Реклама
Реклама
Реклама

День міста змінить транспортну життя Москви

Рух транспорту в День Москви (4 і 5 вересня) буде значно змінено: ряд центральних вулиць перекриють, а в метро створять спеціальні штаби, які будуть приймати рішення про можливість продовження роботи деяких станцій Рух транспорту в День Москви (4 і 5 вересня) буде значно змінено: ряд центральних вулиць перекриють, а в метро створять спеціальні штаби, які будуть приймати рішення про можливість продовження роботи деяких станцій.

Про транспортних метаморфози 4 вересня журналістам розповів співробітник прес-служби ГУП "Мосгортранс". "Для забезпечення безпеки учасників заходів, за погодженням з УГІБДД 4 вересня 2010 року знято рух маршрутів громадського транспорту з місць проведення святкових заходів. Так, з 8.00 рух громадського транспорту не буде здійснюватися на Тверській і Мохової вулицях, Театральному проїзді і на вулиці Охотний ряд ", - повідомив представник відомства.

Читайте також: У День міста на вулиці Москви вийдуть 16 тисяч міліціонерів

За його словами, з 13.00 рух громадського транспорту не буде здійснюватися на Новій і Луб'янській площах, з 14.30 - на вулиці Велика Якиманка, з 15.30 - на набережній Фрунзе, з 20.00 - на Василівському узвозі, Великому Москворецькому мосту, на вулиці Варварка і Москворецкая набережній .

"Таким чином, рух буде організовано з 7.00 по тролейбусах: маршрут номер один - від метро" Нагатинская "до кінотеатру" Ударник ", маршрут номер два - від станції" Філі "до Новинського бульвару, маршрут номер 12 - від лікарні МПС до другого часового заводу, маршрут номер 15 - від ВВЦ (південна) до Петровських воріт (по трасі тролейбуса номер 69), маршрут номер 31к - від станції "Лужники" (південна) до площі Нікітських воріт, маршрут номер 33 - від вулиці Кравченко до кінотеатру "Ударник ". Автобус номер 12ц пройде від Льодового палацу до другого часового заводу", - Обава співробітник прес-служби.

Тим часом представник прес-служби Московського метрополітену повідомив про створення в підземці спеціальних штабів. "На час святкування Дня міста в місцях масового гуляння створюватимуться оперативні штаби. І ці штаби в залежності від ситуації зможуть приймати рішення про зміну роботи станції", - зазначив він. Членами штабів стануть співробітники метро і управління міліції на московському метрополітені.

Відомо також, що штаби будуть створені на таких станціях, як "Пушкінська", "Луб'янка", "Охотний ряд" і ряді інших.

Час роботи всього метро в Москві на День міста поки продовжувати не планується, розповів представник столичного метрополітену.