Реклама
Реклама
Реклама

Безкоштовний похорон: чи не заривайте гроші в землю

Безкоштовний похорон: чи не заривайте гроші в землю

Коли в дім приходить біда, багато людей втрачають орієнтацію в дійсності Коли в дім приходить біда, багато людей втрачають орієнтацію в дійсності. Паніка, сльози, скорбота - найтрагічніші емоції відвідують людини в такі хвилини. Природно, що часто матеріальний фактор залишається на задньому плані, і всі проблеми «випливають» через якийсь час, коли вже всі заощадження витрачені на організацію похорону або утворилися значні борги.

Похорон в Москві - захід недешеве. Але якщо правильно підійти до справи, то можна значно заощадити, причому, організувавши процес поховання на належному рівні. Ось кілька способів, як вирішити питання, "не зариваючи гроші в землю» в прямому сенсі цього виразу.

Отримати компенсацію на поховання

Деякі люди дотримуються помилкової думки, що Деякі люди дотримуються помилкової думки, що   компенсація ритуальних послуг від держави призначається тільки громадянам, які мають статус малозабезпечених компенсація ритуальних послуг від держави призначається тільки громадянам, які мають статус малозабезпечених. Насправді в Москві посібник на поховання можуть отримати практично всі сім'ї. Розмір матеріальної допомоги залежить від того, чи працював чоловік на момент смерті і де.

- Сім'ям, де помер непрацюючий громадянин, незалежно від того, чи був він пенсіонером чи ні, в Москві можна отримати допомогу размером15260 руб.

- Матерям, у яких народилася мертва дитина після семи місяців вагітності, призначена компенсація 15260 руб. на похорон.

- На поховання померлого працював громадянина, навіть якщо він мав статус пенсіонера, держава виділяє 4260 руб. Така ж сума покладається на компенсацію похорону неповнолітніх в сім'ї, де батьки працюють.

- Сім'ям, де померлий родич значився військовим пенсіонером або входив до складу ОВС, належить підвищену допомогу плюс витрати на пам'ятник.

- Особливий статус мають в Москві державні службовці. На їх похорон можна отримати, крім основної компенсації на працювали громадян, суму до тридцяти мінімальних окладів.

- Також окремі пільги мають сім'ї реабілітованих осіб та громадян, які постраждали в Чорнобилі.

Отриманих грошей вистачить на оформлення документів, купівлю основних ритуального приладдя та їх доставку, транспортування тіла до місця поховання, поховання або кремацію Отриманих грошей вистачить на оформлення документів, купівлю основних ритуального приладдя та їх доставку, транспортування тіла до місця поховання, поховання або кремацію.

Право на отримання допомоги на поховання мають родичі або люди, що займаються організацією похорону. Отримати компенсацію можна в соцзабезі, пенсійному фонді, для військових - у військкоматі, а працюючим громадянам - в бухгалтерії за місцем роботи.

Для отримання допомоги потрібен мінімальний пакет документів, що підтверджує особу одержувача, смерть громадянина, витрати на поховання та статус покійного.

Правильно розпорядитися компенсацією

Гроші на похорон можна отримати і витратити Гроші на похорон можна отримати і витратити   декількома способами декількома способами. Один з варіантів - замовити послуги в ритуальному агентстві : Співробітники самі переведуть у готівку чек. Можливо самостійно отримати матеріальну допомогу на похорони (питання вирішується одним днем) і замовити все необхідне. Також можна витратити свої кошти, а компенсацію отримати пізніше. Термін її отримання - до шести місяців.

Кожна людина повинна вирішувати сам, як йому зручніше вчинити. Однак розкидатися грошима направо і наліво теж неправильно. Похорон залишаться позаду, а життя повернеться в своє звичне русло, в якому, на жаль, без матеріальних засобів не обійтися.

Хороший варіант економії, не втрачаючи в якості, - покупка речей для похорону через спеціалізований інтернет-магазин. На web-сторінках спокійно, без суєти, черг, зайвої реклами можна вибрати все необхідне: труну, вінки, стрічки, квіти, супутні товари. Крім цього, тут же безкоштовно розміщена об'єктивна інформація, яку можна уточнити по телефону. Якщо порахувати, то економія на покупках через інтернет-сторінку може досягати декількох тисяч рублів, адже низькі ціни на товари випливають з відсутності необхідності платити зарплату продавцям, містити магазин,

консультації телефон:
8 (495) 979-08-77