця в подарунок

Сусіди і колеги теж не залишилися осторонь. З вітальними словами виступила завідуюча дитсадком № 87. Вихованці старшої групи виконали «Пісню про дитячий садок», а малюки з другої молодшої групи станцювали танець «Курочка і Курчата». Теплі слова привітання прозвучали від ветеранів, вони виконали пісню власного твору на музику «Команда молодості нашої». Дитячий садок приймав вітання і від дитячої музичної школи. Привітати «Якірець» прийшли директор і учні, які теж колись були вихованцями цього дитсадка. В якості подарунка учні виконали фортепіанну і хорову композиції.

Звичайно, колектив дитячого садка прийшли привітати і батьки сьогоднішніх дошкільнят. Святковий вечір завершився нагородженням співробітників. вихователь Світлана Воробйова розмістила на maam.ru фоторепортаж з цього заходу.

Попередні статті:

Всього коментарів: 1.