Реклама
Реклама
Реклама

Рейтинг кращих готелів в Карпатах 2018

Плануючи відпочинок, туристи, насамперед, підшукують житло. Вимоги до умов проживання, як правило, стандартні - оптимальне співвідношення ціни і зручностей. Готелів в курортних зонах предостатньо, але важливо побачити найкращі готелі в Карпатах. Кожен запропонований варіант житла, по-своєму, унікальний. При виборі здобувач повинен враховувати не тільки відгуки бувалих відпочивальників, вартість, а й власні переваги. Не забуваємо, що одному погано, то іншому добре. Деякі вважають за краще пасивно відпочивати, в той час як активісти не можуть довго сидіти на одному місці. Тому перед бронюванням номерів, рекомендується дізнатися подробиці кожного закладу.

Тому перед бронюванням номерів, рекомендується дізнатися подробиці кожного закладу

Відпочинок в Карпатах влітку 2018

Красивіше зимових засніжених гір, тільки літні, всіяні зеленими квітучими рослинами. Гості можуть не тільки милуватися красою безкрайніх просторів, а й брати активну участь в різних заходах. Звичайно, після тривалого огляду мальовничої природи хочеться відпочити в не менше чудовому будинку. Отже, ТОП-3 найкращих готелів в Карпатах:

1. Цей апарт-готель «Вершина» в Карпатах - лідер серед лідерів. Чому? Готельний комплекс представлений у вигляді невеликого котеджного містечка з тихими затишними двориками. Прибудинкова територія оформлена на вищому рівні. У дворі зручно відпочивати галасливою компанією, влаштовувати романтичні вечори, гуляти з дітьми. Котеджі за дизайнерським рішенням і функціональністю задовольнять запити кожного, навіть найвибагливішого замовника. Апартаменти з власним каміном, піччю-лежанкою, басейном. Витримка єдиного стилю додає особливого шарму інтер'єру. Блогери, творчі особистості, романтична натура віддають перевагу саме цьому варіанту. З галереєю і умовами броні можна ознайомитися на сайті http://vershina.com.ua .

2. Готельно-ресторанний комплекс «Міжгір'я» - не менше цікава пропозиція, але присуджено друге, а не перше місце в даному списку за те, що готель за своєю структурою нагадує пансіонат. Якщо хто пам'ятає, то пансіонат - багатоквартирне будова, відповідно, відмінно чутно, як сусіди шумно веселяться, або доводитися самому стримуватися, щоб не розбудити дітей в сусідньому номері. Навколо чотириповерхового споруди красуються дитячі майданчики, альтанки. Але вся суть псує пластиковий навіс-парасолька «Pepsi». Тут можна цілком гідно провести літо в Карпатах. Ціни відповідають рівню: ні вище, ні нижче.

3. «Ведмежа гора» чесно входить в трійку кращих готелів Яремче. Відпочинок в Карпатах влітку в «Медвежій горі» більше акцентований для сімейних людей.

Де саме відпочивати, вирішувати самим відпочиваючим.

Чому?