Реклама
Реклама
Реклама

Студія розтяжки, тир і кінотеатр відкрилися в ЦДМ на Луб'янці

Під три нових простору в "Центральному Дитячому Магазині на Луб'янці" відведено 600 квадратних метрів. Під три нових простору в Центральному Дитячому Магазині на Луб'янці відведено 600 квадратних метрів

сферична кінозал

Як заявляє власник, в ЦДМ на Луб'янці відкрилося три розважальних майданчики:

  • TOPSTRETCHING® - студія розтяжки;
  • кінотеатр Zиркус;
  • тир з гелевими кульками HiBro.

У загальній сумі площа нових просторів для відпочинку займає 600 квадратних метрів.

Старший віце-президент "Галс-Девелопмент" Леонід Капровим стверджує, що напередодні новорічних канікул в ЦДМ спектр розваг буде розширено ще більше. Сьогодні близько 30% площі магазину займають простору для відпочинку. Розважальна інфраструктура центру розрахована для сімей з дітьми та молоді.

TOPSTRETCHING® - студія розтяжки на четвертому поверсі ЦДМ. Клієнтам запропоновані групові та індивідуальні заняття. Розроблено спеціальні програми для вагітних і дітей від 3 років. Заняття ведуться по 3 напрямкам:

  • Aerostraching - розробляє гнучкість і знімає напругу, зміцнює суглоби;
  • школа шпагату - інтенсивна розтяжка і відновлення м'язів;
  • TRX - силовий напрям, покращує витривалість, опрацьовуються всі групи м'язів.

Студія динамічної розтяжки включає п'ять залів і займає 350 кв. м. Є приміщення для TRX-тренувань і для занять на повітряних полотнах.


Кінотеатр Zиркус також знаходиться на четвертому поверсі. Площа майданчика 170 кв. м. Пройти до залів можна з боку малого атріуму. У сферичному кінотеатрі виводяться зображення у форматі 2D і 3D. Картинка проектується на внутрішній семиметровий купол з оглядом в 360 градусів.


ЦДМ на Луб'янці включає більше 10 розважальних зон. Крім тиру, кінотеатру і студії розтяжки, тут працює дитячий місто професій "Кідбург", парк віртуальних розваг ARena Space, кіберспортивного арена Winstrike, галерея ілюзій EYEBIRINT, лабораторія "Іннопарк" і дитячий центр наукових відкриттів.

Опубліковано на правах реклами.