Реклама
Реклама
Реклама

«День вчителя в Кремлі». Фотозвіт

Публікації по темі:

Фотозвіт про літературному розвазі «Казок чудовий хоровод»   У світі багато казок, Сумних і смішних, Чи не прожити на світі нам, Без улюблених книг Фотозвіт про літературному розвазі «Казок чудовий хоровод» "У світі багато казок, Сумних і смішних, Чи не прожити на світі нам, Без улюблених книг". З метою привернення уваги суспільства до літератури.

День Нептуна (звіт про проведене заході)   25 червня - День Нептуна День Нептуна (звіт про проведене заході) 25 червня - День Нептуна! А до нас в дитячий сад приходив цар-государ підводного царства, Нептун! У тому, що він прийде діти не сумнівалися ,.

Дидактична гра Дидактична гра. Пазли «Пам'ятні місця в Нижегородському кремлі» Мета: узагальнити та закріпити знання дітей про пам'ятні місця в Нижегородському кремлі. Завдання: Вчити збирати цілісну картину з безлічі.

Фото-звіт по заняттю «Що таке добре і що таке погано»   Фото-звіт по заняттю «Що таке добре і що таке погано» 1 Фото-звіт по заняттю «Що таке добре і що таке погано» Фото-звіт по заняттю «Що таке добре і що таке погано» 1. Введення в тему Обговорюємо з дітьми питання: Що таке «совість»? Потрібно.

Фотозвіт «Дари осені» Фотозвіт «Дари осені». Вироби з овочів і листя Осіння пора Очей чарівність. Ось і осінь настала. Найкрасивіша пора. Є великі можливості робити вироби, композиції з будь-якого.

Інформаційно-аналітичний звіт вчителя-логопеда Метою логопедичної роботи вчителя-логопеда Пирожкова Н. В. є: корекція наявних дефектів у дітей та організація профілактики мовленнєвих.

Виготовлення фото-рамки з макаронних виробів Виготовлення фото-рамки з макаронних виробів. Майстер-клас з покроковими фото Автор: Анікіна Лідія Миколаївна, вихователь МДОУ "Дитячий садок №1" Струмочок ", г. Новоузенськ, Саратовської області. Призначення роботи: Дана.

Звіт «9 травня-День Великої Перемоги»   Наш ранок, присвячений Дню Перемоги пройшов добре Звіт «9 травня-День Великої Перемоги» Наш ранок, присвячений "Дню Перемоги" пройшов добре! Дітям дуже сподобався цей свято. На святі діти співали пісні, читали вірші, і.

Звіт про свято «День захисту дітей»   1 червня у багатьох країнах відзначається свято дітей, так званий День захисту дітей Звіт про свято «День захисту дітей» 1 червня у багатьох країнах відзначається свято дітей, так званий День захисту дітей. У нашій країні цей день відзначається щорічно. Під.

Екскурсія до Дзержинського дендрарій, або Наш перший похід (фотозвіт)   Два роки я мріяла про цей похід, чекала, коли мої дітки підростуть Екскурсія до Дзержинського дендрарій, або Наш перший похід (фотозвіт) Два роки я мріяла про цей похід, чекала, коли мої дітки підростуть. І ось цю мить настала. Майже всім моїм малюкам 5 років. І ми вирушаємо.

1. Введення в тему Обговорюємо з дітьми питання: Що таке «совість»?