Реклама
Реклама
Реклама

Перепланування двокімнатної квартири

Радянський Союз давно розпався Радянський Союз давно розпався. Більше ніхто не прагне виконати «план-п'ятирічку» за три роки. Житлове будівництво в сучасному СНД тепер мотивовано зовсім іншими причинами, так і якість житлоплощі здається в експлуатацію кардинально змінилося. Але в якості спадщини Радянський Союз залишив нам величезну кількість усіляких «хрущовок», «сталінок» і «чешок», які, найчастіше, вкрай далекі від нашого уявлення про ідеальну або, по крайней мере, прийнятною квартири. Справа не тільки в якості матеріалів, основна проблема - це незручна планування .

Що ж робити, якщо облаштування вашої квартири перестало влаштовувати? Якщо гряде поповнення сімейства і потрібна додаткова кімната? Як зробити житло більш красивим або перетворити двокімнатну квартиру в трикімнатну? Рішення очевидно - це перепланування двокімнатної квартири.

процес перепланування

Зрозуміло, найкраще скористатися послугами фірми, яка спеціалізується на подібних роботах. Грамотні фахівці зроблять всю роботу досить швидко і якісно. При необхідності вони звільнять вас від проблем розробки проекту, його погодження в БТІ і, безпосередньо, самої реалізації.

Для початку складаються проекти перепланування двокімнатної квартири. Спільно з фахівцем-проектувальником ви формуєте картину того, як буде виглядати ваше житло після закінчення робіт. Враховується розташування квартири в будинку, рік побудови, якість будови, розташування комунікацій і інше. Варіанти перепланування двокімнатної квартири можуть бути абсолютно різного ступеня складності. Багато що залежить від особливостей житла і законодавчої бази, яка накладає певні обмеження на реалізацію ваших будівельних фантазій.

Що ж конкретно можна видозмінити? При складанні проекту перепланування двокімнатної квартири ви можете запланувати:

· Усунення непотрібних перегородок
· Будівництво нових перегородок з урахуванням ваших потреб
· Спорудження нових прорізів і арок
· Видозміну і переміщення воздуховода

При переплануванні категорично забороняється переміщати конструкції, що виконують функцію несучих. Абсолютно всі деталі проекту перепланування двокімнатної квартири повинні бути узгоджені в відповідних уповноважених органах. В іншому випадку вас чекають неприємні наслідки, які в кращому випадку обмежаться штрафними санкціями.

Детальніше ознайомитися з темою і наочно розглянути приклади перепланування двокімнатної квартири можна на спеціалізованих сайтах фірм, які здійснюють подібну послугу.

»Crosslinked«

Що ж робити, якщо облаштування вашої квартири перестало влаштовувати?
Якщо гряде поповнення сімейства і потрібна додаткова кімната?
Як зробити житло більш красивим або перетворити двокімнатну квартиру в трикімнатну?
Що ж конкретно можна видозмінити?