Реклама
Реклама
Реклама

УФМС СПб - сайт, адреси відділів ТП по районам і графік роботи

З огляду на масштаби Санкт-Петербурга, і його чисельність, жителям і гостям міста можливо звертатися до одного з 18 відділень Управління Федеральної міграційної служби, розташованих в кожному районі Санкт-Петербурга З огляду на масштаби Санкт-Петербурга, і його чисельність, жителям і гостям міста можливо звертатися до одного з 18 відділень Управління Федеральної міграційної служби, розташованих в кожному районі Санкт-Петербурга.

Дізнатися все про послуги кожного відділення УФМС в Петербурзі можна на офіційному сайті ufms.spb.ru. Адреси географічного розташування наведені нижче:

Адміралтейський район
Громадяни з питаннями можуть звертатися за адресою: вул. Верейський, 39 або за телефоном 710-10-92.

За вказаною адресою відділення УФМС фахівці проводять роботу з оформлення віз, прийому громадян РФ, оформлення віз, а також займаються видачею дозволів на проживання і оформленням дозволів на тимчасове проживання. Всім громадянам слід мати на увазі, що у кожного структурного відділення прийом ведеться за індивідуальним розкладом. Графік прийому фахівцями УФМС можна дізнатися на офіційному сайті .

Жителі Василеостровского району з усіх питань можуть звертатися до територіального підрозділу УФМС Санкт-Петербурга за наступною адресою: 19-я лінія, 12а.

Також свої питання можна поставити за телефоном 321-75-24. Фахівці підрозділу проконсультують вас, а також при особистому зверненні нададуть послуги з оформлення віз, прийому іноземних громадян. З повним переліком послуг УФМС за вказаною адресою можна дізнатися на сайті .

УФМС в Виборзькому районі Петербурга розташований за адресою: пр-т Пархоменко, 18.

Телефон для довідок 294-11-69. Даний відділ допоможе оформити громадянство, прийме документи на оформлення віз, зробить зустріч з громадянами, які мають питання щодо видачі посвідки на тимчасове проживання. Повний перелік послуг і розклад прийому фахівцями громадян викладено на сайті .

Якщо ви житель Калінінського району, то вам слід звернутися до відділення УФМС за адресою вул. Брянцева, 15, або задати своє питання по телефону 291-59-46.

Звернувшись в даний відділ, ви зможете скористатися послугами фахівців з оформлення віз, запрошень для іноземних громадян, або записатися попередньо на прийом до потрібного фахівця. Вся інформацію про даний територіальному підрозділі можна дізнатися на офіційному сайті УФМС.

Відділ УФМС в Кіровському районі здійснює прийом громадян за адресою: вул. Автовская, 22.

Уточнити графік роботи з громадянами зазначеного підрозділу (і кожного відділу окремо) можливо по телефону 783-44-14 або на сайті .

Відділ УФМС Колпинского району здійснює роботу і прийом громадян за адресою: м Колпіно, наб. Комсомольського каналу, 26 і на вул. Павловська № 1.

Контактний телефон 461-00-20. Тут ви можете отримати консультацію з оформлення громадянства, візи, а також оформити посвідку на проживання. на сайті ви отримаєте повну інформацію про роботу відділу та його графіку роботи.

Які проживають в Червоногвардійському районі Петербурга з питань оформлення закордонних паспортів, громадянства, виду на проживання слід звертатися за адресою: Большеохтінскій пр-т, 11/1, літ. А, а також телефонувати 224-33-25, 248-34-43.

Точний графік прийому представлений на сайті УФМС.

Відділ УФМС в Красносельском районі розташований за адресою вул. Тамбасова, 4.

Контактний телефон 730-37-21. Послуги з оформлення посвідки на проживання, запрошень іноземцям ведуть фахівці УФМС під керівництвом новогродському Ірини Альфредовна.

УФМС в Кронштадтському районі здійснює прийом громадян за адресою: м Кронштадт, пр. Леніна 18.

Консультації по телефону 435-39-90. Оформлення віз та запрошень іноземцям, оформлення посвідки на проживання, а також видача громадянства це все спектр послуг відділу УФМС даного району.

Курортний район міста також має відділ УФМС за адресою м Сестрорецк, Приморське шосе, 280.

Питання громадян очікує по телефону 437-24-20. Повний список послуг, що надаються даними відділом можна побачити на сайті .

Жителі московського району з питань оформлення віз, громадянства, запрошень можуть звернутися за адресою вул. Тіпанова, 3 або за телефоном 371-93-67.

У кожного підрозділу відділу індивідуальний графік роботи, представлений на офіційному сайті.

вул. Сєдова, 86 - це адреса відділення УФМС Невського району Петербурга.

Фахівці надають прийом і консультують по телефону 362-76-28.

Громадяни Петроградського району за наявними питань, з метою оформлення регламентованих документів звертаються за адресою: вул. Грота, 1/3, або по телефону 230-83-60.

Весь перелік послуг відділів УФМС представлений на сайті .

Відділ УФМС в Петродворцовом районі веде роботу з громадянами за адресою: м Петродворец, вул. Конногренадерская, 1.

Телефон для довідок 450-60-09.

На вулиці Яхтенная б.7 кор. 2 знаходиться відділ УФМС Приморського району.

Телефон для довідок 496-80-37. Тут можна оформити запрошення іноземцям, вид на проживання, громадянство.

Відділ УФМС Пушкінського району міста чекає звернення громадян з питань, регламентованим роботою міграційної служби, за адресою: м Пушкін, Шишкова вул., 32/15, або по телефону 476-97-48.

УФМС Фрунзенського району розташований за адресою: наб. Обвідного каналу, 48.

Телефон для довідок 767-10-90. Прийом громадян, оформлення віз, громадянства та виду на проживання.

Проживають громадяни в центральному районі Петербурга по всіх наявних питаннях оформлення документів можуть направлятися за адресою: пров. Крилова №5 або телефонувати 315-79-36.

Графік роботи відділу УФМС і перелік послуг представлений на офіційному сайті .