Реклама
Реклама
Реклама

Які вибрати міжкімнатні двері?

Асортимент дверей на ринку дуже різноманітний, і тільки від вас залежить, що ви виберете Асортимент дверей на ринку дуже різноманітний, і тільки від вас залежить, що ви виберете. Важливо, щоб рішення про покупку передувала хоча б попередній дизайн інтер'єру.

Навіть робочий проект приміщень допоможе вам вибрати кращий спосіб відкриття дверей (відкриваються на ліву або на праву сторону) і відповідний тип стулок (відкидні, розсувні, складні і т. Д.). Крім того, є специфіка приміщень, в яких двері будуть встановлені. Салон від коридору варто відокремити дверима з хорошою теплоізоляцією. У ванній кімнаті повинна використовуватися двері з підвищеною стійкістю до дії води.

вигідно купити двері можна в нашому інтернет-магазині.

У темних приміщеннях можна використовувати конструкції з заскленій поверхнею, яка пропускає світло з приміщення поруч.

Цікаве рішення в дитячій кімнаті замість стандартного заповнення, двері зі скла. Особливо слід відзначити тут цікаве поєднання скління і матового з прозорим.

Велике значення має також дизайн, форма стилістична і колір дверей, які повинні гармоніювати з дизайном інтер'єру (так як конструкція видна з обох приміщень, які вона розділяє, вона повинні відповідати кожному з них). Розглянемо рішенням, існуючі на ринку.

Відкидна дверцята, звана також поворотною, вибирається найчастіше. ТАІК двері є традиційним рішенням в будинках, де достатньо місця для руху стулки. Це означає наявність вільних 70, 80, 90 або 100 см, тому що саме стільки становить стандартна ширина полотна. Якщо ви зважитеся на двостулкові двері то важливо розуміти, що вони займуть в два рази більше місця (120, 140, 160 см). Типові двері мають висоту 203 см, але на замовлення можуть бути вище. Деякі з них можна скоротити на кілька сантиметрів.

Як ми вже згадували, розсувні двері можуть бути праві або ліві - це значить можуть відкриватися на одну з цих сторін. Це має велике значення для дизайну інтер'єру. Праві двері вимагають залишити вільний простір для переміщення стулки з правого їхнього боку, а ліві двері - зліва. Двостулкові двері відкриваються на дві сторони, і в зв'язку з цим вони забирають місце з обох сторін.

Двері "гармошка" застосовується, перш за все, для того, щоб відокремити окремі зони в інтер'єрі, наприклад, частина апартаменту від спального куточка або від кабінету або вітальню від кухні.