Реклама
Реклама
Реклама

Комбінація переказу грошей з Мегафона на Мегафон

  1. Поповнення за допомогою послуги «Мобільний переклад»
  2. Переказ грошей за допомогою послуги «Грошові перекази»
  3. Переказ грошей за допомогою особистого кабінету
  4. Переказ грошей за допомогою платіжних сервісів
  5. Відео інструкція комбінації

На сьогоднішній день неможливо уявити наше повсякденне життя без мобільного телефону і операторів стільникового зв'язку. Відвідування різних сайтів в інтернеті, передача SMS і MMS повідомлень, голосові дзвінки рідним і близьким, відео дзвінки діловим партнерам і знайомим вже давно можна здійснювати за допомогою телефону, якщо на рахунку є достатня кількість фінансових коштів.

Поповнення мобільного рахунку здійснюється швидко, легко і практично з будь-якої точки планети. Але незважаючи на всі переваги сучасних технологій, бувають випадки, коли немає можливості покласти гроші на телефон власноруч, а кошти на рахунку закінчилися, що призводить до блокування деяких функцій «гаджета» користувача.

Провайдери мобільного зв'язку намагаються зробити все можливе для того, щоб їх власні клієнти не опинилися в подібній ситуації і створити максимально комфортні умови користування покриттям.

Мегафон не є «білою вороною» і тому, як і багато інших операторів, надає послугу переказу грошей з рахунку одного телефону на інший - комбінація переказу грошей з Мегафона на Мегафон. Варто врахувати можливість відправки коштів не тільки абонентам внутрішньої мережі, а й тим, хто користується послугами інших операторів.

На особливу увагу заслуговує більший ліміт пересилання грошей, ніж у кампаній - конкурентів. Якщо розглянути більш конкретно, то можна відразу відзначити, що встановлений максимум одноразової суми переказу для клієнтів - 500 рублів. А щомісячний ліміт всередині одного регіону на 2000 рублів вище, ніж у «сусіднього» МТС.

Щомісячний ліміт для абонентів Мегафона різних філій збільшується з 15 тисяч до 40 тисяч рублів, при підключенні послуги «Грошові перекази».

Перш ніж дати свою згоду на відправлення переказу, варто ознайомитися з комісіями, які оператор стягує за надану їм послугу. Ціна варіюється від 5 рублів, якщо пересилання не виходить за межі одного регіону, до 2 - 8,5% від суми, якщо він здійснюється між абонентами різних філій Мегафона або на номер іншого оператора.

Поповнення за допомогою послуги «Мобільний переклад»

Абоненти мобільного мережі Мегафон можуть скористатися послугою «Мобільний переклад», яка в більшості випадків підключена автоматично, але деякі регіони є винятком.

Скористайтеся USSD запитом: * 133 * сума * номер # і натисніть кнопку «Виклик». Наприклад, щоб перевести 100 рублів на номер +789193814225 потрібно ввести USSD запит: * 133 * 100 * 89193814225 # та натиснути клавішу «Подзвонити».

Якщо здійснити пересилку грошей з основного балансу не вдалося, значить необхідно підключення послуги «Мобільний переклад» вручну: ввести USSD запит: * 105 * 220 * 0 # і натиснути кнопку виклику, відіслати SMS з цифрою 1 на номер 3311 і отримати відповідь оповіщення про підключення послуги. Не забувайте про те, що стягується комісія в розмірі 5 рублів - один переклад.

Перевірка мобільного основного рахунку перед пересиланням коштів - корисна процедура. Залишкова кількість не повинно бути менше 30 рублів після проведення оплати. Якщо всі вищевказані вимоги виконані, але скористатися послугою «Мобільний переклад» так і не вдалося, то необхідно звернутися до оператора в службу підтримки.

Варто взяти до уваги і щомісячний ліміт, що дорівнює 5 тисячам рублів. Одноразовий переклад не повинен перевищувати суму 500 рублів.

Переказ грошей за допомогою послуги «Грошові перекази»

Абоненти, які вважають за краще пересилання більших сум, ніж їм може надати попередній варіант, компанія Мегафон пропонує скористатися послугою «Грошові перекази». Головною відмінною рисою є підвищений щоденний і щомісячний ліміт, але не більше 15 тисяч рублів на добу і 40 тисяч рублів на місяць.

Для здійснення переказу коштів потрібно відправити SMS на короткий номер 3116, в якому необхідно вказати номер одержувача в десятизначним форматі і пересилається суму в рублях. Наприклад, Вам потрібно переслати 1000 рублів на номер +389193814227.

Відправляємо SMS на номер 3116 з вмістом: 89193814227 1000 і чекаємо повідомлення, в якому буде вказана цифра для підтвердження платежу. Вводимо цю цифру у відповідній SMS і відправляємо.

Основними нюансами функції «Грошовий переказ» є: дорожча комісія за здійснення переказу - 6% від суми, залишкова кількість коштів на основному балансі не повинно бути менше 10 рублів.

Переказ грошей за допомогою особистого кабінету

Здійснити переклад з Мегафона на Мегафон можна і за допомогою особистого кабінету. Для цього необхідно зареєструватися на офіційному сайті Мегафона https: //lk.megafon.ru.login/, і заповнити відповідну заявку на реєстрацію. Потрібно ввести USSD запит: * 105 * 00 # і натиснути кнопку «Виклик».

Прийде SMS, де буде вказано індивідуальний пароль для входу в систему самообслуговування. Крім вищевказаного способу пароль можна отримати, відправивши SMS на номер 000110 з текстом 00, або зателефонувати за номером 0505 та обрати розділ «Тарифні плани і послуги». В якості логіна використовується свій номер телефону.

Після того, як було витрачено кілька хвилин на реєстрацію або авторизацію в системі, можна приступити до заповнення форми для переказу коштів https://money.megafon.ru/transfer/phone/, де необхідно вказати дані відправника, суму, дані одержувача і натиснути на кнопку «Перевести».

Гроші надійдуть на рахунок протягом декількох хвилин. Комісія складає 6%, як і при використанні послуги «Грошові перекази».

Комісія складає 6%, як і при використанні послуги «Грошові перекази»

Переказ грошей за допомогою платіжних сервісів

Якщо Вас не влаштовують всі вищеперелічені способи або Ви хочете заощадити, заплативши менше 6% від суми переказу, то завжди можете скористатися послугами платіжних сервісів.

Комісія в таких системах становить 2 - 5%, але існує ризик зв'язатися з шахраями і замість допомоги близьким або знайомим перевести гроші недобросовісним постачальникам послуг перекладів. Тому настійно рекомендується почитати відгуки про платіжний сервісі, яких безмежну кількість на теренах «Всесвітньої павутини».

Зручним варіантом вважається переказ грошових коштів, за допомогою додатків, які дуже легко знайти і скачати на офіційному сайті Мегафона, або завантажити на Play Market або Apple Store. А такі послуги, як «Передзвоніть мені» (USSD запит: * 144 * номер абонента #) або «Заплати за мене» (USSD запит: * 143 * номер абонента #) можуть допомогти оповістити близьких і знайомих, що баланс на рахунку Вашого телефону спорожнів і потрібно прийти на виручку.

У даній статті були розглянуті всі актуальні способи і комбінації переказу грошей з Мегафона на Мегафон. Всі вони дещо відрізняються за своєю функціональністю і умов надання даної послуги, і підійдуть для різних видів користувачів мобільної мережі. Мегафон - одна з передових кампаній, яка надає ряд послуг для абонентів з нульовим балансом.

Відео інструкція комбінації

Автор: Банк Кредити Ру . Додано -