Реклама
Реклама
Реклама

ЖК Нормандія в Москві: відгуки і ціни на квартири в новобудові «Нормандія»

  1. Де знаходиться «Нормандія»
  2. Квартири в «Нормандії»
  3. Фундаментально і естетично

ГК «Еталон» зводить новий житловий комплекс - «Нормандія». Яким він вийде, побачимо в першому кварталі 2020 року, коли його введуть в експлуатацію. Дізнатися ж, що заплановано, можна прямо зараз. Виходячи з репутації забудовника, віримо, що вийде все саме так, як заявлено: комфортне житло, власний дитячий сад і школа, упорядкований двір.

Виходячи з репутації забудовника, віримо, що вийде все саме так, як заявлено: комфортне житло, власний дитячий сад і школа, упорядкований двір

У закритому дворі комплексу діти і дорослі будуть відчувати себе в безпеці. Передбачається вихід до набережної, а там і до Лосиного острова рукою подати. Ну що ж, вже зараз можна починати заздрити (білою заздрістю, зрозуміло) майбутнім мешканцям «Нормандії». Комплекс обіцяє бути гідним. Втім, як і все, що створює ГК «Еталон».

Де знаходиться «Нормандія»

Нормандія - регіон на північному заході Франції. Чи готові з цим посперечатися! Є ближча «Нормандія», і вона облаштовується на північному сході Москви: вул. Тайнинское вл. 9-11.

Що обіцяє таке розташування в СВАО столиці? Транспортна мережа в районі забудови розвинена досить добре, проте без простоїв в пробках не обійдеться. До комплексу ведуть пр. Миру, Ярославське і Осташковськоє шосе. У 300 м від ділянки забудови є зупинка наземного громадського транспорту, що має скрасити не зовсім сприятливу картину для тих, хто планує переміщатися не на автомобілі. Що ми маємо на увазі? Говоримо про метро, ​​вірніше про його не зовсім близькому розташуванні. В районі є підземка, навіть не одна, а дві станції, але відстань до них перевищує 2 км. Тут або перетворюватися в ярого прихильника довгих піших прогулянок, або їздити до метро.

З іншими аспектами розташування все не гірше, а може навіть краще. Дороги проходять не впритул до ділянки забудови, і їх негативний вплив не надто відчувається. А ось сусідство з Національним парком «Лосиний острів» дуже навіть помітно. Це плюс в «скарбничку» достоїнств екології, і не єдиний. Не менш приємні сусіди «Нормандії» - парк Торфянка і Джамгаровскій парк. Від ЖК до прогулянковим набережних р. Яузи прокладуть пішохідні доріжки.

Яузи прокладуть пішохідні доріжки

Тут же - розвинена інфраструктура. Поблизу розташовуються медичні та освітні установи, торговельні павільйони, кафе, спортивні комплекси.

Поблизу розташовуються медичні та освітні установи, торговельні павільйони, кафе, спортивні комплекси

Тільки шкіл ми нарахували в найближчій доступності - десять, а дитячих садочків і того більше. На додаток до цього, школа і дитячий сад відкриються на території новобудови.

Квартири в «Нормандії»

Нічого французького в квартирах ми не знайшли (ніхто й не обіцяв), але знайшли інше, не менш цікаве. ГК «Еталон» у властивій їй манері робить своїм клієнтам компліменти. Цього разу - у вигляді права вибору формату нерухомості. На сайті проекту можна знайти квартиру з обробкою

або без

і апартаменти з кількістю кімнат від 1 до 4

Також на сайті наочно представлена ​​схема паркінгу. Тут, знову ж таки, є право вибору: мото-місця, місця для машин малого, середнього та великого класів.

Паркінг в «Нормандії» підземний, двір буде вільний від машин.

Фундаментально і естетично

Як годиться, закінчимо «десертом». В даному випадку вважаємо таким оформлення комплексу і вхідних груп. Виглядає досить «апетитно» - поки на картинках, але ви ж пам'ятаєте, що ми відразу довірилися ГК «Еталон».

Отже, над архітектурним виглядом працювали фахівці бюро Speech. Комплекс сучасний, лаконічний. Технологія будівництва - монолітно-каркасна.

Пару слів хочеться сказати про вхідні групи. ЖК «Нормандія» - той комплекс, в якому перше враження буде приємним і не оманливим. Громадські простору облицьовуються керамогранитом, стилізованим під мармур. Використовується прийом нарізки оздоблювальних матеріалів, завдяки якому ви отримаєте оригінальний геометричний візерунок на підлогах. Він чимось нагадав нам скандинавські орнаменти.

Він чимось нагадав нам скандинавські орнаменти

плюси:

  • різні формати нерухомості;
  • є квартири з оздобленням і без;
  • внутрішня і зовнішня інфраструктура.

мінуси:

  • віддаленість станції метро.

«Нормандія» зовсім не здається нам холодної та похмурої. Комплекс справляє приємне враження. Він зводиться в місці з хорошою транспортною доступністю. Крім як до віддаленості метрополітену і не причепишся ні до чого. Та й не потрібно нам це. Ми більше зацікавлені в тому, щоб стежити за ходом будівництва. А вам рекомендуємо встигнути придбати житло за найвигіднішими цінами. Не раз помічали, що на сайті об'єкта раз у раз з'являються спецпропозиції.

Повернутися вище, щоб продовжити читання

Що ми маємо на увазі?