Реклама
Реклама
Реклама

Кредит під заставу нерухомості

  1. Гроші під заставу
  2. Позика під заставу нерухомості
  3. Позики під заставу майна без підтвердження доходів
  4. Отримання грошей під заставу без особливих складнощів
  5. Умови надання кредиту
  6. Позика, гроші під заставу нерухомості - обов'язкові документи
  7. Переваги отримання позики за допомогою нашої компанії

Вам терміново знадобилися гроші? Ви зробили правильний крок, звернувшись в наш заставний центр.

Ми допоможемо отримати необхідну суму в кредит під заставу нерухомості, без втрати прав власності на неї і вирішити Ваші фінансові проблеми. Наші кредити, які надаються в заставу, не вимагають підтвердження офіційного доходу, радують клієнтів своїми вигідними процентними ставками і гнучкими умовами для бізнесу. Можна витратити масу сил і часу в пошуках найбільш вигідних пропозицій з боку банків, але не завжди ці пошуки можуть бути в Вашу користь. У нас на сайті Ви знайдете вигідні для себе позики під заставу нерухомості, які можна отримати без будь-яких труднощів вже сьогодні.

Не пропустіть свій шанс, зателефонуйте вже зараз! +7 (911) 923-92-26

+7 (911) 923-92-26

Гроші під заставу

Чи не можете оформити кредит у банку? Припустимо, у Вас є багато кредитів і діючих кредитних карток і Ви б хотіли всі ці кредити об'єднати в один, та ще й під низьку процентну ставку. Або ж, у Вас погана кредитна історія.

Ми вирішимо Ваші проблеми! Наші фахівці готові надати Вам можливість взяти кредит під заставу частки в квартирі без будь-яких відмов. Для цього достатньо залишити заявку на нашому сайті.

Ми допомагаємо кожному, хто звернувся до нас клієнта. У нас набагато нижче вимоги до позичальників на відміну від багатьох банків. Від Вас буде потрібно лише Ваше бажання співпрацювати з нами!

Залишивши заявку на отримання кредиту у нас на сайті, Ви отримаєте:

  • оперативний розгляд заявки;
  • відсутність зайвих довідок і документів,
  • вигідні процентні ставки,
  • надання як цільових, так і нецільових кредитів,
  • не потрібно офіційне підтвердження доходів,
  • практично 100% схвалення заявок,
  • не вимагається переоформлення прав власності на нерухомість.

Позика під заставу нерухомості

Позика під заставу будь-якого майна без обов'язкового підтвердження офіційних доходів і перевірки кредитної історії є вигідним умовою для кредитування фізичних і юридичних осіб.

Являє собою різновид кредитування на суми, які значно вище стандартних споживчих кредитів. Отримати гроші під заставу нерухомості можна на будь-які цілі, при цьому умови кредитування часто мало відрізняються від іпотечної позики.

Ми надаємо можливість отримати гроші під заставу будь-якої наявної у власності нерухомості: квартири, земельної ділянки, будинку. Крім того ми допоможемо отримати кредит під заставу комерційної нерухомості, розташованої в Санкт-Петербурзі, в Ленінградській області і в Москві.

Позики під заставу майна без підтвердження доходів

Одне з головних переваг нашої пропозиції полягає в спрощеною процедурою оформлення. Наші фахівці допоможуть вам отримати кошти без підтвердження доходів. Невдалий досвід кредитування також не є перешкодою, ми гарантуємо, що вам схвалять заявку навіть з поганою кредитною історією. Все це дозволить заощадити ваш час, а також отримати гроші в найкоротші терміни.

Ми допомагаємо отримати позики фізичним і юридичним особам. Наші досвідчені фахівці допоможуть вам вибрати оптимальний варіант кредитування, незалежно від вашого попереднього досвіду спілкування з банками. Також ми підберемо оптимальний варіант пенсіонерам, завдяки співпраці з приватними інвесторами, для яких вік позичальника не є критичним.

Наші фахівці, маючи великий досвід роботи в області заставного кредитування, готові запропонувати Вам найоптимальніший кредит під заставу нерухомості СПб і Москві на індивідуальних умовах. Наше партнерство з приватними кредиторами дозволяє гарантувати отримання позики, а також дає можливість отримати позику в день звернення і без доходу.

Ми не зацікавлені витрачати Ваш особистий час і відхиляти надходять на наш сайт заявки. Ви хочете отримати кредит під заставу в Санкт-Петербурзі - ми завжди готові Вам в цьому допомогти! Тому, залишивши заявку на нашому сайті, Ви ніколи не отримаєте відмови. У нас отримують заставні кредити практично всі, хто їх запитує. Тепер можете не думати, де Вам взяти гроші під заставу, так як ми надаємо реальну допомогу в отриманні кредитів, як приватним підприємцям, так і власникам великого бізнесу.

Наша основна мета підібрати для Вас пропозицію на максимально вигідних умовах. При цьому Ви могли не тільки користуватися кредитом, але і легко повертати його. Таким чином, ми прагнемо допомогти кожному, хто до нас звернеться. Ми вважаємо, якщо позичальникові будуть створені комфортні умови для виконання своїх зобов'язань, у нього буде більш висока зацікавленість в своєчасному його погашенні.

На нашому сайті будь-який власник майна зможе отримати гроші. Заповніть заявку на заставу і отримаєте необхідний Вам позику під заставу майна без будь-яких відмов. Ми допомагаємо взяти гроші в борг навіть при поганою кредитною історії.

Ми завжди готові допомогти Вашому бізнесу або вирішити Ваші споживчі потреби.

Таким чином, звернувшись в нашу компанію, ви отримуєте:

  • можливість оформити позику без підтвердження доходів і поручителів,
  • позику під заставу нерухомості з поганою кредитною історією,
  • економію особистого часу і рішення своїх фінансових питань вже сьогодні,
  • низькі процентні ставки по кредитах,
  • позитивне схвалення Вашої заявки,
  • гроші під заставу частки будь-якої нерухомості на будь-які цілі,
  • відсутність перевірок кредитних історій, які можуть перешкодити оформити позику під заставу,
  • предмет застави Ви можете використовувати і після укладення угоди,
  • гарантоване отримання позики без наявності поручителів.

Ми зацікавлені видавати кошти на вигідних для позичальника умовах. Для того щоб Ви могли не тільки вигідно його використовувати для реалізації своїх цілей, але і виплачувати його без будь-яких складнощів.

Ця особливість надання наших послуг підкреслює наше прагнення надати допомогу кожному, хто звернувся до нас клієнта. Ще однією особливістю нашої роботи є її прозорість. На нашому сайті розміщений онлайн-калькулятор розрахунку і підбору оптимальних для себе умов кредитування.

Якщо вам потрібна велика сума грошей, і ви вже зневірилися знайти відповідне джерело фінансування без доходу, то кредит готівкою це те, що вам потрібно. Ми володіємо актуальною інформацією про те, які банки видають позику (кредит) під заставу нерухомості, і допоможемо вам підібрати оптимальне рішення.

У разі, якщо отримати готівку в банку з яких-небудь причин неможливо, то ми запропонуємо вам альтернативний варіант. Зокрема крім банківських організацій наша компанія співпрацює з приватними інвесторами, які також пропонують подібні послуги.

Тепер Ви знаєте, де знайти підтримку, коли терміново потрібні гроші.

Отримання грошей під заставу без особливих складнощів

У заставному центрі Сприяння погана кредитна історія не є перешкодою для позитивного схвалення угоди. Будь-власник нерухомості зможе отримати грошові кошти. Для цього достатньо просто залишити заявку на заставу і дочекатися поки з Вами зв'яжеться наш фахівець для укладення угоди. Ми завжди готові допомогти Вам і Вашому бізнесу.

Тепер Ви точно знаєте, куди можна звертатися, щоб оформити позику під заставу на вигідних умовах. Відсутність прихованих платежів і комісій, несподіваних ситуацій. Видача готівки відбувається згідно з укладеним договором. Майном, наданим в заставу, Ви можете користуватися протягом усієї дії кредитного договору.

З нами отримати заставний кредит просто і легко!

Умови надання кредиту

Заставний центр Сприяння уважно стежить за ринком і пропонує своїм клієнтам тільки найкраще. Позики під заставу нерухомості відносяться до найбільш привабливим продуктам, надаючи позичальникові безліч переваг.

Не секрет, що, не дивлячись на високий попит, позика видається далеко не всіма банками. І часто бажання взяти кредит ускладнюється пошуком кредитора. Наша компанія співпрацює з найбільшими кредитними установами та ми підкажемо вам в якому банку можна оформити кредит під заставу наявної нерухомості. Крім того ми допоможемо оформити кредит пенсіонерам.

Ви бажаєте отримати кредит? Ми готові запропонувати вам кращі умови кредитування.

  • суми по кредиту обмежені лише вартістю об'єкта застави;
  • позика під заставу нерухомості може бути надана на термін до 30 років;
  • об'єкти застави - житлова нерухомість (квартири, будинки, земельні ділянки) і комерційна нерухомість;
  • можливий індивідуальний графік погашення кредиту.

Більш детальну інформацію про те, на яких умовах надаються позики під заставу нерухомості, ви можете дізнатися, зателефонувавши нам по телефону.

Позика, гроші під заставу нерухомості - обов'язкові документи

Щоб отримати позику під заставу нерухомості необхідно надати наступні документи:

  • паспорт громадянина РФ;
  • документи, що підтверджують виникнення права власності;
  • свідоцтво про державну реєстрацію права власності;
  • технічний паспорт на об'єкт нерухомості.

Даний список документів може бути скоректований після уточнення всіх деталей Вашої ситуації.

Переваги отримання позики за допомогою нашої компанії

  • ми надаємо позику без поручителів;
  • процентна ставка від 16% річних;
  • можливість достроково погасити кредит в будь-який день без штрафних санкцій;
  • вік позичальника на момент погашення кредиту не повинен перевищувати 65 років;
  • індивідуальний підхід в розгляді заявки при наявності будь-якої кредитної історії.

Якщо вам терміново потрібні гроші і немає часу на очікування відповіді з банку, ми допоможемо вам їх отримати в день звернення!

Ми працюємо індивідуально з кожним клієнтом! Вас приємно здивують наші короткі терміни оформлення кредиту та зручність роботи з нами!

Детальніше про те, як правильно отримати позику під заставу нерухомості Ви можете дізнатися за телефоном + 7 (812) 648 48 89 .

Ви бажаєте отримати кредит?