Реклама
Реклама
Реклама

Як сподобатися хлопчикові

  1. Якщо хлопець сподобався, пригальмуй!
  2. Флірт з хлопчиком
  3. Сподобатися хлопцю старше
  4. Холодна дівчина і навпаки
  5. Поради психологів
  6. можливі помилки

Якщо тобі сподобався хлопець від 11, 12, 13, 14 - 18 років, не потрібно поспішати і робити будь-яких швидких висновків, відразу ж представляючи в своїй уяві палку любов, бурхливий рому або весілля

Якщо тобі сподобався хлопець від 11, 12, 13, 14 - 18 років, не потрібно поспішати і робити будь-яких швидких висновків, відразу ж представляючи в своїй уяві палку любов, бурхливий рому або весілля. Це занадто далекі цілі, яких поки ще не зрозуміло, як досягти.

Крім цього, не кожен буде відразу ж готовий настільки серйозно тебе сприймати. Для початку іноді краще стати другом для хлопця - це дуже зручний старт для будь-якого розвитку подій.

Дівчина часом може побоюватися того, що коли сподобався їй хлопець стане сприймати її як одного, він втратить до неї інтерес як до дівчини. Але все насправді не зовсім так. Потрібно просто залишатися жіночною, що не намагаючись надягати на себе імідж пацанки.

Повір, що за чоловічою дружбою будь-який хлопець піде швидше не до дівчини, а до хлопців. Така вже чоловіча психологія. Не потрібно соромитися злегка, кокетувати, іноді проявляючи і слабкість. У темах розмов не варто намагатися підлаштовуватися, говорити треба не лише про його інтересах, а й про твої теж. Завжди потрібно залишатися дівчиною.

Пам'ятай, якщо хлопець готовий з тобою подружитися, він завжди буде готовий і до чогось більшого. Саме тому познайомитися з хлопцем вже є досить серйозним кроком. Ну а тепер обговоримо деякі моменти більш детально.

Оскільки ви вирішили сподобатися хлопчикові, вам стане в нагоді інформація про те як зробити так щоб хлопець за тобою бігав , Все разом дасть вам відмінний результат для майбутніх відносин з хлопчиком.

Якщо ваше спілкування ще не відбулося оскільки ви не знаєте про що говорити з хлопцем, то тут є рішення на всі ваші запитання.

Якщо хлопець сподобався, пригальмуй!

Чоловік, як правило, не готовий впустити жінку в своє життя, якщо мова не йде про разовий пригоді. Для цього зазвичай потрібно час. Пам'ятай, ніж хлопець молодше, тим він менше готовий до чогось серйозного. Не вміючи звертатися з дівчатами, він цього не здатний визнати і часто прибріхує про власні перемоги.

Звичайно ж, будь-яка нормальна хлопець бажає зближення з дівчиною, причому мова йде не тільки про тілесному аспекті (обіймах і секс), але також і про довірчому спілкуванні. Але надто швидке зближення хлопця може налякати. Саме тому не варто форсувати події. Буде навіть краще самій зізнатися хлопцеві, що ти, наприклад, погано вмієш цілуватися. Тоді йому не буде з тобою так дискомфортно, і у нього зникне страх перед тілесним контактом.

Якщо ж у хлопця насправді великий досвід, тим більше не варто поспішати зі зближенням: важливо подумати про перспективу. Варто згадати про дівчат, які були у нього до тебе. Адже жодна з них не змогла утримати його, а раптом з тобою буде так само? Швидше за все, від такого хлопця не варто чекати якихось серйозних почуттів, і багатий внутрішній світ дівчини його особливо не цікавить.

Флірт з хлопчиком

Флірт сам по собі є якоюсь маніпуляцією. Але в цьому варто попрактикуватися. Причому для цього не все-таки варто вибирати хлопця, який насправді вам сподобався, а раптом у тебе не вийде?

Флірту потрібно постійно практикуватися, причому практично на всіх, навіть тих, хто не дуже подобається. Для досвіду знадобиться все, тим більше що нічого грішного і ганебного у флірті немає. Потрібно тренуватися до тих пір, поки це не увійде у тебе в звичку.

Потрібно шукати більше спілкування з хлопцями по найрізноманітніших приводів. Потрібно намагатися проявляти непідробний інтерес до їхніх почуттів, роботі, захопленням.

Можна спробувати провести тиждень практики такого спілкування, наприклад, вітаючись з незнайомими хлопцями, зав'язуючи з ними бесіду, переводячи її з формальностей до обміну відвертостями. Можна також потренуватися у винаході компліментів. Можна поєднувати реальні дії з уявленням про те, як все пройде, а після цього можна порівняти це з тим, як у тебе вийшло насправді.

Пам'ятай про те, що в усьому треба знати норму, адже флірт з хлопцями на дискотеці або ж знайомство в Інтернеті - це одне, а ось знайомство в темному провулку або нічному парку - це вже зовсім інше.
Любов в 15-річному віці

У цьому віці не варто бажати ідеальних відносин. Не потрібно лякатися стриманості хлопця на словах. Для зростаючих чоловіків це нормально. Навіть навпаки, слова про любов від хлопця в такому віці можуть стати підставою для недовіри.

Всі ми вкрай невпевнені в собі в підлітковому віці, маємо низьку самооцінку, тому гостро сприймаємо думку оточуючих про себе. У цьому віці дуже легко образити або образитися, особливо якщо дорогий тобі людина говорить щось образливе, сам не розуміючи того, що своїми словами заподіює біль.

Не потрібно соромитися попросити вибачення, адже зберегти розуміння набагато важливіше, ніж наполягати на своєму.
У віці 15-20 років дівчата та хлопці часто не можуть розгледіти кроки в їх сторону, не кажучи вже про здатність зробити крок у відповідь.

Якщо сподобався хлопець тобі задає якесь питання, постарайся дати розгорнуту відповідь, даючи йому тим самим зрозуміти, що сам факт розмови тобі приємний. Потім можна поставити зустрічне питання. Якщо хлопець запрошує тебе на танець, скажи, що тобі дуже приємно його увагу.

Під час танцю можна податися назустріч, злегка притиснутися, дотримуючись, звичайно ж, рамки пристойності. Дай хлопцеві зрозуміти, що тобі приємна близькість з ним. Це в значній мірі збільшить шанси бути повторно запрошена, а, можливо, і стане початком ваших відносин.

Сподобатися хлопцю старше

Те, що хлопець повинен бути трохи старше дівчини - це певний стандарт. Звичайно ж, у дівчат часто виникає цілком усвідомлене бажання познайомитися з хлопцем постарше і сподобатися йому. Але це набагато складніше, ніж, наприклад, спілкуватися з однокласником або, же просто з однолітком. Для цього потрібно, як мінімум, увійти в коло спілкування хлопця, щоб частіше бути з ним поруч. Але як це зробити?

Потрібно буде проявити фантазію. Можна, наприклад, піти займатися спортом туди, де займається він. Так у тебе ще буде відмінна можливість показати себе з привабливого боку. Можна, наприклад, при зустрічі з хлопцем попросити у нього щось, задати якесь питання. Дізнатися про нього можна в соцмережах, які сьогодні дуже популярні серед молоді.

Там же ти можеш знайти спільних знайомих, якщо такі у вас є і дізнатися про його захоплення. У реальності при зустрічі з хлопцем можна знайти безліч способів познайомитися. Тут уже все залежить від конкретної ситуації. Це, наприклад, може навіть бути просте прохання сфотографувати тебе.

Всі також залежить від вашої різниці у віці. Якщо це пару років, велика ймовірність того, що все вийде. Якщо ж різниця вже побільше - десь 7-8 років, щасливий результат є малоймовірним. Звичайно ж, поспілкуватися можна, але навряд чи хлопець буде всерйоз тебе сприймати. Тут особливо нема на що сподіватися.

Холодна дівчина і навпаки

Такі досить складні поняття як холодність і гордість можна по-різному трактувати. Якщо мова йде про те, щоб не бігати за хлопцем, не витягувати його на побачення проти його волі, що не закидати його СМС-ками і листами, то це не тільки правильно, але й розумно, якщо твоєї метою не є набриднути йому остаточно.

Це можна трактувати як відмову від зайвої ініціативи, стримування поводів, коли ти даєш хлопцеві можливість самостійно визначати темп вашого зближення, хід розвитку відносин, а також прагнення до розумного підходу до почуттів. Це трактування теж є цілком здоровою.

В інших же сенсах - це є помилкою. Холодність і байдужість аж ніяк не притягають хлопців, а навіть навпаки - відштовхують їх. Нікому не сподобається знайомитися з холодною дівчиною, яка не посміхається, не вміє йти назустріч, застебнута на всі гудзики, і колючий, як дикобраз. Загалом, головне не бути нав'язливою, а не неприступною і холодною.

Поради психологів

Психологи теж мають певні поради з приводу того, як сподобатися придивився тобі хлопцеві, і залишатися завжди в центрі уваги.

Перш за все, важливо в будь-якій ситуації залишатися самою собою. Не варто давати емоціям брати верх над здоровим глуздом. Для кожного потрібно залишатися розумною, спокійною і доброю, і тоді не залишиться людей, яким би ти не сподобалася.

Але часто буває і так, що хлопці бояться знайомитися з досконалими, на їхню думку, дівчатами, вважаючи, що вони будуть виглядати занадто приземлено поруч з ними. Часто люди починають відносини саме з дружби, тому варто, перш за все, ближче познайомитися з вподобаним чоловіком, а вже потім подивитися, чи зможе у вас щось вийти.

Важливо також розуміти, що ніхто не в силах контролювати почуття іншої людини. Тому навіть не варто намагатися це зробити. Навіть якщо хлопець є твоїм ідеалом, це не означає, що він теж повинен тебе любити. Спробуй себе поставити на його місце.

Уяви, якби якийсь незнайомий хлопець почав раптом виявляти до тебе особливий інтерес. Це було б, швидше за все, занадто підозріло. Потрібно просто постаратися показати хлопцеві свої сильні сторони, ну і потім вже сподіватися на те, що він їх оцінить по достоїнству.

Важливо запам'ятати також і те, що хлопці не люблять, коли при них говорять про інших чоловіків. Це може привести лише до негативних наслідків і вбити найменшу надію на те, що ви зможете бути разом. Тобі б, швидше за все, теж не сподобалося те, що ти не одна являєшся ідеалом краси у якоїсь людини.

Варто також пам'ятати про те, що хлопці не завжди схильні до прояву своїх емоцій. Саме тому, навіть якщо хлопець не показує, що ти подобаєшся йому, це ще нічого не означає. Багато чоловіків довго приховують свої справжні почуття, тим більше, якщо у них вже давно не було ніяких серйозних відносин.
Якщо ти не знаєш, як сподобатися хлопцю, просто щиро посміхнися, адже посмішка - це кращий спосіб зробити своє обличчя добрим і милим, і розташувати людину до себе.

Коли ви соромитеся, вам буде складно підійти самій або звернути на себе увагу. В цьому випадку необхідно навчитися бути впевненою в собі і тоді вас все вийде.

Які використовувати кольори в одязі щоб привернути знімання? тут постаралися розкрити цю тему більш детально.

Пам'ятайте що ніякої перехідний вік у дівчаток не завадить вам знайти свого хлопця http://socialwoman.ru/home/perexodnyj-vozrast-u-devochek/ .

можливі помилки

Не варто грати в дурні ігри недомовок і натяків, а також секретних сигналів. Твої сигнали можуть неправильно зрозуміти, та й виглядати все це може, щонайменше, дивно.

Не варто розповідати своїм друзям про хлопця, тим більше, якщо вони підлітки. Вони відразу ж почнуть на нього витріщатися і хихикати. А ще гірше, якщо вони почнуть до нього чіплятися з безліччю дурних питань про те, як він до тебе ставиться. Повір, це вірний спосіб зіпсувати все твої старання сподобається йому.

Якщо ж ти вже встигла проговорився своїм друзям про те, що тепе цікавий цей молодий чоловік, і вони вже задають йому дурні питання, постарайся твердо попросити їх більше цього не робити. Якщо це не допоможе, потрібно просто ігнорувати їх жарти, особливо якщо твій обранець присутній в твоїй компанії.

Якщо від твоїх друзів до нього доходять чутки, потрібно просто вести себе так, ніби твої друзі є просто безглуздими підлітками, а ти вище всіх пліток і подібного їхньої поведінки. Йому обов'язково має сподобатися те, що ти себе не ведеш, як дурненька дівчинка.

Надто пряма і жорстка спроба дістати свого обранця може тебе зробити маніпулятором в його очах. І навряд чи хтось може вважати маніпулятора привабливим або захотіти стати об'єктом його уваги.

Якщо всі описані способи добре працюють, і хлопець швидко з тобою зближується, не варто форсувати подій. Не потрібно робити нічого такого, що може йому або тобі доставити дискомфорт. Не варто також плутати його симпатію з доброзичливістю. Іноді ці почуття складно один від одного відрізнити, але варто бути уважною, і тоді у тебе вийде розібратися у всьому.

Пам'ятай, що вміння сподобається хлопцю - це дар, не обмежений конкретними прийомами, діями або манерами. Цей дар повинен бути присутнім в тобі. Для цього потрібно більше тренуватися в спілкуванні з протилежною статтю, намагаючись урізноманітнити свої плюси. За десять хвилин до побачення вже пізно читати раді по залученню хлопців. До досконалості потрібно йти поступово, крок за кроком, тренуючи навик за навичкою.

Потрібно вчитися вступати в вербальний танець з партнером, і ти обов'язково дочекаєшся зворотного відгуку. Намагайся підтримувати ініціативу, давати йому зрозуміти, що він рухається в правильному напрямку. Варто також навчитися говорити компліменти, які подобаються не тільки дівчатам. Дівчині важливо також вміти слухати, що приємно здивує хлопця.

Намагайся вивчити психологію чоловіків. Трохи практики, і у тебе багато почне виходити. Адже дівчат, які дійсно здатні розуміти - дуже мало. Тому старайся завжди бути поза конкуренцією.

Адже жодна з них не змогла утримати його, а раптом з тобою буде так само?
Причому для цього не все-таки варто вибирати хлопця, який насправді вам сподобався, а раптом у тебе не вийде?
Але як це зробити?
Які використовувати кольори в одязі щоб привернути знімання?