Реклама
Реклама
Реклама

Нова версія Гроші Mail.Ru вже в App Store

Гроші Mail

Гроші Mail.Ru - досить популярний сервіс електронної комерції в інтернеті, який як і годиться зараз всім серйозних проектів має власний додаток в App Store. Недавнє оновлення додатка Гроші Mail.Ru принесло масу цікавих нововведень і зробило його набагато зручніше у використанні.

Перше, що хочеться відзначити - додаток тепер повністю відповідають стилю iOS 7. Перероблений дизайн виглядає чудово, а трохи перероблений інтерфейс дозволяє миттєво здійснювати платежі. Оплата свого телефону і зовсім звелася до одного натискання. Також з'явився розділ Вибране - в який дуже просто додати часті платежі і вам більше не доведеться вводити одні і ті ж дані постійно.

Також з'явився розділ Вибране - в який дуже просто додати часті платежі і вам більше не доведеться вводити одні і ті ж дані постійно

Крім зовнішніх змін, в Деньгах Mail.Ru була поліпшена система безпеки. Точніше навіть не поліпшена, а створена повністю нова - програмісти не просто так загострили увагу саме на цьому, адже фінансові операції на смартфонах досі викликають побоювання у користувачів.

За допомогою програми Гроші Mail.Ru ви можете оплатити практично будь-який рахунок, починаючи від послуг мобільного зв'язку, закінчуючи кредитами та іншими банківськими операціями. Комісія нічим не відрізняється від інших електронних валют, а на оплату мобільного зв'язку її немає зовсім.

Додаток Гроші Mail.Ru дозволяє істотно полегшити багато побутових моменти - тепер не потрібно стояти в черзі в банку для того щоб оплатити штраф ГИБДД - оплатити його можна прямо зі смартфона. Не забудьте тільки зберегти дані звіту - в разі якоїсь неустойки саме він стане вашим рятівником і допоможе повернути гроші.

Не забудьте тільки зберегти дані звіту - в разі якоїсь неустойки саме він стане вашим рятівником і допоможе повернути гроші

При першому запуску програми вам буде запропоновано авторизуватися під існуючими даними або завести новий гаманець. Раніше можливості реєстрації з програми не було - вона з'явилася саме в оновлення 3.0.

На прикладі Гроші Mail.Ru ми з вами побачили чергове відмінне оновлення до стилю iOS 7, підкріплене кількома унікальними функціями. Додаток абсолютно безкоштовно і доступно вже зараз в App Store.

Це повинен знати кожен:


Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Instagram , Facebook , Twitter , Viber .