Реклама
Реклама
Реклама

Воронеж готується до Нового року

Традиційно, напередодні новорічних і різдвяних свят, ведеться робота по прикрасі всіх районів міста.

Здійснено підсвічування пам'яток і будівель, а новорічна ілюмінація стала невід'ємним атрибутом цього чудового свята. Вуличними гірляндами прикрашені центральні вулиці міста, сквери і парки, лампи і прожектори висвітлюють пам'ятники Мандельштама, Єсеніна, Нікітіну, Пушкіну, Петру I, Кольцову, Висоцькому і т.д. Святкова атрибутика прикрашає проспект Революції, площа Леніна, Адміралтейську площа. Ілюмінацій конструкції встановлені на Північному, Чернавський і ВОГРЕСовском мостах, вулицями Плеханівська, Леніна, Домобудівників, Степана Разіна та інших. У процесі створення святкової атмосфери, увага приділяється і світлового оформлення дерев, наприклад біля пам'ятника Нікітіну.

Варто зазначити, що адміністрацією міста проводиться робота з підприємствами споживчого ринку та промисловості по організації святкового оформлення в новорічній і різдвяній тематиці, включаючи декоративно-художнє і світлове оформлення вітрин та вхідних груп, установку різдвяних ялинок, інших елементів новорічного оформлення. Особлива увага приділяється підприємствам, розташованим на центральних вулицях міста.

Особлива увага приділяється підприємствам, розташованим на центральних вулицях міста

На сьогоднішній день в результаті проведеної організаційної роботи значна кількість суб'єктів споживчого ринку прикрасили фасади, вітрини, вхідні групи, торгові зали.

Ними встановлено новорічні ялини на прилеглих територіях до підприємств, розміщена світлова ілюмінація на деревах, розташованих близько об'єктів, встановлені тематичні новорічні ростові фігури, фасади оформлені світловими гірляндами.

Вперше в Воронежі - «Казковий екран»!

Ще одним приводом відвідати головну ялинку на площі Леніна стане «Казковий екран»! На ньому в період січневих свят ви зможете побачити мультфільми «Снігова Королева» і «Снігова Королева-2», а також відеоекскурсії по знакових місцях нашого міста і області.

Розклад трансляцій:

  • 2,4, і 6 січня о 13:30 - «Снігова королева I»
  • 3,5, і 7 січня о 13:30 - «Снігова королева II»
  • 2 січня - Воронезький обласний краєзнавчий музей, «Історія Російського флоту» «Гото Предестинація».
  • 3 січня о 15:50 - Державний археологічний музей - заповеденік «Костенки», Воронезький зоопарк.
  • 4 січня в 15:50 - Воронезький державний природний біосферний заповеденік. Бобровий розплідник.
  • 5 січня о 15:50 - Музей - заповідник «Дівногорье»
  • 6 січня о 15:50 - Садиба Веневитинова, Будинок - музей Нікітіна, Музей - квартира М. Мордасова, будівля Міщанській управи.
  • 7 січня о 15:50 - Палацовий комплекс Ольденбурзького.

щодня:

  • О 16:30 - Подорож в Воронезький зоопарк.
  • О 16.40 - Зірки Воронезького Єралашу.

Сюрпризи святкової програми Нового року 2016-2017 !!!

31 грудня 2016 року (з 16:30 до 21:20):

  • 16: 30-17: 00 - новорічний екран Воронежських подорожей;
  • 17: 00-17: 55 - казкове дійство;
  • 17: 55-18: 00 - воронезький мультиекран «Снігової королеви»;
  • 18: 00-18: 30 - світлове шоу;
  • 18: 30-19: 00 - театр сучасного танцю Streets;
  • 19: 00-19: 30 - інтерактивна програма «Новорічне караоке-попурі»;
  • 19: 30-19: 50 - шоу барабанщиків;
  • 19: 50-19: 55 - воронезький мультиекран «Снігової королеви II»;
  • 19: 55-20: 20 - фаєр-шоу «Новий рік - 2017»;
  • 20: 20-20: 45 - студія сучасного танцю Ігоря Пожидаєва;
  • 20: 40-21: 00 - лазерне шоу;
  • 21: 00-21: 20 - мультиекран від «WIZART ANIMATION».

23 грудня буде відкрито ковзанку на площі Леніна.

О 14:00 годині на площі Леніна відбудеться урочисте відкриття головного катка міста під відкритим небом.

У святковій церемонії з показовими виступами візьмуть участь дитячий балет на льоду «Метелиця» і навчаються муніципального бюджетної установи додаткової освіти СДЮСШОР № 24 по хокею імені Владислава Третяка.

Безкоштовна ковзанка на головній площі міста буде функціонувати до 25 березня 2017 року.

Запрошуємо всіх бажаючих стати на ковзани і взяти участь в масовому катанні !!!

Ленінський район

Державні і муніципальні установи, промислові підприємства і підприємства споживчого ринку розміщують на своїх вхідних групах, вітринах, в торгових залах та на територіях елементи святкового оформлення: гірлянди, ростові фігури, новорічні ялинки, системи ілюмінації.

Нагадаємо, в кінці листопада на робочій нараді під головуванням виконуючого обов'язки керівника управи району Євгена Селютина була розглянуті варіанти новорічного оформлення території району та відповідно до доручення голови міста Олександра Гусєва вироблений порядок взаємодії з керівниками установ та організацій, підприємницьким співтовариством.

Керівники організацій всіх форм власності традиційно відгукуються на рекомендації прикрасити фасади будівель і споруд. Найцікавіші варіанти прикрас будуть відзначені подяками від імені управи району.

Найцікавіші варіанти прикрас будуть відзначені подяками від імені управи району

«Всім двором зустрічаємо Новий рік!» - під таким девізом в минулу суботу в Ленінському районі стартували святкові новорічні заходи, організовані управою району.

Такі свята проходять у багатьох дворах Ленінського району, а 17 грудня для жителів ЖК Челюскінців, 101 веселе свято влаштували управа Ленінського району спільно з Міським фізкультурно-спортивним центром.

Що стали вже традиційними народні гуляння полюбилися і малюкам і дорослим і збирають під ялинкою у дворах майже всіх сусідів.

Дід Мороз і Снігуронька запропонували всім присутнім різні веселі конкурси, естафети та ігри.

Дітлахи із задоволенням читали новорічні вірші, отримуючи в нагороду від Діда Мороза солодкі призи.

Також в дні шкільних канікул пройде ціла серія різних спортивних змагань.

У Ленінському районі запалилися різдвяні зірочки.

У Ленінському районі запалилися різдвяні зірочки

Сьогодні весь день в управі Ленінського району лунали веселі дитячі голоси. Дітлахи співали пісні, читали вірші, танцювали.

В актовому залі управи пройшов фестиваль дитячої художньої творчості «Різдвяні зірочки», організований управою і районним відділом освіти. У заході взяли участь вихованці муніципальних дошкільних освітніх установ району.

Відкрила захід заступник керівника управи з соціальних питань Євгена Демченка. Вона привітала присутніх з наступаючим Новим роком і Різдвом.

- Традиційно свято нового року в Ленінському районі починається з чудового фестивалю «Різдвяні зірочки», це, напевно, саме запальне і найтепліше початок такого очікуваного всіма свята, як Новий рік. Бажаю вам усім здоров'я, удачі, добра, благополуччя і звичайно успіху всім юним артистам, щоб кожен з вас став переможцем, - сказала Євгенія Сергіївна.

Організатори зазначають, що унікальність фестивалю в можливості розкриття талантів з раннього дитинства. Крім того на подібних фестивалях відбувається обмін досвідом музичних і художніх керівників, вдосконалення їх роботи.

За словами Лариси Пузакова - провідного спеціаліста відділу освіти Ленінського району сьогоднішній фестиваль - захід щорічне, його організовують вже давно, з 1992 року.

- Сюди відбираються найкращі номери дитячих садків. Хвилюються і завідувачі дитячими садами, музичні керівники, природно самі виступаючі, їх тата, мами, бабусі і дідусі, але при всьому при цьому для них це свято. Він залишає таку значущу пам'ять, спогади про дитинство стають яскравішими, - сказала Лариса Пузакова.

Фестиваль проводиться за такими номінаціями:

  • - вокальна (народна, естрадна пісня);
  • - хореографія (народний, естрадний танець);
  • - розмовна (вірш, проза);
  • - спеціальна номінація «Родзинка» для дітей у віці від 3 до 5 років (будь-концертний номер).

Районним етапу передували відбіркові тури у всіх дитячих садках. Лауреати фестивалю візьмуть участь у новорічних святкових заходах, які проводитимуться в усіх освітніх установах і в масштабі району. А також будуть відстоювати честь Ленінського району на міському конкурсі Воронежские самоцветікі », який відбудеться в квітні 2017 року.

За підсумками фестивалю організатори відзначили гідну роботу музичних педагогів закладів дошкільної освіти. А кожен учасник фестивалю отримав новорічний подарунок.

У Ленінському районі підбили підсумки благодійної акції.

У Ленінському районі підбили підсумки благодійної акції

Стартувала на початку грудня благодійна акція «Подаруй мрію» завершилася ранків в спеціальній корекційної загальноосвітній школі №31.

Нагадаємо, що на третьому поверсі торгового центру «Сонячний рай» співробітники управління соціального захисту населення по Ленінському району Воронежа спільно з організацією «Армія порятунку» і управою Ленінського району, встановили ялинку, на якій замість іграшок розвішені листи Дідові Морозу з фотографіями і проханнями дітей.

Всього близько 100 послань. Побажання найрізноманітніші. Наприклад, семикласниця Віка мріє про плюшевого ведмедя, першокласник Андрійко хоче зелений тролейбус, а другокласниця Аліса - замок принцеси. Кожен учень цієї школи має неврологічне, психологічне або фізичне захворювання. Деякі діти з неповних сімей.

Будь-який відвідувач торгового центру міг підійти до ялинки, розглянути всі побажання і виконати мрію дитини, купивши для нього подарунок.

Відрадно відзначити, що нестачі в дбайливих дорослих у Воронежі немає. Кожна дитяча мрія сьогодні збулася. Традиційні Дід ​​Мороз і Снігуронька вручили діткам бажані новорічні подарунки.

У Ленінському районі відбулося відкриття ялинки.

28 грудня в Воронезькому державному цирку ім. А.Л. Дурова для двох тисяч дітей Ленінського району відбулося святкове новорічне захід, організований управою району та районним відділом освіти.

Присутніх привітала заступник керівника управи Ленінського району з соціальних питань Євгена Демченка:

- Всього кілька днів відділяють нас від головного, всіма улюбленого і довгоочікуваного свята - Нового року. Особливо приємно, що в цьому залі сьогодні зібралися діти. Адже, по суті, Новий рік - це свято дитинства, свято щирої радості і веселощів, свято тих, хто мріє, хто вірить в чудеса і чекає чарівного здійснення своїх бажань, - сказала Євгенія Демченко.

Вона побажала всім веселих посмішок, завзятого сміху, щастя і здоров'я.

Далі Євгенія Сергіївна вручила нагороди школярам Ленінського району, які досягли високих результатів у навчанні, спорті та культурі.

У номінації «Освіта» представлені переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних та районних олімпіад. Серед них - Ангеліна Нахатакян, учнівська 11а школи № 12; Олександра Капранова, учнівська 11б школи № 13; Ілля Антонов, учень 11а школи № 34; Олена Столярова, учнівська 11а школи № 35; Сергій Глєбов, учень 10в школи № 38; Анатолій С'янов, учень 10в школи № 38; Ксенія Колесникова, учнівська 10в школи № 38; Олеся Черних, учнівська 9а школи № 40; Ксенія Пустовіт, учнівська 9а школи № 45; Марія Соловйова, учнівська 11б ліцею №65.

У номінації «Спорт» нагороджуються учні, які стали переможцями всеукраїнських, обласних та міських спортивних змагань і чемпіонатів. Це юні спортсмени Юлія Верещікова, учнівська 11в школи № 38; Яна Босих, учнівська 10а школи № 38; Денис Тарасенко, учень 9в школи № 38.

Нагородження в номінації «Культура» провів виконуючий обов'язки керівника управління культури адміністрації міського округу місто Вороніж Андрій Харитонов.

Він вручив подячні листи вихованцям Центру розвитку творчості дітей та юнацтва Ленінського району - переможцям міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських фестивалів і конкурсів: Станіславу Сальнікову, учню 9а школи № 55; Алісі Бойдак, учениці 10 класу школи № 27; Софії Гаспарян, учнівської 8а школи № 75; Вікторії Зубкової, учнівської 5а школи № 73; Андрію Попову, учню 4б школа № 45; Олександрі Косьяковой, учнівської 7 класу дитячої школи мистецтв № 11; Маріє Звягіної, учнівської 7 класу дитячої школи мистецтв № 11; Діані Рашидової, учнівської 4 класу дитячої школи мистецтв № 13; Єві Кривовій, учнівської 4 класу дитячої школи мистецтв № 13.

Потім хлопці із задоволенням подивилися цікаву новорічну циркову програму, після чого свято продовжилося на площі перед цирком навколо встановленої там ялинки. Свій концерт показали артисти Центру розвитку творчості дітей та юнацтва Ленінського району.

центральний район

центральний район

Управою Центрального району у взаємодії з державними і муніципальними установами, промисловими підприємствами та підприємствами споживчого ринку проведена спільна робота по організації святкового новорічного оформлення району.

Спільно з підприємствами споживчого ринку оформлені святковою ілюмінацією фасади підприємств району, вхідні групи, вітрини і зупинкові комплекси, а також досягнуто домовленості про встановлення на прилеглій території торгових центрів і мережевих підприємств новорічних ялинок.

Так, на сьогоднішній день на території району по новорічної тематики оформлено близько чотирьохсот підприємств споживчого ринку: прикрашені вхідні групи і фасади світловими гірляндами, святково оформлені вітрини, на прилеглих територіях прикрашені дикорослі їли і дерева гірляндами.

Крім цього, силами управи району проведено святкові оформлення дерев світлодіодними гірляндами на вулицях Миру, Карла Маркса, Микитинської.

Роботи з оформлення району тривають.

Роботи з оформлення району тривають

В управі Центрального району проходить акція «Новорічний настрій».

Новий рік - не тільки найбільш радісне свято, він ще найяскравіший і ошатний. В цей час перетворюється все: двори, вулиці, міста і навіть настрій людей.

І, звичайно ж, найголовніше прикраса Нового року - це ялинка, яка є втіленням радості і свята не тільки для дітей, а й для дорослих.

Для створення святкової атмосфери дружний і згуртований колектив управи Центрального району прикрасив новорічними іграшками зелені насадження перед будівлею управи і в дитячому парку «Орлятко».

Для того, щоб взяти участь у заході потрібно повісити новорічну іграшку на ялинку або сосну, сфотографувати це прикраса або зняти його на відео, отримані файли підписати назвою акції «Новорічний настрій» і розмістити матеріали в соціальних мережах c хештегом # НовогоднееНастроеніеВрн, на сайтах організацій або надіслати на електронну пошту [email protected] .

Управа Центрального району запрошує воронежцев і гостей міста взяти участь у святковій акції «Новорічний настрій».

У Центральному районі відбулося відкриття районної ялинки.

У Центральному районі відбулося відкриття районної ялинки

27 грудня під Палаці культури залізничників відбулося святкове відкриття районної ялинки, організоване управою Центрального району спільно з Будинком дитинства та юнацтва.

Від імені керівника управи району Олександра Попова всіх присутніх привітала його заступник з соціальних питань Інна Тимошенка:

- Всього кілька днів відділяє нас від всіма улюбленого і довгоочікуваного свята - Нового року. Вітаю вас з наступаючим святом і сподіваюся, що в наступному році у наших дітей буде багато приводів для радості, а це значить, що будуть щасливі і батьки.

У новорічній виставі взяли участь близько двохсот дітей, в тому числі - з малозабезпечених, багатодітних та знаходяться на соціально-небезпечному становищі.

Для хлопців була організована святкова програма за участю Діда Мороза та Снігуроньки, а також інших казкових персонажів, які приготували для дітей різні конкурси, ігри та загадки. Хлопці також підготувалися до зустрічі - читали вірші про зиму, співали новорічні пісні, танцювали і водили хоровод навколо красивою ялинки.

Потім в залі для глядачів дітей і дорослих чекала розважально-музична програма і цікавий святковий спектакль.

На завершення зустрічі всі хлопці отримали довгоочікувані новорічні солодкі подарунки від Діда Мороза.

Залізничний район

В цьому році районна ялинка перенесена з майданчика в сквері «У озера» на майданчик біля Ленінського проспекту, 156Б. Запустити її ілюмінацію планується найближчим часом.

Також підходить до фінального етапу конкурс на краще новорічне оформлення, що проводиться серед підприємств торгівлі, громадського харчування та промисловості, установ соціальної сфери, дворових територій багатоквартирних будинків та вулиць приватного сектора. Вітається цікаве художнє оформлення, оригінальність подачі і застосування нестандартних технічних рішень. Кращих в кожній з номінацій визначить конкурсне журі. Переможці будуть нагороджені листами подяки управи району.

Крім того, з ініціативи керівників підприємств дворові ялинки порадують мешканців на провулку Павлівському, 64а, Федора Тютчева, 99а, Артамонова, 22б та 33/4. Їх установку планується здійснити в найближчий тиждень.

Завдяки сприянню жителів в мікрорайонах Залізничного району з'являються нові ковзанки.

Один з них розміром 30 на 20 метрів з двома хокейна воротами почав функціонуваті в приватному секторі между БУДИНКАМИ №№ 30 та 32 по вулиці Каспійської. Другий каток розміром 60 на 30 метрів розташувався біля будинку № 2/2 по вулиці Сільська. Обидва ковзанки обладнані дерев'яними бортами і необхідним освітленням. Покататися на ковзанах або пограти в хокей на зазначених майданчиках може будь-хто.

Невеликий каток, розміром 10 на 20 метрів, також був залитий в мікрорайоні Ріпне на території школи № 100, розташованої по вулиці Тіханкіна.

У Залізничному районі на майданчику за адресою Ленінський проспект, 156Б пройшла театралізована програма «Відкриття районної ялинки-2017», в якій взяли участь вихованці центру розвитку творчості дітей та юнацтва «Супутник» і жителі району.

В ході представлення для наймолодших гостей були організовані інтерактивні ігри та конкурси, що проводяться Сніговою королевою. Найактивніші з них отримали квитки в цирк. На відкритому майданчику поблизу сцени герої мультфільмів - Лисиця і Папуга - водили з дітьми хороводи, фотографувалися з гостями і грали в ігри. Після музичних і творчих номерів вихованців центру «Супутник» на сцену вийшов Дід Мороз і за підтримки жителів району запалив вогні на новорічній їли. Аналогічна святкова програма під назвою «В гостях у Діда Мороза» пройшла в минулі вихідні в сквері «Совеня».

Підготувалися до зустрічі Нового року і жителі Борового. Святкове відкриття ялинки, підготовлене вихованцями Будинку культури «Схід», що супроводжується піснями, танцями і концертною програмою, ознаменувало початок передноворічних святкувань в мікрорайонах.

Найближчим часом в управі відкриється виставка робіт учнів дитячих шкіл мистецтв №№ 3, 4, 5 і 14. Тематика виставки - зимові пейзажі, казкові різдвяні герої і вільна творчість дітей на тему Нового року.

У Будинку культури Ріпне в переддень наступаючого Нового року пройшов захід для дітей з малозабезпечених і соціально-незахищених сімей та дітей, які перебувають під опікою, які проживають на території мікрорайону Ріпне.

У цей день гостями Діда Мороза і Снігуроньки стали більше 40 хлопчиків і дівчаток. Діти із задоволенням грали в ігри, брали участь в конкурсах, читали вірші і водили хороводи, а під завісу заходу отримали з рук організаторів солодкі подарунки.

радянський район

радянський район

У Радянському районі на центральній алеї парку «Танаїс» запалили вогні на Новорічній Ялинці.

Веселим і радісним стало новорічне захід, який пройшов на центральній алеї парку «Танаїс» 28 грудня 2016 року - відкриття районної Новорічної Ялинки. Черговий старт святкувань дали зі сцени весела красуня Снігуронька, добрий Дідусь Мороз і яскравий символ року - Вогненний Півень.

Від управи Радянського району жителів привітав заступник керівника управи району з соціальних питань та роботі з мікрорайонами Сергій Гнєздилов:

- Яким буде наступний рік, залежить від кожного з нас. Нехай цей рік принесе багато щастя, посмішок, тепла і світла! Нехай він буде сповнений яскравих фарб, приємних вражень і радісних подій! - Сергію Леонідовичу побажав усім добра, віри, мирного неба над головою, надій на майбутнє.

Скільки було виконано танців і пісень в музичному поєдинку між казковими героями - порахувати важко, але задоволені і радісні дітлахи, які посіли весь майданчик перед сценою, на замерзлі долоні і ніжки не скаржилися! Та й дорослі, незважаючи на свій недитячий вік, від душі пританцьовували і голосно співали новорічні пісні. Під дружні крики: «Гори! Гори! Гори! », - головний зимовий чарівник запалив вогні на районній ялинці, яка буде радувати гостей і жителів Радянського району на весь період Новорічних та Різдвяних свят!

Особливі слова подяки хочеться висловити педагогічному колективу та вихованцям ДБУ ДО «Будинок дитячої творчості» за неповторну новорічну казку, яка не залишила байдужим нікого з присутніх на святі. Закінчилося театралізована вистава новорічною дискотекою.

Також відбулося відкриття Новорічних Ялинок і в мікрорайонах:

- 23 грудня на території мікрорайону Підклітне;

- 24 грудня на території мікрорайонів Перше Травня, Малишева, Шилово;

- 25 грудня на території мікрорайону Тінистий;

- 28 грудня на території мікрорайону придонських.

- 28 грудня на території мікрорайону придонських

У Радянському районі йде активна підготовка до Новорічних та Різдвяних свят.

Перш за все вона має на увазі очищення вулиць, святкове оформлення фасадів будівель і прилеглих до них територій, установку гірлянд, святкової ілюмінації, організацію ялинкових базарів та ін.

На території району традиційно заливаються катки. Катання на ковзанах залишається дуже популярним видом спорту, яким із задоволенням займаються і дорослі, і діти. На сьогоднішній день в центральній частині Радянського району діє 3 ковзанки:

  • - на території МБОУ ЗОШ № 73 ім. А.Ф. чорноногих;
  • - бульвар Піонерів, 30а, СК «Юність»;
  • - вул. Олеко Дундича, 4, парк «Танаїс».

У міських мікрорайонах - 4 ковзанки:

  • - Шилово, вул. Теплоенегетіков, 14;
  • - Підклітне, вул. Арбатська, 88;
  • - придонських, вул. Папова, 4а;
  • - Малишева, вул. Косберга, 32-34

На 15 майданчиках йде підготовка до залитих, 3 - заливаються.

На центральній алеї парку «Танаїс» встановлена ​​новорічна ялинка. Святкове відкриття відбудеться 28 грудня о 17:00 годині. Жителів і гостей району чекають святкові заходи: концерти, ігри, конкурси, новорічна дискотека та, звичайно, гарний настрій!

19 грудня 2016 року дано старт новорічним святковим заходам в Радянському районі.

19 грудня 2016 року дано старт новорічним святковим заходам в Радянському районі

Відділом по роботі з молоддю та організації культурно-дозвіллєвої і фізкультурно-спортивної діяльності управи району 19 та 20 грудня були організовані і проведені благодійні заходи для дітей з обмеженими можливостями здоров'я - вихованців воронезьких шкіл-інтернатів №№ 6 і 7, розташованих на території Радянського району .

Для дітей була організована святкова програма за участю Діда Мороза та Снігуроньки, які приготували для хлопців різні конкурси, ігри та загадки, а найголовніше - створили атмосферу веселощів і новорічного настрою! Кожна дитина отримала з рук Діда Мороза набір шоколадних цукерок. Дуже важливо, щоб діти не розучилися вірити в диво!

У Радянському районі відкрилися нові льодові майданчики

У Радянському районі відкрилися нові льодові майданчики

Новорічні свята - хороша можливість подбати про своє здоров'я, відпочити всією сім'єю, отримати масу позитивних емоцій.

На території Радянського району з 25 запланованих в даний час працює 18 ковзанок, 7 ковзанок підготовлені до залитого.

Вільний вхід на катки організований на пришкільних територіях:

  • - МБОУЛ «МОК № 2», вул. Шендрікова, 7;
  • - МБОУ ЗОШ № 83, вул. Шендрікова, 6;
  • - МБОУ ЗОШ № 72, вул. Південно-Моравська, 18;
  • - Гімназії ім. І.А. Буніна, вул. Молодогвардійців, 17;
  • - МБОУ ЗОШ № 73 ім. А.Ф. Чорноногих, вул. Ю. Яноніса, 6;
  • - МБОУЛ ВУВК ім. А.П. Кисельова, вул. Героїв Сибіряков, 5;
  • - МБОУ ЗОШ № 70, вул. Космонавтів, 34;
  • - МБОУ гімназія № 6, вул. Машинобудівників, 88;
  • - МБОУ ЗОШ № 55, вул. Кисельова, 2;
  • - МБОУ ЗОШ № 81, вул. Заполярная, 1;
  • - МБОУ ЗОШ № 92, вул. Теплоенергетиків, 14;
  • - МБОУ ЗОШ № 84, вул. Теплична, 20 б;
  • - МБОУ ЗОШ № 25, вул. Арбатська, 88.

На внутрішньодворових територіях діє 2 ковзанки: по вул. Червонозоряній, 2 і вул. Косберга, 32-34.

Також відкриті льодові майданчики для масового катання, де для зручності жителів організовані пункти прокату, у вечірній час працює освітлення:

  • - бульвар Піонерів, 30а, СК «Юність»;
  • - вул. Олеко Дундича, 4, Парк «Танаїс», ТК «Чеззи»;
  • - вул. Папова, 4а, Стадіон ДСК «Будівельник».

Також упорядкований каток працює в комплексі «Лісовий» (на території кафе уздовж автодороги по вул. Острогожський).

Для любителів активного відпочинку на лижах прокладені траси в лісопарку «Оптимістів» і парку «Танаїс»

Тепер мешканці та гості Радянського району можуть провести своє дозвілля, катаючись на лижах, ковзанах або граючи в хокей.

Комінтернівський район

У Комінтернівському районі пройшло відкриття районної ялинки.

У Комінтернівському районі на площі ритейл-парку «Арена» напередодні Нового року відбулося відкриття головної районної ялинки.

Численних гостей свята привітали керівник управи Комінтернівського району Олексій Медведєв і депутат Державної Думи від Воронезької області, член Комітету з питань праці, соціальної політики та у справах ветеранів Тетяна Саприкіна. Вони побажали комінтернівців здоров'я, щастя, миру і добра.

На святі на честь відкриття новорічної майданчики були організовані зимові ігри та конкурси. За традицією, дійство на сцені розгорнулося по казковому принципом. А головними героями вистави цього року стали давно полюбилися всім персонажі казки братів Грімм «Бременські музиканти». Звірятка і символ Нового року - голосистий півник - подарували чудове новорічний настрій всім глядачам. Завершилося свято яскравим феєрверком.

Варто відзначити, що веселу музичну казку до року Червоного Вогняного Півня, з любов'ю підготовлену артистами Центру додаткової освіти «Сузір'я», воронежці зможуть подивитися на площі Леніна 6 листопада в 16:00.

Варто відзначити, що веселу музичну казку до року Червоного Вогняного Півня, з любов'ю підготовлену артистами Центру додаткової освіти «Сузір'я», воронежці зможуть подивитися на площі Леніна 6 листопада в 16:00

Напередодні Нового року в Комінтернівському районі стартував щорічний огляд-конкурс серед підприємств і установ на краще декоративне і світлове оформлення «Новорічна казка». Прикраса фасадів будівель і прилеглих територій дозволяє створити святковий вигляд району напередодні зимових свят.

Однією з умов участі в конкурсі є світлове оформлення вхідних зон і прилеглих територій. Вітається використання в оформленні світлового дощу, дюралайта, світлових фігур, прикраса дерев, установка крижаних фігур і об'ємних скульптур, а також інша новорічна символіка.

З керівниками підприємств торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, нестаціонарних торгових об'єктів, а так само організаторами ярмарків співробітники управи пропрацювали питання оформлення святковою ілюмінацією фасадів підприємств, вхідних груп, вітрин, зупиночних комплексів, суміщених з підприємствами торгівлі.

З керівниками підприємств торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, нестаціонарних торгових об'єктів, а так само організаторами ярмарків співробітники управи пропрацювали питання оформлення святковою ілюмінацією фасадів підприємств, вхідних груп, вітрин, зупиночних комплексів, суміщених з підприємствами торгівлі

З керівниками великих торгових центрів, мережевих підприємств і ринків досягнута домовленість про встановлення на прилеглих територіях новорічних ялинок, що світяться казкових персонажів.

Варто зазначити, що сьогодні в районі вже 148 фасадів підприємств споживчого ринку взяли казковий, новорічний вигляд.

Оформлено світловими гірляндами вхідні групи і фасади.

У Комінтернівському районі з Новим роком привітали хлопців, які перебувають під опікою. Гостями заходу стали п'ятдесят хлопчиків і дівчаток.

Організувати управі свято допоміг депутат Воронезької міської Думи Дмитро Крутских.

Разом з котом Базиліо, лисицею Алісою і іншими казковими персонажами діти вирушили в новорічну подорож на пошуки головного зимового чарівника - Діда Мороза і його внучки Снігуроньки. Крім театралізованого дійства, всіх гостей чекала

розважально-музична програма. А коли Дід Мороз був знайдений, з його допомогою під гучні оплески в залі запалилася новорічна ялинка. На завершення свята всі діти отримали солодкі подарунки.

У Комінтернівському районі проходять новорічні урочистості.

У Комінтернівському районі в сквері «Московський» пройшла весела новорічна ялинка для жителів приватного сектора. Від душі на ялинці веселилася дітвора і дорослі з вулиць Абизова, Беговой, Нагірній, 45 Стрілецької дивізії, Верещагіна, Московського проспекту, Сонячної, Курської, Брянської, Ведугской і Овражній.

Управі Комінтернівського району організувати і провести це чудове свято допомогли депутати Воронезької міської Думи і голови вуличних комітетів.

Святкова вистава почалося з новорічних забав. Хлопці перевіряли свою кмітливість, проходили випробування на спритність і кмітливість. Завершилося свято веселим флеш-мобом.

У великому залі управи Комінтернівського району привітали учасників та переможців районного огляду - конкурсу «Новорічна казка».

Керівник управи Комінтернівського району Олексій Медведєв зазначив, що в цьому році конкурс набув нових учасників і став справжнім новорічним змаганням.

«Краса навколо нас поступово переходить в настрій людей, - сказав Олексій Володимирович - Нас радують світяться фасади і доглянуті території дитячих садів, шкіл, ринків і промислових підприємств. Звичайно, учасники витрачали кошти й зайві зусилля, але цей конкурс, як знак якості ».

За підсумками листами подяки управи Комінтернівського району та подарунками за краще новорічне оздоблення фасадів та територій були нагороджені організації, серед яких:

Колектив співробітників МБДОУ «Дитячий сад загальнорозвиваючого виду № 118», вул. Володимира Невського, 75-а, завідуюча Ванясова Ольга Василівна;

Колектив співробітників дитячого саду МБОУ гімназії «НВК № 1», заступник директора гімназії «НВК № 1» Яковенко Наталя Миколаївна;

Колектив співробітників МБОУ «Ліцей № 1», директор Струкова Ольга Єгорівна.

Управа Комінтернівського району вітає переможців!

Лівобережний район

У Лівобережному районі відбулося відкриття районної новорічної ялинки

23 грудня в парковій зоні Воронезького зоопарку відбулася святкова новорічна вистава для жителів Лівобережного району за участю творчих колективів центру розвитку творчості дітей та юнацтва «Веселка», організований відділом по роботі з молоддю та організації культурно-дозвіллєвої і фізкультурно-спортивної діяльності управи району.

- Новий рік - свято чарівництва, він завжди несе в собі надію на краще. Це час підведення підсумків і побудови планів, час, коли все задумане обов'язково збувається! Нехай 2017 рік стане для всіх нас часом творчої роботи, добрих звершень і втілення в життя найсміливіших проектів! - привітав жителів району керівник управи Лівобережного району Юрій Бавикін.

Гості свята з радістю брали участь в іграх і конкурсах, співали і танцювали разом з казковими персонажами і провідними концертної програми.

В кінці заходу Юрій Миколайович вручив подячні листи переможцям районного конкурсу на краще оформлення до Нового року та Різдва у шести номінаціях.

В кінці заходу Юрій Миколайович вручив подячні листи переможцям районного конкурсу на краще оформлення до Нового року та Різдва у шести номінаціях

Також в цей день святкові заходи пройшли для жителів і гостей мікрорайону Маслівка, відбувся святковий концерт, на якому виступили районні творчі колективи, були організовані виставки народно-прикладного творчості вихованців центру додаткової освіти «Реальна школа» і ДК «Мисливський».

Святкові заходи тривають, і будуть проходити в парках і культурно-дозвіллєвих центрах Лівобережного району.

В управі Лівобережного району відбулося засідання комісії з підведення підсумків конкурсу на краще оформлення до Нового року та Різдва Христова в 2016 році під головуванням заступника керівника управи району Валерія Тернових.

В результаті обговорення представлених результатів комісія визначила переможців конкурсу за наступними номінаціями:

1. Краще новорічне оформлення промислового підприємства - Філія ПАТ «МРСК Центру» - «Воронеженерго» (вул. Арзамаська, 2), директор філії - Іван Петрович Клейменов.

2. Краще новорічне оформлення освітньої організації загальної освіти - МБОУ ЗОШ № 97 (вул. Новосибірська, 49), директор - Ольга Дмитрівна Бірюкова.

3. Краще новорічне оформлення освітньої організації дошкільної освіти - Дитячий садок комбінованого виду № 27 (вул. Танєєва, 1), завідуюча - Ольга Миколаївна Толстова.

4. Краще новорічне оформлення закладу культури - культурно-дозвільний центр «Лівобережжя» (Вул. Менделєєва, 38), директор - Антоніна Олексіївна Коровіна.

5. Краще новорічне оформлення парків і скверів - парк «Червоні вітрила» (вул. Арзамаська, 4а).

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 23 грудня в парковій зоні Воронезького зоопарку на урочистому відкритті районної новорічної ялинки. Початок заходу о 15:30.

21 грудня в філії центру реабілітації інвалідів в Воронежі пройшла святкова новорічна програма для дітей з обмеженими можливостями. Більше 50 хлопців брали участь в іграх і конкурсах з дідом Морозом, говорить ялинкою та іншими казковими персонажами. У залі панувала атмосфера тепла, веселощів і добра.

- Новий рік - свято чарівництва, він завжди несе в собі надію на краще. Це час, коли все задумане обов'язково збувається! Бажаю вам у 2017 році міцного здоров'я, спокою, оптимізму! - привітав гостей свята району керівник управи Лівобережного району Юрій Бавикін.

Хлопці також підготувалися до зустрічі з дідусем Морозом: читали вірші про зиму, співали новорічні пісні і танцювали. У фіналі новорічної казки все гості водили хоровод навколо красивою ялинки, а маленькі гості отримали довгоочікуваний подарунок від діда Мороза. У такі моменти діти і дорослі вірять, що чудеса трапляються!