Реклама
Реклама
Реклама

МТС змінює вартість комплекту «ДЖИНС» - і скасовує плату за АОН на популярних prepaid-тарифах

  1. Роумінг в Криму і Таїланді став ще вигідніше!
  2. Роумінг в Абхазії різко подорожчав
  3. «Мегафон» помножив бонуси на нуль
  4. Дізнатися баланс стаціонарного телефону МТС стало складніше (Ростов)

Філія МТС в Ростовській області   повідомляє про зміну з 1 липня вартості стартових комплектів «ДЖИНС» і «Перший» Філія МТС в Ростовській області повідомляє про зміну з 1 липня вартості стартових комплектів «ДЖИНС» і «Перший». Тепер пакет підключення до мережі найбільшого оператора Східної Європи коштує 145 рублів. При цьому, дана сума повністю зараховується на особовий рахунок абонента - і може бути витрачена на будь-які послуги зв'язку. Крім того, з 1 липня для всіх тарифних планів «ДЖИНС», а також тарифу «Перший», назавжди скасовується плата за визначник номера. Підключайтеся! ..

Отже, з 1 липня МТС змінює вартість комплектів підключення на тарифи «ДЖИНС» і «Перший». Тепер вона становить 145 рублів, які відразу зараховуються на рахунок абонента. Одночасно, для популярних prepaid-тарифів, включаючи «Улюблений», «Всі свої», «Універсальний», «Будь практичніше» і «Перший» скасовується оплата за користування послугою «Визначник номера», а сервіс «АнтіАОН» залишається безкоштовним до кінця липня .
Нагадаємо, що це не єдиний приємний нововведення, запропоноване компанією МТС в останні дні. Паралельно, до 31 жовтня було продовжено термін дії послуги «Екстра Джинс + SMS», при підключенні якої вартість вихідних SMS і дзвінків на телефони абонентів МТС Ростовської області складає всього 30 коп / хв, а дзвінки на телефони абонентів інших операторів стільникового зв'язку регіону стоять за все 90 коп / хв.
Сам же комплект «ДЖИНС» давно і заслужено здобув собі популярність у користувачів стільникового зв'язку, - в першу чергу за рахунок простої тарифікації, відсутність абонентської плати та, звичайно ж, - доступності широкому колу користувачів, завдяки спеціальними пропозиціями МТС.
Нагадуємо, що придбати комплекти підключення на «ДЖИНС» і «Перший» можна в салонах-магазинах МТС та у комерційних представників. Підключайтеся - і спілкуйтеся! ..

Мало не забули: у TechnoDrive є група ВКонтакте - і на Facebook . Підключайтеся!

Роумінг в Криму і Таїланді став ще вигідніше!


Відпочинок в оксамитовий сезон - ідеальний варіант для досвідчених туристів. Адже в цей час вартість путівок нижче, а природа ще радує літнім теплом (якщо вгадаєте з опадами в Криму - БЗ). До того ж саме до оксамитового сезону альтернативні стільникові оператори знизили тарифи на роумінг. Так наприклад, Win moble пропонує абонентам безмежне спілкування з будь-якими мобільними номерами Криму, Севастополя і Краснодарського краю, - плюс 10 Гб Інтернету і безлімітні месенджери, - всього за 250 рублів на місяць. А компанія « Гудлайн »Подбала про мандрівників, які обирають азіатські напрямки. Для них 3 Гб на 30 днів будуть доступні відразу в 13 країнах світу, - включаючи улюблені росіянами Таїланд, В'єтнам, Індію, а також екзотичні Австралію і Нову Зеландію.

Роумінг в Абхазії різко подорожчав


Стільниковий зв'язок настільки міцно увійшла в наше життя, що не відпускає навіть на відпочинку. Для одних - це спосіб непомітно провести час в дорозі і залишатися на зв'язку з друзями, для інших - нагальна потреба по роботі. Як би там не було, але «відключити телефон і просто виїхати» з кожним днем ​​стає все проблематичніше. Незважаючи на зростаючі ціни і погіршення умов в міжнародному роумінгу, абоненти продовжують шукати способи для доступного спілкування. А оператори повідомляють про чергові «нововведення». Однією з таких новин стало закриття роумінгу в Абхазії для абонентів «Теле2» з 15 липня. Це сумна новина, враховуючи, що ще на травневих вони надавали роумінг по 15 рублів за хвилину проти 80 рублів у конкурентів. Тому їм користувалися! Тим часом, «Мегафон» підвищив розцінки на дзвінки в Україну для користувачів архівних тарифів «Теплий прийом».

«Мегафон» помножив бонуси на нуль


Протягом останніх трьох днів абоненти «Мегафона» стали помічати «дивні речі», що відбуваються з їх бонусними рахунками. А саме - віджети на екранах пристроїв почали наполегливо показувати «0 балів». При цьому в «Особистому кабінеті» і за домовленістю * 115 # користувачеві повідомлялося, що він взагалі не є учасником програми «Мегафон Бонус». Що особливо дивувало абонентів зі стажем, копівшіх бали не перший рік. У даній ситуації опинилися і співробітники TechnoDrive, які звернулися за роз'ясненням до call-центр оператора. Коротка відповідь співробітника «Мегафона» розставив все по місцях. Хороша новина - ніякого збою в бонусної програмі немає, все працює як годинник. Погана - накопичені бали вже не повернути.

Дізнатися баланс стаціонарного телефону МТС стало складніше (Ростов)


Спираючись на гучних сервісах, наприклад, пропонуючи 45 мільйонів пісень безкоштовно на 6 місяців, деякі оператори іноді забувають про базові потреби клієнтів. Наприклад, в Ростові-на-Дону близько місяця не працював довідковий телефон 290-00-02 (було зайнято), і лише недавно там став відповідати робот. Він пропонує передзвонити на номер 8 800 25 00 890. Але навіщо потрібен був міський номер 290? З його допомогою, наприклад, абоненти Ростова-на-Дону могли миттєво дізнатися баланс стаціонарного телефону МТС - і потім поповнити рахунок онлайн. Тепер все значно ускладнилося.

Ще інформація !!! Стільниковий зв'язок в Ростові

890. Але навіщо потрібен був міський номер 290?