Реклама
Реклама
Реклама

Добова оренда квартир на Павловому Полі в Харкові - зняти недорого і без посередників

  1. Оренда квартир подобово на Павловому полі
  2. Історичні факти
Олена Центр міста

Час поїздки: 2019 травня

Забронювали у Ірини заздалегідь квартиру, за півтора тижні до встановленої дати. Як і було домовлено за день до заселення подзвонили і підтвердили бронь ще раз. По приїзду нас ніхто не зустрів, на телефонні дзвінки ніхто не відповідав. Не довіряйте цій людині !!!

Nick Квартира подобово в центрі, поруч метро Бот.Сад

Час поїздки: 2018 квітня

Знімали квартиру з дівчиною і все дуже сподобалося. Дизайн квартири дуже крутий, багато світла, відмінний балкон, ванна досить простора як для студії-кухні. Є посуд, якби захотіли приготувати - не зіткнулися б з проблемами. Хочу звернути увагу на плиту - чиста і "нова" власне, як і всі в квартирі. Є телевізор, підтримує флешку, але подивитися фільм в обіймах коханої буде не зовсім комфортно, так як ліжко знаходиться збоку, якби встановити крутиться кронштейн, то можна було б досягти і цього зручності. Ліжко, по суті, це найголовніше що потрібно, звичайно здавалася приємним доповненням серед всіх меблів, яка, повторюся, чиста і сучасна, тобто не виділялася з інтер'єру як могло б бути і в той же час на ній було дуже комфортно відпочивати. Великий плюс поблизу від метро. Хтось може порахувати мінусом під'їзд, так, не євро ремонт, але доглянутий і прибраний, судячи з табличок на адресу орендарям багато квартир, що здаються.
Дуже задоволений, було відчуття запитати "не продається чи квартира?".

Вероніка Квартира подобово в центрі, поруч метро Бот.Сад

Час поїздки до: 2013 жовтня

Хотілося б висловити велике спасибі, за надану нам квартиру, дуже комфортна і затишна .А головне, що розташування було для нас зручним! Окреме спасибі Наталії !! За сервіс і увага до нас! Удачі вам!

Оренда квартир подобово на Павловому полі

Харків - один з найбільших населених пунктів України, потужний промисловий і науковий центр. Крім того, це просто дуже гарне місто, багатий незвичайними музеями, пам'ятками культури, археології та іншими пам'ятками. Старовинна архітектура тут химерно поєднується з сучасними масивами, промислові підприємства - з зеленими лугопарк і скверами.
Сьогодні Харків активно забудовується сучасними житловими комплексами. Особливо в молодих країнах, що розвиваються районах, таких як Селище Жуковського або нові будинки . Тому зняти житло на кілька діб не складе труднощів. Найпростіше скористатися послугами спеціалізованого ресурсу і підшукати варіант від власника - господар здасть квартиру дешевше.
Ціни на оренду подобово в чому залежать від району. Наприклад, в центрі вартість апартаментів на добу найвища. Щоб заощадити на проживанні, можна зняти на кілька діб квартиру в одному зі спальних районів, наприклад, жвавій Салтівці або доглянутою Олексіївці .
Порівняно недалеко від центру розташовуються район холодної гори і Павлового поля. Тут теж здають досить багато гідних квартир з пристойним ремонтом і побутовою технікою. Ціни на оренду дешевше, ніж в центрі, а хороша транспортна розв'язка допоможе швидко доїхати в будь-який кінець міста.

Історичні факти

Спочатку ця місцевість належала купцеві Павлову, в честь якого і назвали район. Забудова нового житлового масиву почалася в 1956 році. А в 1969 тут почали зводити першу в Харкові 14-поверхівку. Сьогодні Павлово поле - це красивий, чистий і зелений район, що вміщає більше 65 тисяч мешканців.

особливості розташування

Павлово поле розташовується в центрі Шевченківського району. Природними межами житлового масиву є Саржин і Олексіївський яри. Житловий фонд представлений як багатоповерховими будинками, так і великим приватним сектором. Тому тут можна порівняно недорого зняти квартиру на кілька діб. Близькість до центру і простора зелена зона роблять район дуже привабливим з точки зору знімання житла подобово.

станції метрополітену

На території Павлового Поля розташовуються дві станції метрополітену. це "Ботанічний сад" і "23 серпня" . Дана лінія з'єднує район з центром і Олексіївкою. До слова, близькість до станції метро виступає одним з параметрів для оренди житла подобово в незнайомому місті.

пам'ятки

У Павловому полі можна дуже цікаво провести дозвілля. Основні визначні пам'ятки: станція канатної дороги і Харківська телевежа. Це, до речі, найвища міське споруда і третя за цим показником свободностоящая вежа в межах нашої країни.

Вигоди оренди подобово на Doba.ua

На Doba.ua представлений широкий вибір апартаментів подобово. Всі оголошення (а їх понад 20 тисяч) доповнені докладними описами, фото і реальними відгуками мешканців. У нас ви можете зняти нерухомість безпосередньо від господарів. Здача без посередників дозволяє значно знизити ціну на проживання.
Всі оголошення перед розміщенням проходять модерацію. Зрозумілий інтерфейс і зручна система пошуку дозволять вам швидко зняти бажану квартиру. Ефективність і надійність нашої роботи підтверджується безліччю прихильних відгуків клієнтів.
Вибирайте квартиру вашої мрії на сайті Doba.ua - це дуже зручно, швидко і недорого!Дуже задоволений, було відчуття запитати "не продається чи квартира?