Реклама
Реклама
Реклама

Фасади для кухні фото, відео рекомендації

  1. Фасади для кухні з ДСП
  2. Меблеві фасади для кухні з МДФ
  3. Скляні фасади для кухні
  4. Кухонні фасади з алюмінієвого профілю
  5. Дерев'яні фасади для кухні
  6. Вибір кольору для кухонних фасадів
  7. Як вибрати фасади для кухні відео рекомендації
  8. Фасади для кухні фото

Так уже повелося, що кухня для російських жителів служить не тільки приміщенням для приготування їжі, а й часто місце для чаювання і ведення бесід. Тому кожній господині хочеться, щоб інтер'єр кухні виглядав стильно і неповторно. І якщо корпусу шаф, полиць і інший кухонних меблів приховані від сторонніх очей, то фасади для кухні завжди на виду і саме вони визначають спрямованість дизайну і наявність в ньому родзинки. Пропонуємо вашій увазі цікаві фасади для кухні фото яких ви можете подивитися в низу статті.

Виробництво фасадів для кухні в даний час ведеться з безлічі матеріалів, можна знайти найрізноманітніші колірні і стилістичні рішення. Тому при виборі потрібно орієнтуватися на свої фінансові можливості, якість виготовлення і, звичайно ж, на своє бачення майбутнього інтер'єру.

Фасади для кухні з ДСП

Отже, найменш дорогим, і, мабуть, тому найбільш популярним видом фасадів для кухні є фасад, виготовлений з ДСП - плити деревно-стружкової. Цей матеріал застосовується вже кілька десятиліть, але в сучасному виконанні він відрізняється більш високою якістю, так як техніка обробки знаходиться на більш високому рівні. А для додання додаткової міцності і довговічності вироби покривають або меламіном - більш дешеве покриття, але ступінь надійності нижче, або ламінатом - відповідно, хоч вартість покриття вище, це виправдано на увазі ефективності захисних властивостей.

А для додання додаткової міцності і довговічності вироби покривають або меламіном - більш дешеве покриття, але ступінь надійності нижче, або ламінатом - відповідно, хоч вартість покриття вище, це виправдано на увазі ефективності захисних властивостей

Фасади для кухні з ДСП - фото 1

Меблеві фасади для кухні з МДФ

Такий матеріал, як МДФ - деревоволокнистих плит, яку часто використовують для виробництва фасадів для кухні, перевершує ДСП по своїх екологічних властивостях, адже при його виготовленні не використовуються синтетичні смоли. А за рівнем міцності МДФ цілком зрівняється з натуральними породами дерев, йому можна надавати об'ємні, опуклі форми. Крім того, безперечною гідністю даного матеріалу є його стійкість до впливу вологи, що в умовах кухні важливо.

Оздоблення МДФ може бути різною. При використанні натурального шпону, матеріал набуває практично 100% схожості з деревними породами, але при цьому коштує набагато менше. Покриття плівкою поверхні МДФ більш раціонально, так як збільшується стійкість до подряпин, відколів, і до впливу вологи. Пофарбована деревоволокнистих плит виграє за своїм зовнішнім виглядом, адже при застосуванні технології фарбування в кілька шарів можна домогтися, щоб поверхня стала перламутровою, або оксамитовою, можна «зістарити» виріб або вдатися до якого-небудь ще візуальному ефекту. До того ж фарбування можлива як з зовнішньої, так і з внутрішньої сторони, що можна обіграти, наприклад, використовуючи контрастні тони.

Меблеві фасади для кухні з МДФ - фото 2

Скляні фасади для кухні

Фасади для кухні також виготовляються зі скла. При виробництві, завдяки сучасним технологіям, цей матеріал можна зробити матовим, або ж затонувати в який-небудь колір, нанести малюнок або навіть скопіювати фотографічне зображення на поверхню. Тому такі фасади стануть незамінними при оформленні інтер'єрів в будь-якому молодіжному виконанні, або кухні в стилі хай тек , Поп-арт. Всі фасади для кухні виробляються з надміцного загартованого скла, відповідно, по міцності їм немає рівних - появи подряпин, відколів і вм'ятин можна не боятися взагалі, і вплив вологи і сонячного світла на такі меблі практично нульове. Догляд за фасадами з такого матеріалу не представляє ніякої складності - можна використовувати будь-які засоби для чищення та досить видалити забруднення, кіптява або жир і все знову постане в первозданному вигляді.

Догляд за фасадами з такого матеріалу не представляє ніякої складності - можна використовувати будь-які засоби для чищення та досить видалити забруднення, кіптява або жир і все знову постане в первозданному вигляді

Скляні фасади для кухні - фото 3

Кухонні фасади з алюмінієвого профілю

Фасади фасади для кухні, виготовлені з алюмінієвого профілю, являють собою сукупність металевої рами, закріпній фурнітури і наповнення, яке може бути будь-яким - МДФ, пластик, скло. Даний вид виробів застосовується при оформленні кухні в урбаністичному або мінімалістському стилі, так як металеві кріплення дають великий простір для технологічних рішень, наприклад, розсувні дверцята шаф. Крім того, такі фасади «не бояться» впливу високих температур, що дає можливість помістити телевізор поблизу, наприклад, духової шафи. Але слід пам'ятати, що метал більш вибагливий у догляді - деякі засоби для чищення можуть залишати на поверхні подряпини, які зменшать термін служби і зіпсують зовнішній вигляд.

Але слід пам'ятати, що метал більш вибагливий у догляді - деякі засоби для чищення можуть залишати на поверхні подряпини, які зменшать термін служби і зіпсують зовнішній вигляд

Кухонні фасади з алюмінієвого профілю - фото 4

Дерев'яні фасади для кухні

Незважаючи на наявність на сучасному ринку безлічі альтернативних матеріалів, фасади для кухні, виготовлені з деревного масиву, незмінно популярні. Одна з причин цього в тому, що тільки такі меблі гармонійно доповнить інтер'єр, виконаний в класичному стилі, додасть йому респектабельність. Дуже цінуються такі якості натуральної деревини, як екологічна чистота, довговічність. А неповторна природна фактура цього матеріалу, яку можна доповнити, наприклад, фігурної різьбленням, робить такі меблі затребуваною в усі часи. Єдиним мінусом фасадів з масиву дерева є їх досить таки висока ціна, але, з огляду на наскільки довгою термін служби гарнітурів, цей недолік не є критичним.

Єдиним мінусом фасадів з масиву дерева є їх досить таки висока ціна, але, з огляду на наскільки довгою термін служби гарнітурів, цей недолік не є критичним

Дерев'яні фасади для кухні - фото 5

Вибір кольору для кухонних фасадів

Колірних рішень для кухонних фасадів на сучасному ринку представлено чимало. Тому при виборі варто орієнтуватися на відтінок основної обробки і вибирати меблі або в тон, або за контрастом з нею. Слід пам'ятати, що стиль інтер'єру може диктувати палітру кольорів - наприклад, до класичного виконання підійдуть виключно натуральні, бежеві і коричневі тони, для хай-тека характерні поєднання протилежних відтінків. До того ж, якщо перевантажити приміщення яскравими фарбами це може несприятливо вплинути на настрій господарів, викликати дискомфорт.

Як вибрати фасади для кухні відео рекомендації

Дивіться всі чотири частини

Фасади для кухні фото

Фасади для кухні фото