Реклама
Реклама
Реклама

Хто взяв корону «Міс Літо-2017»?

  1. зірочки проекту
  2. Дефіле в онлайн
  3. «Ви всі молодці»
  4. посмішка літа
  5. Підсумки «Міс Літо - 2017»
  6. Партнери проекту:

Унікальні дівчата Бурятії 14 рік поспіль змагаються за почесне звання «Міс Літо» від ГК «Інформ Поліс». Як це було, в спецрепортажі infpol.ru.

ru

«Краса - не потреба, а екстаз. Це не спраглі уста і не порожня протягнута рука, але полум'яне серце і зачарована душа. Це не образ, що вам хотілося б бачити, і не пісня, що вам хотілося б чути, але образ, який ви бачите, навіть якщо зійдеться очі, і пісня, яку ви чуєте, навіть якщо закриєте вуха ». Висловлення арабського письменника Халіля Джебрана ідеально підходить до головної ідеї проекту «Міс Літо - 2017». Адже краса 12 учасниць індивідуальна і виходить від душі.

зірочки проекту

13 вересня 8 чарівних дівчат стали героїнями вечора. У затишному залі ресторану «Чингісхан» відбувся фінал проекту «Міс Літо - 2017». Весь жаркий сезон дівчата брали участь в професійних фотосесіях, відеозйомках, розповідали про себе. Вони з трепетом стежили за ходом голосування і з усією відповідальністю ставилися до репетицій дефіле. До «дня ікс» дійшли не всі конкурсантки, хтось не витримав напруження пристрастей, хтось переїхав в інше місто. Але ті, що дісталися до фіналу, довели, що недарма пройшли такий довгий шлях. В цей день на них чекали овації глядачів, приголомшливі подарунки і море позитиву.

- За весь час існування конкурсу «Міс Літо» 150 дівчат стали його учасницями. Для багатьох цей проект став відправною точкою в роботі, бізнесі, особистому житті. І конкурсантки цього року не виняток. Ви все вже перемогли і стали популярними зірочками нашого міста, - сказав на початку вечора заступник гендиректора ДК «Інформ Поліс» Чингіз Дагаєв.

Ви все вже перемогли і стали популярними зірочками нашого міста, - сказав на початку вечора заступник гендиректора ДК «Інформ Поліс» Чингіз Дагаєв

Дефіле в онлайн

Після теплих слів в залі зазвучала музика, і ведучий став представляти кожну з номінанток. Поки диктор перераховував гідності учасниць, в іншому крилі ресторану дівчата красиво дефілювали у вечірніх сукнях. Глядачі могли насолоджуватися видовищем за допомогою екранів, встановлених в головному залі від професійної відеостудії Corporate Video. Онлайн-трансляція проходок красунь закінчувалися біля сцени ресторану. І коли дівчата заходили в зал, їх зустрічали гучні оплески. Дефіле в стилі fashion виглядало стильно, яскраво і модно.

Після запаморочливого дефіле провідний представив найсуворіших людей проекту. Протягом декількох місяців експерти конкурсу не спали, забували про їжу і вихідних. Саме їм належало зробити нелегкий вибір і розподілити заповітні місця. Суддями проекту стали стиліст, учасниця проекту «Топ-модель по-російськи» Євгена Шагдарова, оператор і режисер Юрій Потхоев, фотограф і співвласник студії а5-spot Німа Хібхенов, заступник гендиректора ДК «Інформ Поліс» Чингіз Дагаєв. І, звичайно, відомий режисер, актор, сценарист і педагог Федір Степанов.

І, звичайно, відомий режисер, актор, сценарист і педагог Федір Степанов

«Ви всі молодці»

В ході заходу транслювалися відеоролики, що розповідають, як проходив черговий місяць конкурсу. Після цього відбулося ще одне шоу. Дівчата дефілювали в розкішному одязі із цього монгольського кашеміру від фірмового магазину "GOBI Mongolian Cashmere". Представлена ​​колекція створила відчуття легкості і м'якості. У такій затишній одязі точно не страшні морози і вітру.

Проходки номінанток супроводжувалися захопленими поглядами і гучними оплесками уболівальників. До речі, саме серед груп підтримки під час вечора був розіграний сертифікат на 14 осіб на вечірнє розважальне шоу Show Today.

Острінкой вечора надала колекція ексклюзивної ювелірної біжутерії з кристалами Сваровські від магазину Crystal. А нова колекція окулярів 2018 роки від салонів «Vidi Оптика +» робила образ кожної дівчини неповторним і стильним.

- У салонах «Vidi Оптика +» зараз діють знижки до 50% на все брендові оправи, брендові сонцезахисні окуляри і дитячі оправи. А також ми запрошуємо всіх жителів Бурятії в наші салони для примірки нової колекції 2018 року, - підмітила маркетолог «Vidi Оптика +» Дар'я Сараєва.

Було видно, що конкурсанткам приносить справжнє задоволення носити настільки вишукані речі. Крім того, вони представили увазі гостей сумочки від російського бренду Fiore bags.

Фінальний показ був присвячений зимовій темі, тому дівчата завзято дефілювали в красивих унтах від магазину унтів «Слід».

Відзначимо, приголомшлива режисура проекту-справа рук одного з представника журі конкурсу Федора Степанова. На його рахунку такі великі заходи міжнародного і республіканського масштабу як "Голос кочівника", церемонія нагородження бізнес-премії "Срібна стріла", премія від ВД Інформ Поліс "Людина року" та багато інших.

Після показу фотограф проекту Німа Хібхенов зробив чесне визнання.

- З самого дитинства я стежив за цим проектом і завжди дивувався мужності учасниць. Все місто на тебе дивиться, а ти повинна виглядати на всі 100 відсотків. Ви все круті, ви всі молодці! - приклавши руку до серця, сказав один з журі.

посмішка літа

Стиліст конкурсу зазначила завзятість і рішучість дівчат. Іноді їм доводилося в купальнику позувати в центрі міста.

- Це не конкурс ідеальних параметрів і бездоганних позіровок. «Міс Літо» - це конкурс харизми, конкурс гарячих дівчат. Нам важливо побачити, як світиться внутрішня, жіноча краса. Наші зйомки проходили не завжди в солодких умовах. У нас були складні локації, складні погодні умови - все дівчинки молодці. Все витримали стійко і з посмішкою, - сказала перед головною подією вечора Євгенія Шагдарова і кокетливо додала: - Дівчина, яку ми вибрали, на всі 100 відсотків уособлює конкурс «Міс Літо - 2017», тому що «Міс Літо» - це та дівчина, від посмішки якої стає жарко!

Церемонія нагородження супроводжувалася неймовірними емоціями. Вболівальники голосно аплодували своїм фавориткам, провідний весело жартував, а подарунки не закінчувалися. І ось настав самий трепетний момент - оголошено ім'я переможниці! Нею стала красуня Жанна Ердемей.

До всіх інших подарунків на честь 25-річчя ГК «Інформ Поліс» заснував додатковий грошовий приз для «Міс Літо - 2017» в розмірі 25 000 рублів.

- Протягом всього конкурсу з часом у мене було напружено, навалилося одне на інше. Але в душі я вірила в перемогу. І дійшла до кінця. Думаю, журі помітили мою посмішку, яка виходить від душі. Тому визнали переможницею проекту, - сказала розхвилювався дівчина.

Підсумки «Міс Літо - 2017»

Організатори та партнери проекту приготували чудові призи всім учасницям конкурсу.

«Міс Літо - 2017» - Жанна Ердемей.

  • грошовий приз розміром 25 000 рублів від ГК «Інформ Поліс»,
  • сертифікат в центр краси «Гармонія» на суму 25 000 рублів,
  • подушка ClimatGel Maxi з матеріалу з ефектом пам'яті від фірмового салону матраців і ліжок «Райтон»,
  • продукція Estel,
  • корзина насіння «Ангарський»,
  • сертифікат на суму 7 000 рублів від студії Backstage team,
  • шарф зі стовідсоткового кашеміру вартістю 6 500 рублів від фірмового магазину «GOBI Mongolian Cashmere».

«Перша віце-міс - 2017» - Катерина Ханхунова (сертифікат від студії Aqua life на суму 10 000 рублів, сертифікат від «Vidi Оптика +» на суму 3 000 рублів, продукція Estel, сертифікат від фірмового магазину «GOBI Mongolian Cashmere» на професійну фотосесію Fall Winter 2018, корзина насіння «Ангарський»).

«Друга віце-міс - 2017» - Юлія Сахнова (сертифікат в салон тайського СПА «Вай Тай» на суму 10 000 рублів, сертифікат від фірмового магазину «GOBI Mongolian Cashmere» на професійну фотосесію, корзина насіння «Ангарський», продукція Estel).

«Міс Грація» - Олена Цидипова (сертифікат в фірмовий магазин «GOBI Mongolian Cashmere» на суму 2000 рублів, корзина насіння «Ангарський» і професійна продукція від компанії Estel).

«Міс Інстаграм» - Вероніка Маніковському (сертифікат в ресторан грузинської кухні «Генацвале» на суму 3000 рублів, сертифікат від фірмового магазину «GOBI Mongolian Cashmere» на професійну фотосесію нової колекції Fall Winter 2018, корзина насіння «Ангарський» і професійна продукція від компанії Estel ).

«Міс Фітнес» - Марія Панова (сертифікат на суму 3000 рублів від ювелірного дому «Кристал», корзина насіння «Ангарський», продукція Estel).

«Міс Енергія» - Юлія Кушнарьова (сертифікат в магазин унтів «Слід» на суму 5 000 рублів, корзина насіння «Ангарський», продукція Estel, сертифікат від фірмового магазину «GOBI Mongolian Cashmere» на професійну фотосесію нової колекції Fall Winter 2018).

«Міс Топ-модель» - Надія Санжіева (сумка від Fiore Bags вартістю 5 000 рублів, корзина насіння «Ангарський», продукція Estel, сертифікат від фірмового магазину «GOBI Mongolian Cashmere» на професійну фотосесію нової колекції Fall Winter 2018).

Партнери проекту:

  1. Насіння «Ангарський». Смажені, смачні та екологічно чисті. Неможливо відірватися! Відкрий краще!
  2. Everyday - магазин нижньої білизни і трикотажних виробів. Зона приємних покупок.
  3. «Сибирячка» - будинок краси та здоров'я. Час змінюватися! Центр естетичної медицини.
  4. Гостьовий будинок «Мадагаскар».
  5. ТОВ «Дозор» - охоронне агентство.
  6. Салон краси «Естель». Здорові і гарне волосся - це легко! Estel - у краси є ім'я!
  7. Торгово-готельний центр «Ювілейний City». Приходьте за приємними покупками!
  8. Ресторан грузинської кухні «Генацвале». Смак як мистецтво! Зустрічаємо з посмішкою, готуємо з любов'ю!
  9. Фірмовий магазин «GOBI Mongolian Cashmere». Відкрийте для себе теплий світ кашеміру! ТЦ FORUM, 2 поверх, бутік 256. Сайт gobi.ru
  10. Мережа салонів «Vidi оптика +». Нова колекція - 2018 вже у всіх салонах «Vidi Оптика +»! Чекаємо вас в наших салонах на Леніна, 29, Балтахінова, 13, Терешкової, 26.
  11. Магазин сумок Fiore bags. Мистецтво жити красиво!
  12. Салон тайського СПА «Вай Тай». Відпочинок для душі і тіла в тайському спа «Вай Тай»!
  13. Унти «Слід». Ми залишимо теплий слід у вашому житті!
  14. Ексклюзивна ювелірна біжутерія з кристалами Сваровські Crystal.
  15. Магазини ТРК People's Park. Скоро відкриття в ТРЦ «Форум» (25 вересня)!
  16. Aqua life - студія аквафитнеса.
  17. Фірмовий салон матраців і ліжок «Райтон». Інтер'єрні ліжка з європейським дизайном, ліжка з масиву дерева. Матраци від бренду № 1 в світі Sealy і багато іншого ви зможете знайти в ТЦ «Гвоздь» і ТЦ «Апельсин».
  18. Салон краси «бекстейдж».
  19. Вечірнє розважальне шоу «Шоу Тудей».
  20. Фотограф Анастасія Нефедьева. Фотостудія фоторам

Читати далі