Реклама
Реклама
Реклама

Взяти гроші під заставу будинку в Краснодарі в нашому ломбарді

  1. Гроші під заставу нерухомості
  2. ризики

11 липня

107

Нужда в позикових коштах, на жаль, завжди виникає несподівано. І не дивлячись на те, що кредитних організацій досить багато, більшість з них занадто довго обробляє заявки і приймає рішення. Причому, терміни доходять до декількох тижнів.

11 липня   107   Нужда в позикових коштах, на жаль, завжди виникає несподівано

А часто на пошук потрібної суми є не більше доби. У таких випадках можна взяти кредит під заставу будинку , Залишивши його в якості забезпечення позики.

Гроші під заставу нерухомості

  • Найпростіше отримати гроші під заставу будинку в Краснодарі або будь-який інший ліквідної нерухомості. Звичайно, до неї ломбард пред'являє деякі вимоги;
  • Обов'язково будинок під заставу повинен бути не під арештом і в законній власності у позичальника;
  • Вільний від будь-яких інших обтяжень;
  • Не береться до застави нерухомість, що знаходиться в аварійному стані;
  • Всі документи на будинок повинні бути в повному порядку.

Причому, це не завадить спробувати оформити кредит під заставу будинку в банках під більш вигідний відсоток. І тут же погасити позику ломбарду. Таким чином виходить саме "перехопити" грошей, не заплативши великих відсотків.

ризики

Звичайно, закласти нерухомість, яка, до речі, може бути єдиним житлом у позичальника, асоціюється з великим ризиком. Але насправді це не зовсім так. Звичайно, якщо людина принципово відмовляється виплачувати позику, то питання буде вирішуватися через суд. А після, за допомогою приставів почнеться довга процедура вилучення, а після і ліквідації, що кредитору не так вже й вигідно, як здається. І піде він на це тільки в разі впевненості, що інакше свої гроші йому не повернути.

Але будь-яка кредитна організація зробить все, що б не доводити до суду. І завжди можна обговорити, в разі складнощів з погашенням кредиту, і варіанти реструктуризації та інші способи розплатитися з кредитором. І поки у боржника є бажання співпрацювати і виплачувати позику, кредитна організація буде йти до нього назустріч. Тому все історії, що варто було один раз прострочити платіж і все, забрали останнє житло, виключно вигадки і не відповідають дійсності.