Реклама
Реклама
Реклама

По чому квартири на березі Дніпра: Березняки, Русанівка і Лівобережний

На лівобережжі Києва, так само як і на правому березі, є вибір квартир, мешканці яких можуть буквально під своїми вікнами прогулятися берегом Дніпра.

У попередньому огляді ми цікавилися квартирами біля Дніпра на правому березі Києва . Сьогодні звернемо увагу на лівобережні райони Русанівка, Березняки і Лівобережний з привабливою доступністю до берега головної водної артерії України.

Квартиру на Березняках з вікнами на Дніпро можна знайти за 60 тисяч доларів: в старому панельному будинку, розташованому на Дніпровській набережній, пропонують однокімнатну квартиру за такою ціною.

Квартиру на Березняках з вікнами на Дніпро можна знайти за 60 тисяч доларів: в старому панельному будинку, розташованому на Дніпровській набережній, пропонують однокімнатну квартиру за такою ціною

Правда, у квартири є недоліки: вона знаходиться на першому поверсі і потребує ремонту.

Приблизно за такою ж ціною, за 62 750 доларів, продають однокімнатну квартиру на Русанівці, на другому поверсі старого цегельного будинку. Стан квартири хороший, тобто, можна відразу в'їжджати і жити. Але з вікон Дніпро не видно - вони виходять у двір.

Є на Березняках і дорогі пропозиції з продажу квартир. Наприклад, однокімнатна квартира площею 48 кв. метрів з дизайнерським ремонтом в ЖК «Срібний бриз» виставлена ​​на продаж за ціною 155 тисяч доларів. Заплативши ці гроші, ви зможете щодня милуватися Дніпром і монументом «Батьківщина Мати» з висоти 26 поверху.

Заплативши ці гроші, ви зможете щодня милуватися Дніпром і монументом «Батьківщина Мати» з висоти 26 поверху

У цьому ж комплексі можна купити дворівневий пентхаус площею 160 кв. метрів. Його ціна - 268 тисяч доларів. За ці гроші вам дістанеться приміщення в стані «після будівельників». Зате милуватися видами ви зможете через панорамні вікна будь-якого з двох поверхів.

Один з продавців квартири на Русанівській набережній робить ставку саме на привабливий вигляд. «Ексклюзивна квартира для справжнього цінителя», «таких більше немає» - так рекламують двокімнатну квартиру площею 61 кв. метр. З оголошення стає відомо, що покупець зможе милуватися Аркою Дружби народів, пам'ятником «Батьківщина Мати», дихати свіжим повітрям і ходити на пляж через дорогу. Правда, при цьому забувають описати саму квартиру, фотографій немає. Схоже, вид в квартирі за 115 тисяч доларів - найцінніше.

Трикімнатну квартиру в цегляному будинку 1967 року побудови на Русанівській набережній, 8 можна придбати за 130 тисяч доларів. Площа - 69 кв. метрів. Тут виконаний хороший ремонт, кухня-студіо, а головне - вид на річку.

Трикімнатна квартира на Березняках в новому будинку на проспекті Павла Тичини, 2 більше за площею - 87 кв. метрів, і дорожче - 150 тисяч доларів. Тут у вас теж буде відмінний вид, але вже в більш комфортних умовах новобудови.

Ціни на квартири за Русанівських каналом різко піднімаються вгору. Тут пропонують придбати житло в нових ЖК «Riviera Riverside» і ЖК «Придніпровський».

Однокімнатну квартиру в скандальному ЖК «Riviera Riverside» пропонують за 189 тисяч доларів. Площа квартири - 65 кв. метрів. Мешканці зможуть користуватися всіма перевагами внутрішньої інфраструктури сучасного комплексу, включаючи захмарні ціни на комунальні послуги.

Мешканці зможуть користуватися всіма перевагами внутрішньої інфраструктури сучасного комплексу, включаючи захмарні ціни на комунальні послуги

У ЖК «Придніпровський» вартість трикімнатної квартири площею 108 кв. метрів становить 270 тисячам доларів. Разом з панорамними видами покупцям дістанеться дизайнерський ремонт, виконаний з якісних матеріалів. Судячи з фотографій, кімнати оформлені в спокійних пастельних тонах, досить стримано і скромно.

Судячи з фотографій, кімнати оформлені в спокійних пастельних тонах, досить стримано і скромно

Чотирикімнатна квартира площею 270 кв. метрів в цьому ж комплексі продається за 468 тисяч доларів. У цій дворівневій квартирі постаралися втілити традиційні уявлення про розкіш: дзеркальні стелі, шкіряні дивани і позолочені рами.

У цій дворівневій квартирі постаралися втілити традиційні уявлення про розкіш: дзеркальні стелі, шкіряні дивани і позолочені рами

Тим, хто мріє мати під боком набережну Дніпра для прогулянок і не проти лівого берега, залишається вибирати - витрачатися на нові дорогі житлові комплекси або вибирати більш скромні варіанти житла в старих багатоповерхівках або новобудовах економ-класу.

Автор: Катерина Колонович , Журналіст Domik.net
© domik.net, 2013
За матеріалами: Domik.net-нерухомість