Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість в Запоріжжі: кращі пропозиції з продажу преміум-квартир

У Запоріжжі поступово починає користуватися попитом житло класу «преміум». Купити квартиру такого типу можна у кількох забудовників. Найелітніші житлоплощі розташовані в екологічно чистих районах з розвинутою інфраструктурою. Пропонуємо вам підбірку найкращих варіантів з купівлі преміум-квартири в Запоріжжі.

, Інформує , Інформує.

При складанні списку крім цінової політики враховувалися і такі критерії «елітності» житла: розташування в історичних місцях, архітектурна унікальність і використання сучасних технологічних рішень при будівництві будинку.

ТОП-6 варіантів нерухомості преміум-класу в Запоріжжя

ЖК Ренесанс

Читайте: Нерухомість в Дніпрі: ТОП-10 пропозицій з продажу преміум-квартир

Адреса: Дніпровський р-н, вул. Розваги, 27.

Ціна за кв. м: від 13 500 грн. У цьому ЖК продають такі квартири: однокімнатну квартиру площею 60 кв. м (1.17 млн ​​грн), двокімнатну площею 79 кв. м (1,54 млн грн) і трикімнатну площею 95 кв. м (1,71 млн грн). Також доступні дворівневі квартири (150 кв. М) за ціною від 2,25 млн грн.

Читайте: У лікарні Запоріжжя ледь не закупили підпільний спирт (ВІДЕО)

Житловий комплекс знаходиться в курортно-санаторному районі Великої Луг. Забудовник позиціонує його, як той, який ідеально підійде для людей, які цінують комфорт, стиль і статус. Поруч з квартирами пролягла річка Дніпро, а прямо з двору відкривається вид на сосновий бір з екологічно чистим повітрям. Біля новобудови є все необхідне для комфортного життя: ресторан, басейн, зона барбекю. Для зручності жителів надається автомийка, паркувальна зона і служба експлуатації РК. Для дітей облаштовані майданчики для активних і спокійних ігор. ЖК знаходиться під цілодобовою охороною.

ЖК по вул. Гудименка, 10а

Адреса: Хортицький р-н, вул. Гудименка, 10а.

Ціна за кв. м: 13, 010 грн. В даному будинку залишилися непроданими лише однокімнатні квартири загальною площею 78 кв. м (1.01 млн грн).

Даний житловий знаходиться в історичному центрі міста. Мешканці зможуть щодня милуватися прекрасними міськими пейзажами. Поруч знаходяться дитячий майданчик, дитсадок, школа, парк та зупинка громадського транспорту.

ЖК Бородино

ЖК Бородино

Адреса: Дніпровський р-н, вул. Медична, 7.

Ціна за кв. м 14 684 грн. У житловому комплексі продають зараз 4 типи квартир: однокімнатні площею 45 кв. м (від 680 тис. грн), двокімнатні площею 64 кв. м (1.03 млн грн), трикімнатні площею 88 кв. м за 1.29 млн грн, чотирикімнатні площею 111 кв. м за 1.63 млн грн.

Житловий комплекс складається з 7 будинків, висота яких 4-6 поверхів, що вже радує городян, які не бажають жити у висотках. На території двору є парковка, дитячі зони і місця відпочинку. Крім цього, буде цілодобовий магазин і аптека, а також відкриється фітнес-центр.

ЖК Лермонтово

Адреса: Вознесенівський р-н, вул. Волгоградська, 26а.

Ціна за кв. м: від 7 780 грн. В даному ЖК залишилися непроданими три типи квартир: однокімнатні (73 кв. М) за 719 тис. Грн, двокімнатні (78 кв. М) за 769 тис. Грн і трикімнатні квартири площею 90 кв. м за 887 тис. гривень.

Квартири цього комплексу знаходяться в самому центрі Запоріжжя. Поруч - цирк, театр і ландшафтний парк. Забудовник повідомив: «У« Лермонтово »створені всі умови для проживання близьких за статусом людей. Тут буде діяти перша в Запоріжжі клубна карткова система, підключена до єдиної комп'ютерного центру безпеки. »

ЖК Олександрівський посад

ЖК Олександрівський посад

Адреса: Дніпровський р-н, вул. Рельєфна, 8.

Ціна за кв. м: від 7 800 грн. У комплексі продають такі квартири: трикімнатні площею 100 кв. м за 1.04 млн гривень, чотирикімнатні площею 119 кв. м за ціною 1.24 млн гривень. Також у продажу є дворівневі апартаменти за 1.4 мільйонів гривень.

Житло в даному РК має відмінне природне освітлення і продуману планування. Кількість несучих стін зведено до мінімуму, що дозволить господарі міняти планування і зонувати простір на власний розсуд. На території будинку панує дивний спокій і затишок, тут є все для того, щоб життя стало комфортною та затишною. Магазини, нові дитячий і медичний центри, аптеки і відділення банків, фітнес клуб, офіси різних компаній.

ЖК Palladio

Адреса: Дніпровський р-н, просп. Металургів, 8а.

Ціна за кв. м: 11 500 гривень. Однокімнатну квартиру (42 кв. М) можна придбати за 740 тис. Гривень, двокімнатну квартиру (85 кв. М) можна придбати за 1 млн гривень, трикімнатна (117 кв. М) обійдеться в 1.45 млн грн.

Житловий комплекс «Palladio» знаходиться в історичному районі міста, поруч - концертний зал ім. Глінки, дитячий сад, гімназії, торгові центри. Комплекс оснащений ефективною системою примусової вентиляції і кондиціонування.

Назва
Технологія будівництва / стіни
паркінг
опалення
поверховість
ЖК Ренесанс
цегляна, монолітно-каркасна / цегла, газобетон
наземний, 157 паркомісць
автономне
3+ мансарда
ЖК по вул. Гудименка, 10а
залізобетон
гостьовий
автономне
2
ЖК Бородино
монолітно-каркасна / газобетон
гаражні бокси (46 паркомісць)
гостьовий, підземний
індивідуальне
2/6
ЖК Лермонтово
монолітно-каркасна / газобетон
підземний (з ліфтом, 121 паркомісце)
індивідуальне
14
ЖК Олександрівський посад
монолітно-каркасна / залізобетон
підземний, гостьовий
автономне
9 - 17
ЖК Palladio
монолітно-каркасна / газобетон
підземний (з ліфтом, 44 паркомісця)
автономне
7/8