Реклама
Реклама
Реклама

Летіть, голуби, летите ... »Міністерство освіти і науки Луганської Народної Республіки

21 вересня 2017 року, в Міжнародний день миру, у всіх освітніх установах Луганської Народної Республіки в 09-00 відбувся «Єдиний годину духовності« Голуб миру », який об'єднав усіх небайдужих до пошуку миру, пошуку виходу з ситуації, що склалася, а також осмисленню кожною людиною свого вкладу в справу захисту миру на планеті, в своїй країні, в своєму будинку.

Світ - це щасливе життя, це спокій, це розумність, радість посмішок, душевне тепло і комфорт.

Символом світу обраний голуб, що тримає оливкову гілку в дзьобі. Це зображення стало емблемою «Єдиного години духовності« Голуб миру ».

Дана Акція покликана пробуджувати людей.

«Єдиний годину духовності« Голуб миру »запропонували провести члени Представництва Союзу громадян і організацій щодо збереження історико-культурної спадщини« Міжнародний Союз «Спадкоємці Перемоги».

Існує традиція випускати білих голубів. І сьогодні білі голуби злетять в небо над усією нашою Республікою як символ мирних намірів.

В Добрий Шлях, «Голуб миру»!

21 вересня 2017 року, в Міжнародний день миру, у всіх освітніх установах Луганської Народної Республіки в 09-00 відбувся «Єдиний годину духовності« Голуб миру », який об'єднав усіх небайдужих до пошуку миру, пошуку виходу з ситуації, що склалася, а також осмисленню кожною людиною свого вкладу в справу захисту миру на планеті, в своїй країні, в своєму будинку