Реклама
Реклама
Реклама

Ремонт двокімнатної квартири

Ремонт двокімнатної квартири трохи відрізняється від ремонту однокімнатної квартири . В однокімнатній квартирі ремонт виконується зазвичай з відселенням господарів квартири на час ремонту, коли як ремонт у двокімнатній квартирі можна виконувати в декількох варіантів виконання ремонту.

Досить таки, часто в нашій будівельній компанії замовляють ремонт 2-кімнатної квартири. Існує два варіанти проведення такого ремонту. Перший варіант - це коли ремонт 2-кімнатної квартири робиться комплексно під ключ. В цьому випадку відбувається комплексна робота, для початок робіт вивеземо все зі об'єкта, для того щоб полегшити доступ до виконання поставлених завдань по ремонту. Такий ремонт квартири проходить без затримок і виконується в короткі терміни, прописані в договорі узгодженими з замовником.

Другий варіант - ремонт двокімнатної квартири без відселення та виїзду господарів. Якщо ж ремонт ведеться без виїзду господарів, то це трохи сповільнить ремонт, тому, що доводиться планувати ремонт приміщення з постійним переміщенням залишилися меблів не вивезеної господарями або перетягуванням і будівельних матеріалів і обладнання, тобто площі не вільні під ремонт трохи ускладнюють і ускладнюють проведення ремонту, хоча всі ці питання з грамотним професійним підходом вирішуються без проблем. Тривалість проведення робіт у другому варіанті трохи збільшується, зате дозволяє господарям постійно перебувати в своїй квартирі і контролювати процес виконання ремонту.

Ми приймаємо замовлення на ремонт двокімнатної квартири будь-якого рівня складності і готові виконати нехай буде хоч легкий косметичний ремонт або капітальний, а також елітний ремонт.

Наші майстри з нашої будівельної компанії виконають ремонт двокімнатної квартири швидко, професійно і якісно. При цьому на капітальний або косметичний ремонт двокімнатний квартири, ціна і вартість на ремонтні роботи буде середня по ринку будівельних послуг в Москві. Це досягається за рахунок грамотного складання кошторису з підрахунком вартості на роботи і на матеріали. Ви будете позбавлені від всіх проблем: ми доставимо на об'єкт чорнові будівельні матеріали, а під час ремонту і після закінчення робіт - винесемо і вивеземо будівельне сміття. Ми гарантуємо, що ремонт двокімнатної квартири буде виконаний на вищому рівні і з дотриманням всіх будівельних норм, правил і нормативів.

джерело: remont-otdelka-m.ru