Реклама
Реклама
Реклама

ФМС Москви - закордонний паспорт, як зробити закордонний паспорт в Москві.

Оформити закордонний паспорт в Москві через нашу компанію «Моспаспорт» набагато зручніше і комфортніше, ніж власними силами Оформити закордонний паспорт в Москві через нашу компанію «Моспаспорт» набагато зручніше і комфортніше, ніж власними силами. Завдяки досвідченим фахівцям, час і сили, які б довелося витратити клієнту на отримання документа для виїзду з країни і на повернення назад, будуть зведені до мінімуму, а сам процес оформлення перетвориться в приємну процедуру. Зв'язавшись з представником «Моспаспорт», клієнт зможе отримати вичерпну інформацію про те, які документи необхідно надати нам, щоб запустити процес оформлення закордонного паспорта .

Для того щоб зробити закордонний паспорт в Москві росіянину необхідно підготувати список документів: що засвідчує особу (паспорт), старий закордонний паспорт (якщо є), дані трудової книжки за останні 10 років, фотографії. Заява-анкета складається юридичною особою нашої компанії, відразу після отримання від клієнта перерахованих вище документів. Після чого заявник повністю звільняється від будь-якого роду діяльності по оформленню закордонного паспорта і від здачі документів в Управління ФМС Москви. Закордонний паспорт клієнт отримує в термін вказаний їм в заявці, до того ж йому не доводиться турбуватися про те, що в готовому паспорті можуть бути допущені помилки і його доведеться переробляти. Відповідальна особа нашої компанії в потрібний час сам дзвонить і повідомляє про те, коли він отримає на руки закордонний паспорт.

щоб оформити біометричний закордонний паспорт (Москва) необхідно надати фахівцям нашої компанії такий же комплект документів, що і при оформленні закордонного паспорта старого зразка. Єдина відмінність полягає в тому, що для біометричного паспорта потрібно здати 2 фотокартки розміром 3,5х4,5.

Сфотографуватися в цьому випадку потрібно безпосередньо в консульському відділі.
Фахівці нашої компанії радять громадянам Росії не оформляти біометричний паспорт дітям до 14 років, та як їх зовнішність за 10 років значно змінюється. Якщо заявник не має російського паспорта нового зразка, який оновлюється в 20 і 45 років, а в цей час термін дії старого закордонного паспорта закінчується, то перш ніж його поміняти, необхідно за законом РФ у відділі громадянства клієнту зробити запит про належність до російського громадянства.

Для того щоб самостійно пройти процедуру отримання нового документа для виїзду за кордон необхідно своєчасно надати інформацію про себе в ФМС Москва Закордонний паспорт на 10 років оформляється до 3 місяців. Заява-анкета при отриманні біометричного паспорта заповнюється великими буквами, при цьому треба бути дуже уважним, щоб вказати правильні про себе дані, так як через допущених помилок в анкеті готовий закордонний паспорт виявиться непридатним. Будуть даремно витрачені час і гроші. В такому випадку заявнику доведеться знову збирати документи і потім повторно записуватися на прийом до Міграційної служби.

Для того щоб терміново зробити закордонний паспорт в Москві - вблагати систему отримання закордонного паспорта, ми рекомендуємо звернутися в нашу компанія «Моспаспорт». У нас працюють кваліфіковані фахівці, готові допомогти без праці в мінімальні терміни отримати якісно оформлений закордонний паспорт.