Реклама
Реклама
Реклама

«Група ЛСР» роздає «Щасливі квитки»

ПАТ «Група ЛСР»

Відвідувачі щорічної виставки «Ярмарок нерухомості», яка пройде у виставковому комплексі «Експофорум» з 30 березня по 1 квітня, зможуть не тільки дізнатися всю інформацію про житлових комплексах «Групи ЛСР», а й отримати приємний бонус.

В рамках заходу компанія запустила спеціальну акцію - «Щасливий квиток», що дозволяє придбати квартиру в одному з об'єктів зі знижкою.

«Щасливий квиток» пронумерований і є іменним. Його можна отримати у одного з менеджерів у стенду ЛСР під номером Г 7.

Пропозиція поширюється на більшість квартир в комплексах класів «комфорт» і «бізнес». Так, «Щасливий квиток» дозволяє отримати знижку до 20 тис. Рублів при покупці студії або однокімнатної квартири, до 40 тис. Рублів - двокімнатної, до 60 тис. Рублів - трикімнатної квартири в будинках комфорт-класу. При покупці житла в комплексах бізнес-класу знижка складе до 30 тис. Рублів для однокімнатної квартири, до 50 тис. Рублів - двокімнатної, до 70 тис. Рублів - трикімнатної квартири. Кількість купонів і їх термін дії обмежені.

Примітно, що на «Ярмарку нерухомості» відвідувачі не лише зможуть стати володарем «Щасливого квитка», а й зануритися у віртуальний світ нерухомості і дізнатися, як може виглядати їх квартира в поки ще споруджуваному будинку. За допомогою 3D-окулярів можна поглянути на квартиру ЛСР очима декількох віртуальних героїв. Огляд в 360 градусів, інтерактивність і забавний сценарій дозволять вивчити всі переваги житлових комплексів компанії і навіть познайомитися з віртуальними сусідами.

У Санкт-Петербурзі «Група ЛСР» реалізує відразу кілька проектів в Московському, Червоногвардійському, Калінінському, Невському, Приморському, Красносільського та інших районах міста. Житлові комплекси забезпечені дитячими та спортивними майданчиками, прогулянковими зонами і місцями для відпочинку, а також вбудованими приміщеннями для формування необхідної внутрішньої інфраструктури. Обов'язковими для всіх об'єктів є комплексне озеленення внутрішньої території і будівництво паркінгів, що дозволяють звільнити прибудинковий простір від автомобілів мешканців. Покупцям пропонується вибір квартир як з обробкою, так і з якісною підготовкою під обробку.

Строки акції: з 30.03.2018 по 30.04.2018, організатор акції: ТОВ «ЛСР. Нерухомість-СЗ », ІПН: 7826090547, юр.адреса: 190031, г Санкт-Петербург, вул Казанська, д. 36 літ.Б, пом.29Н, (310), докладніше про організатора, умови і порядок її проведення можна ознайомитися на сайті www. lsr. ru або по тел 8 812 325 01 01

Довідка про компанію ПАТ «Група ЛСР»