Реклама
Реклама
Реклама

Купити лічильники тепла в Харкові, Києві і Україні, доставка, ціни

  1. Сфера використання
  2. особливості вибору



Лічильники тепла

Важливим енергоресурсом, використовуваним як в господарсько-побутовій сфері, так і на виробництві є тепло. Його витрати необхідно вимірювати регулярно для справляння коректної платіжної суми. Для цих цілей встановлюється спеціальний прилад - теплолічильник.

Таку назву носить апарат, за допомогою якого можна визначити, скільки теплової енергії було витрачено за певний період. Таким чином, щоб встановити, скільки тепла ви вжили, наприклад, за тиждень, досить просто зняти показання приладу. Це значно спрощує життя як користувачам, так і співробітникам комунальних служб.

Складається теплолічильник з трьох датчиків і обчислювача. При цьому перші два датчика вимірюють температуру, а останній - безпосередньо витрата теплоенергії. Однак варто враховувати, що конструкція приладу може змінюватися в залежності від конкретної моделі.

Сфера використання

Перевагою вимірювачів тепла є їх універсальність. Подібне обладнання можна монтувати на різних об'єктах без особливих обмежень. Найчастіше теплолічильник встановлюють:

  • в котельнях;
  • на вентиляційних і опалювальних системах;
  • в приватних будинках і котеджах;
  • на системах холодопостачання та кондиціонування.

Сучасні термометри - самописні. Вони можуть не тільки автоматично вимірювати показники витраченого в певний період часу тепла, але і архівувати дані, проводити самодіагностику і розпізнавати код помилки, якщо вона трапляється.

особливості вибору

Перш ніж купити прилад, зверніть увагу на те, що його установка строго регламентується державою. Тому перший-ліпший лічильник змонтувати в приватному будинку або на підприємстві не вийде: ви можете запропонувати вподобану модель проектувальниками, а вже вони вирішать, чи припустимо встановити її в систему.

При підборі теплолічильника необхідно врахувати наступну інформацію:

  1. кількість входів опалювальних труб і ступінь їх теплоізоляції;
  2. наявність / відсутність гарячого водопостачання;
  3. якість води на лінії;
  4. стан підвалу, місце входження в нього теплових труб і наявність / відсутність вентиляції;
  5. рівень тиску і середній показник температури на теплоносії.

Якщо ці дані важко зібрати самостійно, можна звернутися в спеціалізовані органи, які знімуть усі потрібні свідчення і самі підберуть відповідний для приміщення прилад.

Надійні теплові лічильники за розумною ціною можна придбати в "Українській енергетичній компанії". Доступні для замовлення моделі представлені на офіційному сайті.



Купити або замовити "Лічильники тепла", а також дізнатися оптові ціни можна через форму замовлення або по тел .: (067) 579-74-80, (067) 579-75-35, (057) 337-83-47. доставка по всіх містах України.

Купити "Лічильники тепла" з доставкою по всій Україні: Харків, Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Луганськ, Запоріжжя, Львів, Одеса, Сімферополь, Вінниця, Житомир, Івано-франківськ, Кіровоград, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Рівне, Севастополь, Суми , Тернопіль, Ужгород, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Хмельницький, Олександрія, Алчевськ, Артемівськ, Біла Церква, Бердянськ, Василівка, Володимир-Волинський, Дніпродзержинськ, Євпаторія, Жовті Води, Ізюм, Кам'янець-Подільський, Керч, Ковель, Конотоп , Коростень, Кременчук, Кривий Ріг, Лубни, Маріуполь, Мелітополь, Ні Ополе, Нова Каховка, Первомайськ, Сєвєродонецьк, Слов'янськ, Стрий, Умань, Феодосія, Шостка, Ялта, Білгород-Дністровський, Бердичів, Боярка, Бровари, Васильків, Вознесенськ, Горлівка, Ізмаїл, Іллічівськ, Краматорськ, Миргород, Мукачево, Ніжин, Нововолинськ , Новгород-Волинський, Обухів, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Верхньодніпровськ, Макіївка, Южноукраїнськ, Красноармійськ, Хуст.