Реклама
Реклама
Реклама

45 полк спецназу ВДВ

  1. Історична довідка
  2. служба
  3. проживання
  4. забезпечення
  5. Як поступити на службу за контрактом в 45 полк
  6. телефони
  7. Адреси та пошта
  8. відвідування
  9. проживання
  10. Відгуки

У ч 28337 - 45 бригада спецназу ВДВ (Кубинка). Туди майже не набирають службовців за призовом, чому конкуренція серед них найвища. Підрозділ відносно молоде, але вже зарекомендувало себе з хорошого боку, тому входить в число елітних.

Даний ресурс не є офіційним сайтом. Вся інформація про нього була взята з відкритих джерел. Тут ви не знайдете державних секретів, але зможете дізнатися про те, як вступити на службу в підрозділ, які вимоги висувають до кандидатів і в яких матеріально-побутових умовах доведеться служити.

Історична довідка

Історична довідка

45 полк спецназу ВДВ нагороджений орденами Олександра Невського і Кутузова. Був створений через кілька років після розпаду СРСР. Знаходиться в Московській області. За весь час існування полк зазнавав різні зміни.

Військовослужбовці брали участь у військових операціях в Чеченській Республіці, Південній Осетії. З'єднання має гвардійський статус.

служба

служба

У військовій частині проводяться спортивні змагання. Не тільки внутрішні, а й міжнародні. Військовослужбовці проводять виступи на різних заходах, що проводяться в Москві і області з рукопашного бою і стрибків з парашутом.

Крім традиційного вивчення статуту і стройової підготовки (ймовірно, неактуальні для контрактників і призначені тільки для призовників) військовослужбовці отримують теорію військової справи, відпрацьовуючи отримані знання на практиці.

Фізична підготовка дуже важлива, має пріоритетне значення, тому часті марш-кидки, проведені на різні відстані з різним рівнем екіпіровки.

Військовослужбовці вивчають різні види зброї, отримують інші навички військової справи на полігонах.

Окрема увага приділяється відпрацюванню стрибків з парашутом. На території військової частини знаходиться комплекс, призначений для отримання навичок безпечної відділення від повітряного судна, приземлення, тренування стрибків з повною амуніцією. Стрибки здійснюються в будь-який час незалежно від погодних умов.

проживання

проживання

Військовослужбовці живуть в солдатському гуртожитку, казарма відсутня. Гуртожиток блочного типу, по 2 кімнати, кожна з яких розрахована приблизно на 5 осіб (плюс мінус 1).

Оснащення гуртожитку традиційне: душові, санвузли, тренажерний зал, кімната відпочинку, класи для проведення занять.

Харчування в їдальні. Приготуванням їжі, прибиранням і іншими кухонними функціями займаються цивільні службовці. Додатково продукти та інші необхідні речі можна купити в магазині.

забезпечення

Заробітну плату військовослужбовці отримують на карту ВТБ. Розмір забезпечення стандартний. Можливі надбавки за відмінну фізичну підготовку і спеціальні умови служби. Окремо і при необхідності можна відкрити і відправити солдату карту Ощадбанку. Банкомату в частині немає, він знаходиться за її межами на Наро-Фомінськ шосе, д. 5.

Як поступити на службу за контрактом в 45 полк

Як поступити на службу за контрактом в 45 полк

Як зазначалося вище, молоді люди з числа призовників в частині практично не служать, і в найближчому майбутньому вона повністю переведеться на контрактну основу. Укласти контракт на проходження служби в підрозділі непросто, кандидат повинен відповідати ряду вимог, що стосуються фізичної і моральної стійкості і витривалості, вмінню правильно і швидко оцінювати ситуацію і приймати вірне рішення. А також бажання служити.

Основні вимоги стосуються всіх чоловіків, охочих поповнити ряди збройних сил, а не тільки 45 полку:

  • вік не менше 18 і не більше 40 років;
  • ступінь придатності до служби - А1;
  • пройти співбесіду з командиром;
  • пройти випробування за рівнем фізичної підготовки;
  • написати тести на визначення психологічної стійкості;
  • написати рапорт.

У частину приймають служити жінок. У бойових операціях вони не беруть участь, а займають посади в штабі, медичної частини, служать радистами і на інших аналогічних посадах, які не передбачають активних дій. Проте, фізичну підготовку вони проходять таку ж, що і чоловіки, відповідно до встановлених для жінок нормативами. Умови проживання для них аналогічні.

Щоб дізнатися про наявність вакансій, потрібно звернути безпосередньо в частину або до військового комісаріату за місцем проживання.

телефони

Дзвінки дозволені ввечері. У навчальний час вони здаються і знаходяться на зберіганні у командира.

Додзвонитися в частину можна по одному з наступних номерів:

  • +7 495 592 24 16;
  • +7 495 592 24 53;
  • +7 495 592 24 97;
  • + 7 495 591 44 74 - військкомат;
  • + 7 495 593 58 73 - черговий по військкомату.

Адреси та пошта

Адреси та пошта

Поштова адреса для посилок і листів: 1437, Московська обл. Одинцовский р-н, Кубинка-1, вч 28337, ПІБ.

Поштове відділення знаходиться в Кубинці, на вулиці Колгоспній і працює щодня, крім понеділка та неділі.

Поштові відправлення забирають з пошти один раз в тиждень. Склад посилки рекомендується уточнювати у військовослужбовця. Чи не будуть зайвими предмети гігієни, запасні шнурки, теплі устілки, канцтовари. Ліки заборонені, про можливість їх відправки та переліку дозволених препаратів уточнюйте додатково.

відвідування

відвідування

Якщо ви їдете з регіонів, далеких від Московської області, то їхати потрібно до Москви. Звідти декількома шляхами добиратися до Кубинки:

  • На електричці з Білоруського вокзалу до станції Кубинка. Актуальне розклад є в мережі на сайтах вокзалу та інших аналогічних (яндекс, туту.ру). Звідти на маршрутному таксі 27 або пішки;
  • Від ст. м. Кунцевська на маршрутці 59. Виходити на зупинці музей БТВТ.

На особистому транспорті з Москви рекомендується слідувати по Мінському або Можайському шосе. Орієнтир - Танковий музей.

проживання

Селитися рекомендується в готелі при аероклубі. Там доступні двох і тримісні номери. На території містечка має звичайний гуртожиток та гуртожиток для військовослужбовців. Там також можна отримати інформацію про вільні місця. Не забувайте і про сайти, що пропонують знімання житла, таких як Авито, Домофонд. Знайти квартиру допоможуть і соціальні мережі.

Відгуки

Відгуків про частини практично немає. Діліться своїми враженнями про службу!